Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2012

AΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ, ΣΕ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ AEGEAN, ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ- ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΦΤΩΧΙΑ…


Στη βουλή και στα τηλεπαράθυρα «κλαίει» κι αυτός για το δράμα του λαού, αλλά όταν πρόκειται για τον εαυτό του, πάνω απ΄ όλα οι ανέσεις και η καλοπέρασή του.
Ο λόγος για τον τέως υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Καστανίδη ο οποίος την προηγούμενη Παρασκευή  ταξίδευε, πρώτη θέση, με την πτήση των 9.30 της Aegean από την Αθήνα για Θεσσαλονίκη.
Στο αεροπλάνο, για κακή του τύχη, ήταν δεκάδες διαπρεπείς έλληνες γιατροί που πήγαιναν σε ιατρικό συνέδριο στο Hyatt στη συμπρωτεύουσα.
Κάποια στιγμή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, ένας από τους πιο κορυφαίους γιατρούς της χώρας μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία του  Καστανίδη στην πρώτη θέση, δεν άντεξε και γύρισε και του είπε: "καλά δεν ντρέπεστε να ταξιδεύετε ακόμη και σήμερα στην πρώτη θέση; Εγώ την δική μου θέση την πληρώνω από τη τσέπη μου.

Γιατί όμως να πληρώνω και τη δική σας θέση και τα προνόμια σας; Θα παθαίνατε κάτι αν ταξιδεύατε σε οικονομική θέση;» αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος ο γιατρός.
Ο Καστανίδης κατέβασε το κεφάλι και δεν είπε ούτε λέξη!
Τότε τη σκυτάλη της κριτικής πήρε έτερος γιατρός ο οποίος με ειρωνικό τρόπο σχολίασε: «δεν το βλέπεις το παχύδερμο που δεν συγκινείται».
Οι επιβάτες πάντως  πολύ το καταχάρηκαν και χειροκροτούσαν!
Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη, ο Καστανιδης την έκανε αμέσως με ελαφρά πηδηματάκια και σίγουρα θα το ξανασκεφτεί (;) να ταξιδέψει πρώτη θέση εις υγείαν των κορόιδων φορολογούμενων…

http://www.kentrinews.gr/


Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=50848:a----aegean--&catid=74:sites&Itemid=54#ixzz1nWade9ws 
Seleo.gr News 
ΠΡΕΖΑ TV
26-2-2012

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δώ αν κατάλαβα καλά...
Οι γιατροί που έχουν κατακλέψει τον κόσμο, που κανένας τους δεν έχει χάσει την άδειά του για ανικανότητα λές και δέν έχουν δολοφονηθεί χιλιάδες ασθενών απο τα "λάθη" τους, πού κανένας τους δεν έχει πάει φυλακή για φακελάκι, που δηλώνουν 5000 Ευρώ εισόδημα τον χρόνο,
την έπεσαν στον αλλο αρχιλαμόγιο ο οποίος τουλάχιστον είναι (μέχρι τώρα) εκλεγμένος.
Και όλοι μαζί ταξίδευαν στην πρώτη θέση......

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβες καλά προηγούμενε 1:14... Πολλοί γιατροί δεν δολοφόνησαν με λάθη και δήλωναν πολύ μεγαλύτερα ποσά απο αυτά που λες. Αλλά ακόμα και ήταν σαν αυτούς που λες οι συνεπιβάτες του Καστανίδη, έχουν όλο το δικαίωμα να "του την πέσουν", γιατί ο Καστανίδης και οι λοιποι ΠΑΣΟΚΟΙ καταδικάσανε ολόκληρη την χώρα, για γενιές και γενιές, σε πλήρη αντίθεση με την θέληση αυτών που τους ψηφίσανε. Μην ακούς πολύ ΣΚΑΙ, βλάπτει σοβαρά την νοημοσύνη...

Ανώνυμος είπε...

Τον καημένο τον Καστανίδη! Δε φτάνει που φοβόταν τα αεροπλάνα, δεν φτάνει που δε θα βγει, όχι βουλευτής, αλλά ούτε από το σπίτι του, του τη λένε; Πολύ κρίμα. Άδικη κοινωνία. Τι έκανε; Δεν έφαγε μήπως όλο το φαί του; Δεν έκανε νάνι σαν καλό παιδί; Χρεοκόπησε μια χώρα με τους φίλους του, σιγά τώρα. Για ένα λαθάκι που στοίχησε τις ζωές 11.000.000 τον κάνουν έτσι; Μην κλαίς Χάρη. Περίμενε να σε παλουκώσουμε και κλαίς μετά.

Ανώνυμος είπε...

3,48 επειδη ο ενας ειναι δοσιλογος σημαινει οτι ολοι οι αλλοι εχουν δικαιωμα να τον βριζουν κι ας ειναι τα ιδια τομαρια.Μη ξεχνας οτι φτωχεια δεν ειναι μονο να παιρνεις εσυ 2 ευρω την ωρα αλλα να σου παιρνει και ο αγανακτισμενος οδοντιατρος η μηχανικος η φαρμακοποιος η ταριφας 100 ευρω την ωρα.Και 4 και 6 να παρεις την ωρα παλι δεν φτανουν.Αμα τα κλειστα επαγγελματα δεν ανοιξουν πορτα στους 500 χιλιαδες νεους πτυχιουχους και ποσους ακομα νεους που ειναι ανεργοι μην περιμενεις προκοπη.

Ανώνυμος είπε...

9:41 ταριφασ 100 ευρω την ωρα??? ρε φιλε αν εισαι ο βοριδης ...αντε και γαμησου...αν δεν εισαι....πως ξερεις οτι οσοι τον κραζανε ειχανε κονομησει εις βαρος των αλλων...ξερεις καποιον η απλά λασπολογείς σαν την πουτανιτσα. ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕ??? Αν μου πεις εστω και εναν, θα παψω να πιστευω οτι εισαι μαλακας

Ανώνυμος είπε...

@ 1:48
Δεν βλέπω Σκάι, η φατσα του παπαδημητρίου και του Προτοσαλτε μου προκαλούν εμετό.
Ναι υπάρχουν και παρα πολλοί καλοί και τιμιοι ιατροί αλλά και πάρα πολλοί που ειναι κοινοι εγκληματίες καί οι υπόλοιποι τους ανέχονται απότε είναι συνεργοί τους.
Δύο φορές χρειάστηκα περίθαλψη, μία απο ατυχημα με μηχανή και μία στο γόνατο λόγω αθλητισμού ανγκάστηακα να πληρώσω απο την τσέπη μου φακελλάκι το οποίο με διάφορους τρόπους μου ζητούσαν.
Ημουν βλέπεις μαλάκας και δεν καταλάβαινα όταν μού έλεγε ο γιατρός
οτι θέλει η αναισθησιολόγος να επικοινωνήσω μαζί της η γιατί πάντα κάποιος εμπαινε στην λίστα πάνω απο εμένα και η επέμβαση (σιγα την επέμβαση
με ενα black & decker την έκανε όλη και λίγο απεσταγμένο νερό)
Επαθα και ζημιά στό γόνατο απο τις συνεχόμενες αναβολές για 1 και πλέον χρόνο χώρις λόγο μέχρι που μου είπαν στα ίσια πόσα ήθελαν.
Μόλις πλήρωσα έγινε η επέμβαση σε 2 ημέρες (Τζάνειο Πειραιά)

Ανώνυμος είπε...

ποσο μαλακας μπορει να εισαι που υπερασπιζεσαι τους γιατρους αυτη η χωρα δεν εχει σωτηρια καμμια σωτηρια για τα βοδια

Ανώνυμος είπε...

1254 μαλακα ταριφα πες σε εναν ταριφα να σε παει ΜΙΑ ωρα δρομολογιο πχ κατεχακη σπατα κατεχακη 34 χλμ 50 λεπτα απο google maps να δουμε ποσο θα πληρωσεις και ελα βρισε μετα.Μετα μαθε τι σημαινει κλειστο επαγγελμα και τι ανοικτο και μετα μιλα.Ανοιγμα ολων των επαγγελματων απο ταριφα και φαρμακοποιο μεχρι τραπεζιτη και πολιτικο.

Ανώνυμος είπε...

Οι γιατροί που "τα παίρνουν" είναι και πολλοί και ανήθικοι που τα παίρνουν εκβιαστικά κλπ, κλπ.

Αλλά όμως ..... κάποιοι άλλοι επαγγελματίες πολιτικοί καταδικάζουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ την χώρα και τις μελλοντικές γενιές.

Τόσο ηλίθιοι είστε κάποιοι προηγούμενοι που συγκρίνετε το κακό που κάνουν οι μεν και οι δε?

Ανώνυμος είπε...

και για να συνδεθώ με κάποιους προηγούμενους: να ανοίξει και το κλειστό επάγγελμα του βουλευτή!

και να καταλέβετε μερικοί, ότι το ψάρι βραμάει από το κεφάλι... αν είχαμε ένα καλύτερο σύνταγμα και στέλναμε στην Βουλή καλύτερους πολιτικούς, θα ήταν πολύ σωστότερα και όλα τα άλλα που - δικαίως - επισημαίνετε.