Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2011

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ - ΜΠΕΖΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ…ΠΑΕΙ…ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΖΟΣ…ΚΡΙΜΑ…


ΡΗΧΉ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΗΘΟΠΟΙΟ...
Με τον ηθοποιό Γιάννη Μπέζο δειπνεί απόψε στο εστιατόριο «Αλεξάνδρα» στους Αμπελόκηπος ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός ηθοποιός θα συμπεριληφθεί σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς στις προσεχείς εκλογές.http://www.iefimerida.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
29-12-2011

4 σχόλια:

Anastasios είπε...

Καλά ο Μπέζος ξεκούτιανε είναι ηθοποιός καβάλισε το καλάμι νομίζει οτι θα σώσει την Ελλάδα, αμ ο Κουβέλης; Μαζεύει ότι βρεί,κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

O Κουβέλης κακώς χρησημοποιεί την λέξη αριστερά,γιατί έχει απλά την ιδεολογία των Πασόκων(όπου μπορούμε για να αποκτήσουμε θέση και λεφτά).Ο Μπέζος επίσης ανήκει στην κατηγορία ,η πάρτι μου.Σε μια συνέντευξη πριν καιρό σ'ένα ραδιόφωνο,ενώ είχαμε μπει στο μνημόνιο,έλεγε -εμένα δεν με αφορά-πριν είχε πει με τον τρόπο του -οι βλαμένοι Ελληνες,οι απολίτιστοι,οι διεφθαρμένοι καλά να πάθουνε ,για να βάλουνε μυαλό.Ξεχνάει ο κύριος αυτός ,ότι οι βλαμένοι Ελληνες τον κάνανε πλούσιο ,γιατί παρακολουθούσανε τα ηλίθια σήριαλ που έπαιζε.Σοκαρίστηκα εκείνη την ημέρα,δεν περίμενα ότι είναι τέτοιος.Ολοι αυτοί οι τύποι είναι καιροσκόποι.

Ανώνυμος είπε...

ο μπέζος είναι ειλικρινής άνθρωπος και από καιρό έχει φανερώσει το προφίλ του.
τον έχουμε δει και ακούσει σε διαφημίσεις diners, καζίνο, ενώ δε φαίνεται να έχει ανάγκη τα λεφτά αφού συγχρόνως κάνει συνεχώς επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση και θεατρικά έργα, διδάσκει σε θεατρική σχολή κλπ.

όπως και ο φιλιππίδης, περιμένουμε τα πάντα από αυτόν, που έχει κάνει διαφημίσεις τραπεζών και ξεφτίλισε και τον ζήκο το μπακαλόγατο, κάνοντάς τη διαφήμιση με το τυρί.

οι άνθρωποι δεν έχουν αίσθηση ηθικής απ ότι φαίνεται, ή είναι αυτή η ηθική τους. περιμένουμε τα πάντα από αυτούς, τα καλύτερα τα βλέπουμε, και οσονούπω τα χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Εσεις τι ζορι τραβατε?
Οι ηθοποιοι ετσι ειναι.
Αλλοι(ες) πουλανε το κορμι τους απο την πρωτη οντισιον, για να ανελθουν, αλλοι την ψυχη τους κ την ιδεολογια τους στο διαολο και στο κομμα.
Κοινοι θνητοι οπως ολοι μας, οχι γυαλιστεροι οπως δειχνουν πισω απ τις καμερες κ τα φωτα.
μονο που οσο πιο ψηλα ανεβαινουν, τοσο φαινεται ο κολος τους!
εσυ που εχεις μυαλο καθαρο, μη τον ψηφιζεις!