Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2012

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΡΟΥΦ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΡΕΧΕ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΩΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ

ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΙΝΗ;;
ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ,ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΦ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ...;;;
ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΩΣ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΑ;;;
ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ...ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ....
----Είναι να απορεί κανείς με τον απάνθρωπο τρόπο που έδρασε χθες ο Δήμος Αθηναίων απέναντι σε 7 άστεγους συμπολίτες μας την ώρα μάλιστα που είχαν ανοίξει οι ουρανοί. 
Κάτω από πολύ δυνατή βροχή, χαλάζι, αέρα και πολύ κρύο 7 άστεγοι ζήτησαν να περάσουν τη νύχτα στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ.  Ανάμεσά τους ήταν και μία έγκυος γυναίκα. 
Ομως οι υπάλληλοι του Δήμου ενημέρωσαν τους άστεγους πως δεν ήταν δυνατόν να φιλοξενηθούν μέσα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ καθώς είχε λήξει ο συναγερμός του Δήμου Αθηναίων για την κακοκαιρία και οι χώροι που είχαν δεχτεί τις προηγούμενες ημέρες τους αστεγους δεν μπορούσαν να τους φιλοξενήσουν. 



Το Newsit επιβεβαίωσε την είδηση με το γραφείο τύπου του Δήμου Αθηναίων όπου μας είπαν πως ο συναγερμός για την κακοκαιρία έληξε το βράδυ της Κυριακής. Χθες το μεσημέρι άλλωστε δόθηκε εντολή στον πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων να επισκεφθεί τους χώρους μαζί με 2 κοινωνικούς λειτουργούς για να ενημερώσει τους άστεγους συμπολιτες μας. 


Αυτό είναι το συγκλονιστικό βίντεο από την επιχείρηση απομάκρυνσης των αστέγων από το γήπεδο του Ρουφ. newsit.gr
ΠΡΕΖΑ TV
8-2-2012

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAI αυτός, εντολές εκτελεί. και φταίει όσο φταίει ο ματάς που βαράει πολίτες σε πορεία

Ανώνυμος είπε...

και οι δυο π**τσα θελουν!
το "εκτελω εντολες κτλ" ΤΕΛΟΣ!
απο δω και περα π**τσα!

Ανώνυμος είπε...

Εκτελω εντολες των προδοτων απλα με κανει και εμενα προδοτη. Καταραμενος ειναι ο δημος αθηναιων και εχει παντα εναν "κακλαμινη" για δημαρχο?

Ανώνυμος είπε...

Εκλεισε και αυτος μια θεση στην κρεμαλα

Ανώνυμος είπε...

Σκαβει μονος του τον λακο του.
Αυτοκαταστροφικες τασεις.
Αλλος ενας περαστικος δημαρχος χωρις να αφησει θετικο στιγμα (τουλαχιστον σε κοινωνικο επιπεδο)...

Ανώνυμος είπε...

h ntropi kai h kremala se aytous pou ton pshfisan!!!

Mh vgazete thn oura sas ap'eksw zwa!

Ανώνυμος είπε...

Aμα ήταν ξένοι καλά τους έκανε να πάνε στη χώρα τους

Ανώνυμος είπε...

@ 6.52μμ

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΨΥΩΗ!!!!!!

ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΜΑΛΑΚΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΟΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ "Α ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΟΣ, ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΨΟΦΑ"

ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΙΠΛΆ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΕΓΚΥΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ

ΚΑΡΙΟΛΗ!!!!!!!

ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!!!