Παρασκευή, Μαρτίου 02, 2012

ΤΟ ΚΚΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ" – ΕΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΨΕΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ…


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΕΙ...ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ...ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
"Ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού με πρωταγωνιστές τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών και την ενθάρρυνση της συγκυβέρνησης" χαρακτηρίζει το "κίνημα της πατάτας" σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.
"Παίζουν και αξιοποιούν τον πόνο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης", αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ και προσθέτει ότι "το λεγόμενο κίνημα της φθηνής πατάτας που προβάλλεται ως λύση ή ανακούφιση είναι σαν αυτά τα κόλπα που χρησιμοποιούν τα Super Market στο παιχνίδι των προσφορών. Είναι η συνέχεια του άθλιου κυβερνητικού εμπαιγμού ότι η ακρίβεια θα χτυπηθεί με τα παρατηρητήρια τιμών και τη διαφάνεια ή με τις επιτροπές ανταγωνισμού".



Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΚΕ:


"Με πρωταγωνιστές τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών και την ενθάρρυνση της συγκυβέρνησης εξελίσσεται μία νέα ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού με τον κωδικό «κίνημα της πατάτας». Παίζουν και αξιοποιούν τον πόνο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.


Το λεγόμενο κίνημα της φθηνής πατάτας που προβάλλεται ως λύση ή ανακούφιση είναι σαν αυτά τα κόλπα που χρησιμοποιούν τα Super Market στο παιχνίδι των προσφορών. Είναι η συνέχεια του άθλιου κυβερνητικού εμπαιγμού ότι η ακρίβεια θα χτυπηθεί με τα «παρατηρητήρια τιμών» και τη διαφάνεια ή με τις επιτροπές ανταγωνισμού.


Η ακρίβεια που πνίγει τη λαϊκή οικογένεια οφείλεται πρώτα και κύρια στην κατακρεούργηση των μισθών, στην ανεργία, στα εξοντωτικά χαράτσια και τη βαριά έμμεση και άμεση φορολογία. Οφείλεται στα μονοπώλια και τα καρτέλ που δεσπόζουν σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Η αισχρή ληστεία που κάνουν στη λαϊκή οικογένεια μαζί, κυβέρνηση μέσω φόρων και  μονοπώλια εισαγωγής και επεξεργασίας του πετρελαίου, επαναλαμβάνεται στον ένα ή τον άλλο βαθμό σε όλους τους τομείς.


Η αλήθεια είναι ότι τα μονοπώλια όσο θα υπάρχουν θα επιβάλλουν ληστρικές τιμές και θα καθορίζουν την ποιότητα των τροφίμων, των αγροτικών προϊόντων, των φαρμάκων, της ενέργειας, και όλων όσα είναι απαραίτητα για τη διαβίωση της λαϊκής οικογένειας. Ακόμα και εκεί που βγάζουν τις επιχειρήσεις που λειτουργούν ως μεσάζοντες, το όφελος είναι γι αυτούς και όχι για το λαό που καταναλώνει.


Ο στόχος προβολής του «κινήματος της φθηνής πατάτας» είναι ίδιος με εκείνον της προβολής του λεγόμενου κινήματος των πλατειών. Αποπροσανατολισμός των μικρών φτωχών αγροτών παραγωγών, απομάκρυνσή τους από το αγροτικό κίνημα με προσανατολισμό ρήξης με τα μονοπώλια και την ΕΕ. Να μη συνειδητοποιήσουν και αγωνιστούν ενάντια στους πραγματικούς υπεύθυνους για το ξεκλήρισμά τους, τα μονοπώλια, τις μεγάλες βιομηχανίες και τις αλυσίδες Super Market που εμπορεύονται τα προϊόντα τους, ελέγχουν τις εισαγωγές. Αυτά τα μονοπώλια αξιοποιούν τα όπλα που τους παρέχει η ΕΕ με την ΚΑΠ σε βάρος και της φτωχής αγροτιάς και των εργαζομένων - καταναλωτών. 


Αυτή η κατάσταση αναδεικνύει την ανάγκη άλλου δρόμου ανάπτυξης. Η χώρα έχει όλες τις προϋποθέσεις να καλύψει με επάρκεια, ασφάλεια και φθηνά, τις διατροφικές ανάγκες του λαού σε αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα καθώς και τις ανάγκες της βιομηχανίας. Ότι αυτό δεν γίνεται καταδεικνύει πόσο είναι ώριμη και επιτακτική ανάγκη να υπάρξει κεντρικός πανεθνικός σχεδιασμός. Αυτό απαιτεί να γίνουν κοινωνική λαϊκή περιουσία όλες οι επιχειρήσεις, ο φυσικός και ορυκτός πλούτος  και να δημιουργηθούν παραγωγικοί συνεταιρισμοί της μικρής και μεσαίας αγροτιάς. Το μεγαλοεμπόριο και οι εισαγωγές να είναι αποκλειστική υπόθεση του κράτους. Αυτό σημαίνει αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία. Η συσπείρωση με το ΚΚΕ είναι μονόδρομος για να γίνει ο λαός κυρίαρχος στον τόπο του και να απολαμβάνει τον πλούτο που ο ίδιος παράγει".
 ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
2-3-2012

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΡΕΖΑ....ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ....ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΝΙΟΥ Η' ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ...ΕΝΤΑΞΕΙ 460 ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΚΡΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ...ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ...ΤΙ ΛΕΣ?

πρεζα tv είπε...

Μαζι σου σε αυτο...αλλα το ΚΚΕ αφοριζει εντελως την ολη προσπαθεια...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ????ΤΟ ΚΚΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ...ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

"Το ΕΑΜ μας έσωσε από την πείνα θα μας σώσει και από την σκλαβιά". Τι διάολο τίποτα δεν έχει διδαχθεί από την εποποιία της Εθνικής Αντίστασης,η σημερινή ηγεσία του Περισσού;

Ανώνυμος είπε...

Κάθε νόμισμα έχει δύο πλευρές. Πράγματι, στο συγκεκριμένο θέμα, κάποιοι σπεκουλάρουν στην άλλη πλευρά του νομίσματος και αποπροσανατολίζουν κάποιον κόσμο από τα μεγάλα προβλήματα... Αλλά τέτοιες σπέκουλες γίνονται και με άλλα θέματα που είναι αρνητικά και εκφοβιστικά, όχι ενθαρρυντικά όπως τις πατάτες κλπ.

Κατά τα άλλα:
Δυστυχώς, εξέγερση δεν γίνεται χωρίς το ΚΚΕ. Άρα: οργανωθείτε στο ΚΚΕ και περιμένετε πότε θα σας πούνε να εξεγερθείτε. Όλες οι άλλες περιπτώσεις είναι - από χέρι - προβοκατόρικες. Τόσο απλά... "Έχει κολλήσει η επανάσταση βλενόρροια"...

Ανώνυμος είπε...

Amesi llaiki sispirosi!!!gnwsti kikloi ksenon mistikon ipiresion me simetoxi tis akras deksias prospathoun na kapilefsoun to laiko panergatiko kinima meso paragogis tis patatas mpoikotarontas tis sigentrosis tou pame kai tin sigomidi stin kalpi kathisixazontas pws me ftini patata tha lithi i pina...i plastiga tha giri me isxiri sigomidi stin kalpi KKE79,5% efporis sodias psifodeltion

Κάποιος είπε...

ΚΚΕ...Ο καλύτερος στυλοβάτης του συστήματος............

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατακρίνει το ΚΚΕ την προσπάθεια αυτοοργάνωσης των ανθρώπων και παραμερισμού των μεσαζόντων, άλλο πράγμα καταγγέλλει η ανακοίνωση, διαβάστε την καλύτερα ορισμένοι. Τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα δεν θα σκεφτόμαστε όλοι σαν Αμερικάνοι: Καλό-κακό, φίλος μας-εχθρός μας, ήμαρτον, δεν είμαστε όλοι αμοιβάδες.

Ανώνυμος είπε...

Το κκε στυλοβάτης δεν θα πει τίποτα.....αν ήταν στην εξουσία θα είχαμε 9.000.000 νεκρούς στάνταρ από την πείνα...και τους αλλους. Θα τους είχαν για καύσιμα..

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ εχει απο καιρο σαπισει και βρωμαει ΑΚΡΙΒΩΣ οπως μια χαλασμενη πατατα!
Δεν το πλησιαζει κανεις πια. Παλιοτερα ισως να τσιμπαγε κανενα δυσαρεστημενο κεντρωο η ακομα και κανενα δεξιο(βλ. Κανελλη)....
Σημερα φτωχο και απλυτο τον παιζει μονο του στη γωνια!

Γιαγκουλας.Φ. είπε...

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΝΤΕ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΥΣ 'Η' ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΚΡΙΒΩΣ...
Θ. ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος και βαθιά πολιτικός ο τίτλος σας. Με ένα άντε Γ....είτε επιτέλους και με ένα φθηνό τσουβάλι πατάτες, λύσατε το πρόβλημα της φτώχειας, της ανεργίας και της επανάστασης! Τα εύκολα, όμορφα ακούγονται. Τα δύσκολα χρειάζονται ζόρια.

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕξωτερικού με συνέπεια στηρίζει το σύστημα όπως έκανε μέχρι τώρα. Ξεκινώντας από τον εμφύλιο που πιστό στον Σταλιν έμπλεξε αθωους ιδεολόγους αγωνιστές που τσίμπησαν την "πατριωτική προπαγάνδα" . Ακολουθωντας τις επιταγές της Μόσχας υπέγραψε Βαρκιζες και έστειλε τον κοσμο του στη σφαγή γαι τα παιχνίδια του πατερούλη.Τελευταία φορά που κυβέρνησε ήταν με τον Μητσοτακη.
Ξυπνήστε ζώα . Ο πατέρα μου έμεινε εθελοντικά φυλακή γιατί πίστευε οτι απλά οι ηγέτες είχαν μεταγωγή και τους βρήκε όλους έξω δηλωσίες .
Ξυπνατε ζώα ,ταλιμπάν κνίτες που ακόμα και ο γιός του Χαλβατζή τους πήρε χαμπάρι
ΖΩΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαός δεν σώζεται με φθηνή πατάτα και φθηνό εξευτελισμό!
Είναι ντροπή να τρέχει ο κόσμος, για δέκα κιλά φθηνές πατάτες, συχνά και δέκα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, για να κερδίσει το αυτονόητο!Θα υπήρχε τέτοια ανάγκη, αν είχε αξιοπρεπή δουλειά, αν έπαιρνε αξιοπρεπή μισθό και αν δεν υπήρχε ο κατεργάρης μεσάζοντας και αυτοί που του δίνουν το δικαίωμα να υπάρχει? Το πρόβλημα είναι σοβαρό και χρειάζεται σοβαρή λύση και όχι εμπάθεια παλιά και νέα.

Ανώνυμος είπε...

Φερεφωνα ειμαστε ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ!
Οταν σας λεμε αληθειες για το σαπιο ΚΚΕ σας ποναει γιατι ειστε μεσα και τα ξερετε αλλα δεν θελετε να παραδεχτειτε οτι η σαπιλα εχει διαβρωσει απο τον καιρο της ζιεμενς και το "Κομμα του Λαου"!
Οι πρωτοβουλιες (αγανακτισμενοι, πατατες κλπ) ΕΥΤΥΧΩΣ ανηκουν στους ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ και οχι σε σας!
Εσεις βαλτε τα κοκκινα γιαλια σας και πατε να φυλαξετε με τα Κνατ τη Βουλη σας!

Ανώνυμος είπε...

πρώτα να διαβάζετε τις επίσημες ανακοινώσεις του ΚΚΕ επειτα να τις κατανοήτε και μετά να τις δημοσιεύετε. το ΚΚΕ τον κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας και της οργανωμένης αγροτικής παραγωγής προς όφελος του λαού χωρίς μεσάζοντες και μονοπώλια το έχει στην προμετωπίδα του αγώνα του και κάτι μπινέδες, καραγκιόζηδες, παπαγαλάκια, προβοκάτορες, ψευτοεπαναστάτες σαν εσάς, που σαμποτάρετε το οργανωμένο ταξικό κίνημα με κινήματα της πατάτας που το έχουν πρώτο θέμα ολα τα αστικά ΜΜΕ για να πουλάνε αυταπάτες και να μπερδεύουν τον κόσμο που ούτε αυτά δεν θα μπορεί να αγοράσει,τους έχει γραμμένους.Καλή η παραστασή σας αλλά φτάνει πια.

Ανώνυμος είπε...

πρώτα να διαβάζετε τις επίσημες ανακοινώσεις του ΚΚΕ επειτα να τις κατανοήτε και μετά να τις δημοσιεύετε. το ΚΚΕ τον κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας και της οργανωμένης αγροτικής παραγωγής προς όφελος του λαού χωρίς μεσάζοντες και μονοπώλια το έχει στην προμετωπίδα του αγώνα του και κάτι μπινέδες, καραγκιόζηδες, παπαγαλάκια, προβοκάτορες, ψευτοεπαναστάτες σαν εσάς, που σαμποτάρετε το οργανωμένο ταξικό κίνημα με κινήματα της πατάτας που το έχουν πρώτο θέμα ολα τα αστικά ΜΜΕ για να πουλάνε αυταπάτες και να μπερδεύουν τον κόσμο που ούτε αυτά δεν θα μπορεί να αγοράσει,τους έχει γραμμένους.Καλή η παραστασή σας αλλά φτάνει πια.

Ανώνυμος είπε...

Αντε φάτε φτηνή πατάτα ,φτηνό κρεμιδι φτηνό ρύζι, πληρώστε ακριβή ΔΕΗ την βενζίνη 2 ευρώ το νερό σαμπάνια και ζήστε παπαγάλοι του αντιΚΚΕ συνδρόμου .
Διαβάστε ρε ζώα τι λέει το ΚΚΕ πρώτα και μετά μιλάτε .

Kiro είπε...

ΓΙΑΓΚΟΥΛΑ,...ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω μονο να μπορω να φαω πολλους κουμουνιστες οταν ερθει η ωρα.Εως τοτε απλως βλεπεις τι ανθελληνες ειναι

Kiro είπε...

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ....ΚΚΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ!

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα παραμυθάκι αποπροσανατολισμού του ΜΕΓΚΑ, του ΣΚΑΙ και των λοιπών. Κίνημα της πλατείας, κίνημας της πατάτας και του κολοκυθιού. Κίνημα ανατροπής; Κίνημα για λαϊκή εξουσία; Είναι ντροπή να προβάλλεται ως λύση η μετακίνηση 10,20,30 χλμ για ένα κιλό πατάτες. Όταν στις σοσιαλιστικές χώρες έπαιρναν τρόφιμα με δελτίο τα ντόπια κοράκια έκραζαν. Τι διαφορά έχει το πατατοκίνημα; Καμία. Η Ελλάδα όμως σε σχέση με εκείνες τις χώρες δεν έχει δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία και οι εργαζόμενοι δουλεύουν σαν σκλάβοι. Αντέ γιατί τα κινήματα του Πρετεντέρη και του Μπόμπολα κάθε τόσο ποδηγετούν το λαό.

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα είσαι γνωστός αντικομουνιστής .
Το ΚΚΕ δεν λέει ότι είναι ενάντια στο «κίνημα της πατάτας «
Αλλά ότι είναι ένα ακόμα μέσω που θα αποπροσανατολίσει το λαό όπως το κίνημα της πλατειάς που το κατάφερε με πολύ έντεχνο τρόπο ως ένα βαθμό.
Είναι ένα κίνημα που λέει στο λαό ότι δεν φταίει ο καπιταλισμός για την φτώχια σου και ότι δεν έχεις να φας αλλά η ακρίβεια που μπορούμε να την ελέγξουμε.
Και το ξέρουμε καλά όλοι όσο η δύναμη των ταξικών δυνάμεων θα μεγαλώνει τόσο πιο πολύ θα λυσσάτε και θα παραφράζετε τα λόγια του.
Λυσσάξτε από τώρα από για πρόβα γιατί θα ζήσετε μεγάλες στιγμές στο μέλλον κατακάθια της κοινωνίας .

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω μονο να μπορω να φαω πολλους κουμουνιστες οταν ερθει η ωρα.

Ίσα μωρή βέσπα, κομμουνιστοφάγε. Μη φας πολλούς και βαρυστομαχιάσεις. Φάε την τσαπού του Καρατζαφύρερ που είναι και ευκολοχώνευτη.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ...ΦΝΗΤΟΤΕΡΗ ΠΑΤΑΤΑ! ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ.. ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ.
Υ.Σ.(1) ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ??
Υ.Σ. (2) ΠΡΕΖΑ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ Ε? ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ.

Έλλην ο Πατατοφάγος είπε...

Τι ασχολείστε με το ΚΚΕ, το πτώμα του σταλινικού οράματος; Ούτως ή άλλως πρόκειται για γραφικούς ημίτρελους που δεν πρόκειται να γίνουν κυβέρνηση στον αιώνα τον άπαντα. Αφήστε τους να βαράνε τη μαλακία τους ανενόχλητοι και ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΜΟΛΑΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΟΥ.
ΦΑΤΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ.
ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΑΣ).
ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΣΟΥ η
ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΕ ΠΡΕΖΑΚΙΑ.
ΣΕ ΒΑΡΕΣΕ ΣΤΟΚΡΝΙΟ ΤΟ 8%.
ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΝΕWS ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
ΜΑΤΙΟΠΟΝΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

preza, antinews και φυσικά protagon. Οι αντικομουνιστές σε πλήρη διάταξη. Αριστεροί, κεντρώοι και δεξιοί. Φαίνεται η επίθεση του Σαμαρά ήταν η αρχή. Συνεχίστε να στέλνετε το κόσμο να παίρνει πατάτες με δελτίο, γιατί κάτι τέτοιο γίνεται, και να νίωθει χαρούμενος που θα έχει να φάει πουρέ. Ρε δεν ντρέπεστε να μιλάτε για κίνημα της πατάτας.

Ανώνυμος είπε...

πιο κινημα πατατας διαβαστε καλατην ανακοινωση του κκε και μετα γραψτε τις αντικκεμαλακιες σας το πρεζα σκατα με το μπομπολα και τον αλαφουζω

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΟΥΝΙΑ??ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΙΑΣ???ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑΣΑΣ Η Χ.Α??Π ΠΟΥ ΤΟΣ ΧΥΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ??ΩΣ ΠΑΕΙ Η ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ??ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ???ΤΟ 3ο ΤΟ ΜΑΚΡΙΤΕΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ

Ανώνυμος είπε...

Αγγελια
Ειμαι ανεργος κομμουνιστης δεν εχω λεφτα να ζησω και ψαχνω κομμουνιστη απο ΚΚΕ η Συριζα με δεκα σπιτια και αυτοκινητα καταθεσεις για συγκατοικιση.Δωστε προσφορες στα σχολια.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ρόμπα αυτοί οι ΠΡΟΔΌΤΕΣ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ