Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ...ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ MENACIUS,ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΕΙΔΕ ΣΤΟ TWITTER,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-BLOGGER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΔΕΙΔΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ!!!
ΕΥΓΕ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ...ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΡΜΠΟΝ,ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΜΠΡΑΒΟ!!!

Με το hashtag #freemenacius στο twitter συνεχίζεται η ενημέρωση σχετικά με τον νεαρό συλληφθέντα κατά τα χθεσινά επεισόδια πέριξ της πλατείας Εξαρχείων. Ο @Menacius γνωστός για τη δράση του στα social networks ακτιβιστής (μέλος της Πρωτοβουλίας Ένα Καράβι Για τη Γάζα και συνεργάτης του Omnia TV, ανάμεσα σε άλλα) , σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν οι αυτόπτες μάρτυρες, συνελήφθη άνευ λόγου.
Για την ώρα, και ενώ αναμένεται μαζί με τους άλλους συλληφθέντες να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα, στα ελληνικά social networks, σχετικά με το θέμα, κυριαρχεί το χιούμορ που επιμελώς κρύβει την αγανάκτηση όσων τον γνωρίζουν προσωπικά και επιβεβαιώνουν ότι "η ενόχληση μιας μύγας είναι η πλέον ακραία ενέργεια στην οποία έχει προβεί ποτέ".


Όπως χαρακτηρηστικά αναφέρει το Omnia TV:
"Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο συντάκτης και μέλος της Ομάδας Διαχείρισης του OmniaTV, γνωστός με το ψευδώνυμο Μενάκιος, που εκείνη τη στιγμή έδινε ανταπόκριση από της συγκεντρώσεις. Κατά τη διάρκεια επίθεσης των ΜΑΤ με χημικά συνελήφθη κι έτσι η ειδησεογραφική ανταπόκριση μετετράπη σε «Διατάραξη κοινής ειρήνης, Απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης, Παράβαση του νόμου περί όπλων» (με την κατηγορία ότι πετούσε πέτρες και μετείχε ομάδας που πετούσε μολότοφ)."



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Αθήνα 7 Δεκέμβρη 2011 
  
Στην τρίτη επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, η κυβέρνηση Παπαδήμου διέταξε την αστυνομία να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος… 
Όπως συνηθίζουν, τα ΜΑΤ εισέβαλλαν στα Εξάρχεια και προέβησαν σε συλλήψεις «στο σωρό» ανάμεσά τους και του μέλους της Πρωτοβουλίας Ένα Καράβι για τη Γάζα, Α.Δ. 
Ο σύντροφός μας βρισκόταν στα Γραφεία της Πρωτοβουλίας Ένα Καράβι για τη Γάζα και εξήλθε για να καλύψει τα γεγονότα στο πλαίσιο της δουλειάς πληροφόρησης της διαδικτυακής εναλλακτικής τηλεόρασης ΟΜΝΙΑ TV. Ως γνωστόν οι δυνάμεις καταστολής δεν αρέσκονται καθόλου σε κάλυψη του «έργου» τους και καταγραφή των παραβιάσεων και βιαιοτήτων στις οποίες επιδίδονται, όπως άλλωστε αποδεικνύεται από τους πολυάριθμους τραυματισμούς διαφόρων φωτορεπόρτερ τα τελευταία χρόνια. Έτσι ο Α.Δ. βρίσκεται από χθες στα χέρια της αστυνομίας, με την κάμερα και το υλικό του να έχει κατασχεθεί και να του αποδίδονται οι εξωφρενικές κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης, παράβαση του νόμου περί όπλων (για πέτρες) και συμμετοχή σε ομάδα που πετούσε μολότωφ καθώς και απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών. Ενώ το μόνο «όπλο» του Α.Δ. ήταν η κάμερά του. 
Ο σύντροφός μας και οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα περάσουν σήμερα το μεσημέρι από εισαγγελέα (Ευελπίδων Κτίριο 16). Καλούμε όσους αλληλέγγυους μπορούν να παραβρεθούν. 
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του συντρόφου μας και των άλλων συλληφθέντων όπως και την απόσυρση των εντελώς ανυπόστατων κατηγοριών. 
Πρωτοβουλία Ένα Καράβι για τη Γάζα


radiobubble

ΠΡΕΖΑ TV
7-12-2011

8 σχόλια:

κλητος είπε...

Η κάμερα είναι ισχυρότερο όπλο από την πέτρα. Αυτή φοβούνται και την ανεξάρτητη ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς. Φοβούνται την ελευθερία λόγου. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

"ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ""ΠΟΥ ΚΆΘΙΣΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΓΛΆΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΗΝΟΜΙΑΣ ,ΜΟΝΟ Ο ΓΡΗΓ/ΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΟΘΕΙ? ΟΙ ΑΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΡΦΗΝ ΠΟΥ ΚΆΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΑΝΘΡΏΠΟΙ ....

Diama4 είπε...

κινήσεις πανικού από μιά κυβέρνηση που είναι με το ένα πόδι στο ελικόπτερο.
Μη μασάτε ρε.
Εγώ παντού βάζω και το ονοματεπώνυμό μου και στα παπάρια μου.
και στα παιδιά να δεις που δεν θα τους κάνουν τίποτα.
Δεν είναι μαλάκες οι δικαστές να τους κάνουν ήρωες τύπου "Sacco και Vanzetti".
Σαθρό κατηγορητήριο από σάπιους ανθρώπους για δημιουργήσουν τρομοκρατία του κώλου.

Ανώνυμος είπε...

καλα τον καναν τον απλυτοχαλβα!!!!!!!μπραβο στην ελας!!ρε ζωα αφησατε οφσαιντ τον ιντερνομπαχαλο??μαπετ σοου ειδε απτα ματ!!!???στο κελι με τους λαθροφιλεναδες του τη ζητιανα της λαθροπουτσας!!θα μας λειψεις απλυτε φασιστα!!!

Ανώνυμος είπε...

7.09 μπραβο εισαι και πολυ ελληνιδα. αντε γαμησου τωρα φασιστομουτρο

Ανώνυμος είπε...

"Μετεδιδε στο twitter"!ετσι το λετε τωρα ρε?τον ρουφιανο του κερατα καλα τον κανανε..να κατσει μεσα να τον περασουνε ενα χερι οι πακις και οι αλβανοι να στρωσει.Ουτε οι λιτες ρε δεν ειναι τοσο ρουφιανοι.Η μας συμφερει αυτο το ρουφιανεμα??Μεσα το μουνι να σαπισει..

Ανώνυμος είπε...

I apantisi tha erhei stin kalpi!palaiki timoria stin kapilefsi tou plouto meisxiro KKE 79,4% SIMFONA ME TIN TELEFTEA LAOTHALASA TOU PAME STIN OMONOIA PANW APO 1.000.000 KONTARIA ME SIMEES ANEMIZAN TIN ORGI ENANTIA STIN KIVERNITIKI POLITIKI TOU KEFALEOU TOU EMPARGO TON LAON