Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2012

TRANSFER COMPANY. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Σίγουρα δεν αποτελεί είδηση ότι η Τρόικα και οι λοιποί εγχώριοι ρουφιάνοι απαιτούν 15,000+ απολύσεις από το Δημόσιο. Αυτό που αποτελεί είδηση είναι ότι κάποιοι “Ελληνικοί” οργανισμοί πέρα από τις απολύσεις του 3% που έχουν ήδη συμφωνηθεί, έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν και νέα παράνομα πλάνα για τον επαγγελματικό φόνο περισσότερων ακόμη Δημοσίων υπαλλήλων!
Ένα τέτοιου είδους πλάνο καταστρώνει αυτές τις μέρες ο ΟΤΕ, πάντα σε στενή συνεργασία με τους κηδεμόνες του στην Deutsche Telekom! Οι “φίλοι” μας, και πρόσφατοι διασώστες μας, έχουν καταστρώσει το σχέδιο τους ως εξής, αφού το “ελληνικό δίκαιο” δεν επιτρέπει τις απολύσεις σε οργανικές θέσεις στον Δημόσιο τομέα και αφού αυτές οι θέσεις δεν πρόκειται να καταργηθούν, αλλά και ούτε προβλέπεται άμεση τροποποίηση του Συντάγματος σε αυτό το θέμα, σκέφτηκαν το εξής απλό. Να εξωθήσουν όλους τους ανεπιθύμητους σε παραίτηση! Προχωρούν λοιπόν στην δημιουργία μιας νέας θυγατρικής εταιρίας του ΟΤΕ την αποκαλούμενη, έως αυτήν την στιγμή στα χαρτιά εταιρία TRANSFER!



Τι σημαίνει λοιπόν αυτή η εταιρία TRANSFER ρωτάς? Απλά εκεί θα δημιουργηθεί ο κάδος για ανθρώπους απορρίμματα, από τον ΟΤΕ A.E και από όλες τις θυγατρικές του ΟΤΕ*. Εκεί θα πετάγεται ο κάθε “ανεπιθύμητος” για την Deutsche Telekom αλλά και για τα λοιπά λαμόγια της διοικήσεως του ΟΤΕ. Κανείς από τον ΟΤΕ Α.Ε. και τις θυγατρικές του ΟΤΕ δεν θα εξαιρείται, είτε ανήκει στην Cosmote, είτε στην ΟΤΕplus, είτε στην HELLAS COM, MARITEL, ΟΤΕSAT, κ.α.!


Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο θεωρηθείς ανεπιθύμητος από κάποιο διοικητικό στέλεχος του ΟΤΕ κινδυνεύεις! Εάν λες πράγματα που ενοχλούν κινδυνεύεις! Εάν ψηφίζεις άλλο κόμμα κινδυνεύεις! Εάν δεν του κάτσεις κινδυνεύεις! Απίστευτη τρομοκρατία για όλους τους υπαλλήλους που ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν να τους στείλουν στον αγύριστο, να τους στείλουν στην ΟΤΕ TRANSFER!


Όποιος τυχερός, πάντα με αξιοκρατικές διαδικασίες,“μετατεθεί” σε αυτήν την νεοσύστατη εταιρία θα έρχεται αρχικά αντιμέτωπος με νέες και παράνομες περικοπές στον μισθό και/ή επιδόματα του, και μ' ένα καθεστώς τρομοκρατίας από τα διοικητικά στελέχη! Εκεί λοιπόν θα πέφτει μαστίγιο – και όχι μόνο – μέχρι να αναγκαστεί ο κάθε υγιής άνθρωπος να παραιτηθεί! Τουλάχιστον όποιος θέλει να διατηρήσει την υγεία του, την αξιοπρέπεια του, και το σώας τας φρένας. Έτσι λοιπόν, η νέα “τίμια” εταιρία ΟΤΕ TRANSFER, θα μειώνει τον αριθμό των δημόσιων υπαλλήλων και θα γλυτώνει και τις αποζημιώσεις γιατί θα πρόκειται περί παραιτήσεων!


Πάλι προτρέχεις να με αποκαλέσεις υπερβολικό, γραφικό έως και δημαγωγό, άλλα πριν βγάλεις τελικό συμπέρασμα φίλε μου να σου πω και κάτι τελευταίο. Η Deutsche Telekom σε συνεργασία με τα εγχώρια “Golden Killer Boys”δεν πρωτοτυπούν, για άλλη μια φορά αντιγράφουν. Ποιον ρωτάς? Να σου θυμίσω την περίπτωση της France Telecom.


Ο τηλεπικοινωνιακός κολοσσός France Telecom το 2008 κατέγραψε κέρδη της τάξεως των 4,5 δισεκατομμυρίων Ευρώ! Και ξαφνικά το 2008 άγγιξε η κρίση την Ευρώπη και ξαφνικά άρχισαν και οι αυτοκτονίες στον εν λόγω οργανισμό. Το 2009 είχε συνολικά 35 αυτοκτονίες και έως τον Ιανουάριο του 2011 είχε συνολικά καταγράψει 58 αυτοκτονίες!! Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, και υπό την πίεση των γαλλικών συνδικάτων επενέβη η Γαλλική δικαιοσύνη, η France Telecom δεν άργησε να παραδεχτεί αυτό που όλοι γνώριζαν! Τα τελευταία δυο χρόνια η France Telecom είχε δημιουργήσει και εκπαιδεύσει έναν στρατό στελεχών/βασανιστών με σκοπό να ωθήσουν όσους πιο πολλούς μπορούν σε παραίτηση! Μόνο που δεν τους έκατσε καλά το πλάνο και ο κόσμος πάνω στην απελπισία του δυστυχώς άρχισε να αφαιρεί την ζωή του!


Εκεί λοιπόν οδηγούμαστε σε νέα αμελέ ταμπούρια**, σε νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης, σε νέο ολοκαύτωμα των απλών υπαλλήλων του ΟΤΕ και όχι μόνο! Ο βασανιστής αυτή την φορά δεν θα είναι ούτε Τούρκος, ούτε Γερμανός, θα είναι “Ελληνικό” τσιράκι, ελληνικό φιλάργυρο σάπιο ανθρωποειδές! Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι ο νέος Έλληνας βασανιστής θα είναι πολύ χειρότερος από τον οποιοδήποτε.


Όποιος πιστεύει ότι αυτό θα γίνει μόνο στον ΟΤΕ, και συνεπώς δεν τον αφορά, και ότι η πάρτι του είναι καλυμμένη και θα γλυτώσει, μάλλον ζει σε άλλη χώρα και όχι στο υπό κατοχή ελληνικό προτεκτοράτο! Καλά θα κάνει να ξυπνήσει άμεσα!


Δυστυχώς για άλλη μια φορά τα συνδικαλιστικά ξεπουλημένα όργανα του ΟΤΕ, για άλλη μια φορά θα σιωπήσουν και θα αποσιωπήσουν, και αυτή την περίπτωση. Ο κάθε ένας από τους εργατοπατέρες θα κοιτάξει αποκλειστικά και μόνο την πάρτι του, όπως κάνουν χρόνια τώρα. Δεν πρόκειται κανείς τους να προσπαθήσει να διασώσει και να διαφυλάξει ότι έχει απομείνει από τον Δημόσιο υπάλληλο.


Σε κάθε ελληνική οικογένεια υπάρχει τουλάχιστον ένας Δημόσιος υπάλληλος, που σύμφωνα με τα τέτοιου είδους μελλοντικά σχέδια κινδυνεύει. Κινδυνεύει η θέση εργασίας του, η αξιοπρέπεια του, και πλέον και η υγεία του. Προστατέψτε και αυτόν και την οικογένεια του, διαδώστε το συγκεκριμένο κείμενο.


Υ.Γ. Προκαλώ τον οποιοδήποτε έγκριτο δημοσιογράφο να ψάξει το θέμα και εάν το κρίνει σκόπιμο να με διαψεύσει! Εξαιρούνται οι εγκάθετοι megaλοι και skaiαριανοι δημοσιογράφοι, αυτοί ζουν σε άλλον πλανήτη, τον Βενιζέλο. Με αυτούς, ούτε καλημέρα!






* Σε μια σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο σχετικά με τις θυγατρικές του Ομίλου ΟΤΕ, με έκπληξη ανακάλυψα τουλάχιστον10 θυγατρικές.


** Τάγματα εργασίας που οργάνωσαν οι Τούρκοι κατά την Μικρασιατική καταστροφή, στα οποία χιλιάδες Έλληνες και Αρμένιοι έχασαν την ζωή τους σε καθεστώς εξουθενωτικής εργασίας και σκλαβιάς.
http://automolisi.blogspot.com/2012/02/transfer-company.html
ΠΡΕΖΑ TV
26-2-2012

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φιλαρακο δεν εχεις καταλαβει οτι εχουμε δυο εκατομμυρια ταμειες την στιγμη που στην γερμανια δεν εχουν ουτε το ενα τεταρτο.
Καιρος ειναι να ξεβολευτουν καποιοι που δινουν ρεστα και να κανουν μια δουλεια πραγματικη.
Εργασια σημαινει να παραγεις στην βιομηχανια τον τουρισμο την αγροτια τις κατασκευες ενα προιον που πωλειται και στην τιμη του μπαινει και η αμοιβη της εργασιας σου.Αν εσυ καθεσαι 30 χρονια σε ταμειο και μουτζουρωνεις κωλοχαρτα ρεμπεσκες εισαι και βαρος του κοινωνικου συνολου μεσω της φορολογικης δολοφονιας του.

Ανώνυμος είπε...

Και οι ταμειες κατι κανουν

σκεψου ποσες χιλιαδες αργοσχολους συνδικαλιστες εχει ο ΟΤΕ η ΔΕΗ ο ΟΣΕ η ΕΡΤ το ΙΚΑ

ποσους διευθυντες και golden boys, ποσους αποσπασμενους σε βουλευτικα γραφεια,

ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΗ ΚΗΦΗΣΙΑΣ εχει 3000 εργαζομενους μανδαρινους, κηφήνες διευθυνταδες.

Τ αιδια και χειροτερα στη COSΜΟΤΕ, τον χειροτερο εκμεταλευτή πάροχο.

Ο ΟΤΕ πληρωνει και συντηρεί 2 παραθεριστικα κεντρα, για τους διευθυντας και συνδικαληστες του.

Φυσικα για ολα αυτα πληρωνουν οι συνδρομητές του ακριβή τηλεφωνια και ιντερνετ.

Ανώνυμος είπε...

Είστε βαθιά νυχτωμέμοι αν ακόμα και τώρα πιστεύετε οτι όλα αυτα γίνοντε για το δικό σας καλό.
Οι κηφήνες θα παραμείνουν τα golden boys και οι συνδικα-Ληστές θα συνεχίσουν να τα πέρνουν και εσείς όλοι θα παρετε τα @@ μου και σε τιμές πολύ ποιο αλμυρές.
Για να ξυπνάμε λεω σιγα σιγα και να το ψαχνουμε λιγο το θέμα αντι βλακωδως να αναπαράγουμε πουστοαπόψεις κρατικές που μονο ρωγμές στη αλληλεγγυη του απλού κόσμου καταφέρνουν.

Ανώνυμος είπε...

για τον "ανώνυμο 9:57.
Φιλαράκο πολύ Πρετεντέρη βλέπεις.
Βλάκα, άσχετε, δύο εκατομύρια δεν είναι ο μισός οικονομικά ενεργός πληθυσμός της Ελλάδας.
Στην απογραφή που έκανε ο ΓΑΠ δηλώθηκαν 750.000 δημόσιοι υπάληλλοι.
Τους 500.000 στην Γερμανία πάλι που τους βρήκες; το είπε η Τρέμη; ο "Πρωτοψάλτε" ή το διάβασες στον Φίλαθλο;
Δεν βάζουν σφραγίδες όλοι. Είναι και ο στρατός, είναι και γιατροί που θα σε κάνουν καλά για να μην ψοφολογήσεις, είναι και οι καθηγητές που ξεστραβώνουν τα παιδιά σου.
Αν έχεις κάτι να πεις ειδικά για τους τελευταίους, αυτό είναι ότι σε σένα δεν έμαθαν απολύτως τίποτε.
Ναι σε σένα απέτυχαν!

Για να μαθαίνεις τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων, έτσι μια πρόχειρη έρευνα.
Γερμανία: 4.500.000
Γαλλία: 4.500.000
Αγγλία: 5.600.000
ΗΠΑ: 21.000.000 (καλό ε; με πληθυσμό 300εκ. Δηλαδή το 10% του πληθυσμού)
Ιαπωνία: 3.600.000

Αν και μάλλον δεν μπορείς να διαβάσεις ούτε τους τίτλους αθλητικών εφημερίδων.
Συμβουλή: δες κανένα ψυχολόγο, δεν είναι θέμα ταμπού στις μέρες μας.

Ανώνυμος είπε...

957 Τι σχεση εχει ρε μαλακα η ελλαδα με αυτες τις χωρες?
Εχουμε τους δρομους της Ιαπωνιας
Την βιομηχανια της Γερμανιας
Την πληροφορικη της Αμερικης
Τα νοσοκομεια και την προνοια της Γαλλιας
Δεν εχουμε ΤΙΠΟΤΑ.
Γιατι να πληρωνω σαν ανεργος αυξησεις στην ΔΕΗ την ΕΡΤ τον ΟΤΕ τα τελη κυλοφοριας?Που πανε τα λεφτα που μου εχουτ απομεινει?
Γιατι πληρωνω δημοτικα τελη Τι μου παρεχει ο δημος και του δινω 300 ευρω το χρονο?Μηπως ειναι πολλα για τους δημοτικους υπαλληλους που δεν δουλευυν αλλα μουτζουρωνουν χαρτια και ταλαιπωρουν τους δημοτες?
Αντε φτιαξε καραγκιοζη αφρικανε υποδομες βιομηχανια συστημα παιδειας υγειας προνοιας γεωργιας ταμειο ανεργων 5 αστερων και μετα κατσε κωλοβαρα.Τωρα δεν εχεις τιποτα και πληρωνεσαι με δανεικα απο την Κινα και την Γερμανια.

71nasta είπε...

καλα ολ αυτα αλλα εχω να κανω γνωστο το εξης: το τμημα οτε χερσονησου εκλεισε και πλεον εξυπηρετουμαστε απο τα καταστηματα γερμανος..εκχωρηση δηλαδη παροχης δημοσιων υπηρεσιων (επικοινωνιες)-απολυσεις υπαλληλων τεχνικων διοικητικων κλπ και μεταφορα στον ιδιωτη "γερμανο" ..αυτος ειν ο στοχος ..να χρυσοπληρωνει ο πολιτης στον ιδιωτη για να διαχειριζεται τα δημοσια πραγματα ..καταλαβαινεται ολοι τι σημαινει αυτο...οι εταιρειες ιδιοποιουνται πλεον οτι ειναι δημοσιο ..ολα δηλαδη τους ανηκουν ..

Ανώνυμος είπε...

9:57
Α) Τα λεφτά τα τρώνε αυτοί που ψηφίζεις μαζί με τα φιλαράκια τους στον Ιδιωτικό Τομέα που έχουν πέσει επάνω στο δημόσιο και τρώνε με δέκα μασέλες.
Β)Για να κλείνουν στόματα και να εξασφαλίζουν ψήφους διορίζουν στο δημόσιο γιατί έτσι γουστάρουν.
Γ) Οι ιδιώτες από την άλλη κλέβουν το κράτος από φόρους, ΦΠΑ, ΙΚΑ κλπ
Δ) Ο ιδιωτικός τομέας (βέβαια σε ένα ποσοστό μόνο) είναι παρασιτικός και ζει από το κράτος.
Ε) Λεφτά για νοσοκομεία παιδεία δρόμους ξέχνα τα, πάνε κατ' ευθείαν στους δανειστές.
ΣΤ) Αγοράζουμε όπλα που μας πουλάνε, όχι που χρειαζόμαστε, οι καλύτεροι πελάτες (4,5 του ΑΕΠ νομίζω).

Οπότε και να εξαφανιστεί το κράτος, φράγκο λιγότερο δεν θα πληρώσεις.
Αντιθέτως θα αυξηθεί η φορολογία και δεν θα παίρνεις ούτε τα ψίχουλα που σου έδιναν μέχρι σήμερα.

Βάζεις λάθος ερωτήματα οπότε δίνεις λάθος απαντήσεις.
Τουλάχιστον ο Πρετεντέρης και ο Παπαδημητρίου πληρώνονται για να τα λένε αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Πουσαι 1:57 μμ

οι δημοσιοι υπαλληλοι στην χωρα ειναι πανω απο 1.000.000

Η απογραφή-φιάσκο δεν αποκαλυψε καμια κατηγορια αλλά μονο οι δασκαλοι παπαδες και χωροφυλακοι ειναι πάνω απο 280.000 ατομα.

ποσοι οι στρατιωτικοι, οι υπαλληλοι ΕΣΥ, υπουργειων, εφορειων, δικαστηρια;

Χωρια οι διπλωματες και η τοπικη αυτοδιοικηση.

Ανώνυμος είπε...

3:29 μμ

1.000.000 δημοσιοι υπαλληλοι ειναι ο κομματικος στρατος ψηφοφορων που ψηφιζουν και προστατευουν τα ανδρεικελα που μας κυβερνουν.

Και τους ψηφιζουν, και τους προστατευουν.

Κυριολεκτικά.

Ανώνυμος είπε...

3.29
1 ατομο λυκειου που τα ξυνει σε εναν δημο παιρνει 2,5 3 χιλιαρικα μικτα επι 50 χρονια βγαινει 1,5 2 εκατομυρια ευρω στην ζωη του την στιγμη που σαν ιδιωτικος υπαλληλος χωρις γλειψιμο δεν θα παιρνε ουτε μισο!
Αυτο ειναι το ελληνικο κρατος που ειναι χειροτερο και απο την τουρκοκρατια.

Ανώνυμος είπε...

Για ανώνυμο 9:45
απο ανώνυμο 1:57

Οφείλω να ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το ύφος και τα προσωπικά σχόλια της ανάρτησης μου.

Θα φαγωθούμε μεταξύ μας.
Το μοντέλο διάλυσης της κοινωνίας είναι απλό και έχει ως εξής:
Φορτηγαντζήδες εναντίον ταξιτζήδων,
δημόσιοι εναντίον ιδιωτικών,
δικηγόροι εναντίον γιατρών,
ναυτικοί εναντίον οικοδόμων,
...
...
και... και... και...

Στο τέλος τι μένει;
μόνο συντρίμια μιας κοινωνίας που αλληλοσπαράχθηκε.

Άλλο οι σπατάλες και οι κλοπές, και άλλο η διάλυση του κοινωνικού ιστού.

Κλείνοντας, ζητάω άλλη μια φορά ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

μ αρεσει που ολοι αυτοι που ωρυονται για τα "εκατομυρια δημοσιων υπαλληλων", αν τολμησει κανεις να μιλησει π.χ για απολυσεις αγροφυλακων (της Ομονοιας!) ή συνοριοφυλακων (του Κολωνακιου!) θα βγαλουν σπυρακια!!!

αν παλι κανει κανεις το λαθος και πει για εφεδρεια π.χ. σε Ειδικοφρουρους ή ΕΠΟΠια τοτε ειναι που δεν θα τους πιανει κανεις!!!

αληθεια ρε μαγκιτες, ποσα παρτάλια μπηκαν παρανομα, εκτος ΑΣΕΠ την τλευταια δεκαετια?
καποια κυρια ονοματι Αγρογη ΑΕ δεν σας λεει κατι ε?

για αυτους κουβεντα ετσι?

κατα τα αλλα, ενα σωρο πιπες για το πως να διωξουμε τους τελευταιους ΠΕ και ΤΕ που εχουν μπει στο Δημοσιο με ΑΣΕΠ και χιλια δυο προσοντα και φυσικα, πως να κρατησουμε τα βοδια που βαλαμε με βυσμα...

υποκριτες μια ζωη


ΥΓ. ψηλέ, μηπως εχεις στρατο σαν της Αμερικης?
αν οχι τοτε γιατι εχεις πιο πολλους στρατηγους απο την Αμερικη? ε?

ή μηπως αυτοι δεν πιανονται για δημοσιοι υπαλληλοι?

δεν σε βλεπω να ζητας εφεδρεια και απολυσεις σ αυτους ομως...