Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2011

ΕΛΛΑΔΑ 2011:ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΑΝΑΠΗΡΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ…

Με κεριά ζούσε επί ένα μήνα μια ηλικιωμένη με ποσοστό αναπηρίας 67% και χωρίς κανένα πόρο, επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει το ρεύμα της. Η περίπτωση της κας Δέσποινας ήρθε σήμερα στο φως κατά τη διάρκεια κινητοποίησης εργατικών σωματείων και μελών του ΠΑΜΕ έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στα Χανιά.



      Αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Ντακουνάκη και την ηλικιωμένη γυναίκα συναντήθηκαν με τη Διεύθυνση της ΔΕΗ ζητώντας να επανασυνδεθεί το ρεύμα στο σπίτι της καθώς η γυναίκα αντιμετώπιζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ταυτόχρονα δεν έχει κανένα έσοδο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με γνωμάτευση από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων η γυναίκα πάσχει από αναπηρία σε ποσοστό 67%.
   Παράλληλα, όπως ανέφερε και η ίδια τα τελευταία χρόνια είναι άνεργη, ενώ δεν λαμβάνει κανένα επίδομα ούτε ως άπορη ούτε ως ανάπηρη από την Πρόνοια λόγω του ότι δεν έχει εξοφλήσει παλαιότερο χρέος της προς την εφορία.
   Τελικά μετά από πιέσεις των συνδικαλιστών η ΔΕΗ δεσμεύτηκε να επανασυνδέσει το ρεύμα στο σπίτι της.
ΠΡΕΖΑ TV
7-12-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: