Τετάρτη, Απριλίου 25, 2012

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο 38 ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥΒΟΣ!


Ο Νίκος Παλυβός, Δρ. γεωλογίας,  εκλεγμένος Λέκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, 38 χρονών, που έμεινε αδιόριστος επί διετία δεν άντεξε άλλο τον εξευτελισμό και αυτοκόνησε. Ο Νίκος ήταν μέλος της Πρωτοβουλίας Μελών ΔΕΠ  υπό αναμονή τοποθέτησης.    Οι άνθρωποι της Πρωτοβουλίας, γύρω στους 800, ενώ εκλέχτηκαν και πήραν θέση στο πανεπιστήμιο δεν διορίστηκαν ποτέ λόγω μνημονίου. Παραμένουν σε αναμονή διορισμού επί διετία. Οι ανάγκες όμως δεν αναμένουν, πρέπει και να φάνε και να ζήσουν. Ο Νίκος δεν άντεξε άλλο…..  Το κρίμα στο λαιμό του Υπουργείου Παιδείας.
Δεν είναι δυνατόν να συνεχισθεί το κακό αυτό! Πού θα πάει; Φαίνεται πλέον καθαρά ότι θα επιβιώσουν ή αυτοί ή εμείς.
Επιπλέον να δούμε ποιοί από τους καθεστωτικούς θα βγουν τώρα να ειρωνευθούν τον θάνατος των συνανθρώπων μας. Στην πρώτη περίπτωση, του  Χριστούλα βγήκαν οι πασόκοι να δείξουν ασέβεια, στην περίπτωση του Μετοικίδη οι ΝΔίτες. Η θλίψη γίνεται οργή,  και η οργή ποτάμι που θα τους πνίξει.



Παρακάτω είναι οι αντιδράσεις της Πρωτοβουλίας Αδιόριστων Μελών ΔΕΠ.


f2093
(Tuesday, 24 April 2012 17:20)
Πραγματικά συγκλονιστικό και απίστευτα λυπηρό.
@ρημαγμένος Απρίλης
δεν τον ήξερα τον Νίκο, αλλά ο τρόπος που είχε επιλέξει να δηλώσει την επαγγελματική του κατάσταση, νομίζω, λέει πολλά
“ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓ. (ΤΎΠΟΙΣ. ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ “ΜΠΛΟΚΑΚΙ”)”
#7
Ρημαγμένος Απρίλης
(Tuesday, 24 April 2012 16:58)
Συνάδελφοι, είναι πολύ βαρύ αυτό που επέλεξε ο Νίκος…Συνδέεται η χθεσινή φυγή του με την επαγγελματική του κατάσταση; Γνωρίζει κανείς; Συγκλονιστικό έως αβάσταχτο…Και μέσα στην άνοιξη…
#6
Δημήτρης Ζώης
(Tuesday, 24 April 2012 13:29)
Συνάδελφοι,
Οι πολιτικές που έχουν ακολουθηθεί μέχρι τώρα για την χώρα αλλά και για τα Πανεπιστήμια μας οδηγούν σε απόγνωση. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και ενδυναμώστε την αλληλεγύη μεταξύ μας. Δεν πρέπει να λυγίσουμε πρέπει να αντισταθούμε.
Ο συνάδελφος αδιόριστος λέκτορας υπήρξε θύμα μιας ανάλγητης πολιτικής η οποία θα συνεχιστεί. Δεν πρέπει να λυπηθούμε μόνο διότι χάθηκε ένας νέος συνάδελφος. Στην μνήμη του και με κάθε ευκαιρία πρέπει να δουλέψουμε, αν είναι δυνατόν όλοι μαζί, για να ξεπεράσουμε όλα αυτά που μας επιφυλλάσουν έχοντας πάντοτε κατά νου την ανατροπή αυτής της δυστυχίας.
Αιωνία σου η μνήμη Νίκο Παλυβέ.
#5
PK
(Tuesday, 24 April 2012 11:51)
ότι και να γράψεις είναι λίγο, είναι συγκλονιστικό …\
#4
lecture
(Tuesday, 24 April 2012 11:49)
Συνάδελφοι,
Βρισκόμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε για ένα γεγονός που μας έχει συγκλονίσει.
Εχθές, 23/04/2012, αυτοκτόνησε ο συνάδελφος και φίλος Νίκος Παλυβός.
Ήταν λέκτορας υπό διορισμό στο Τμήμα Γεωλογίας του ΕΚΠΑ, μέλος της Πρωτοβουλίας και της συντονιστικής.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο, στις 16:00 στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου.
#3
Katerina
(Tuesday, 24 April 2012 10:24)
κάποια πράγματα απλά δεν ξέρεις πως να τα πεις. δεν υπάρχει τρόπος να ενημερώσεις όταν η είδηση είναι τόσο βαριά
ο Νίκος αυτοκτόνησε.
Νίκος Παλυβός, μέλος της συντονιστικής της πρωτοβουλίας
#2
https://eniaiometopopaideias.wordpress.com/2012/04/24/%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83/
ΠΡΕΖΑ TV
25-4-2012

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ! ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Sxolio: xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxax


Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Πετρούπολης καταγγέλλει με ανακοίνωσή της την καταστροφή του προεκλογικού περιπτέρου και υλικού της τα ξημερώματα της Τρίτης 24 Απρίλη.

«Δεν είναι πρώτη φορά που ανάλογα περιστατικά λαμβάνουν χώρα στη γειτονιά μας και αλλού, με επιθέσεις σε προεκλογικά περίπτερα και αγωνιστές. Ζούμε στην εποχή που η επίθεση του Μαύρου Μετώπου Συγκυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ διαλύει κάθε έννοια εργατικού, κοινωνικού και δημοκρατικού δικαιώματος, στοχοποιεί το κίνημα, την Αριστερά και κάθε φωνή αντίστασης, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιεί τις επιθέσεις παρακρατικών μηχανισμών και φασιστικών ομάδων, για να τρομοκρατήσει τον αγωνιζόμενο λαό και να περισώσει ό,τι έχει απομείνει από το σάπιο αστικό πολιτικό σύστημα που καταρρέει.

Καλούμε τους εργαζομένους και τη νεολαία της Πετρούπολης, κάθε άνθρωπο που αντιστέκεται στη σύγχρονη βαρβαρότητα, να καταδικάσουν και να απομονώσουν τέτοιες πρακτικές και πολιτικές παρακρατικών και νεοναζιστικών συμμοριών. Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν μας λυγίζουν! Ανυποχώρητα θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε στον δρόμο του αγώνα! Οι εργαζόμενοι και η νεολαία να μην τρομοκρατηθούν από τις επιθέσεις που εξαπολύει το Μαύρο Μέτωπο και τα δεκανίκια του. Να δυναμώσουν την πάλη τους για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και της σύγχρονης βαρβαρότητας, στην προοπτική συγκρότησης ενός αγωνιστικού μετώπου ρήξης και ανατροπής, με ισχυρή, μαχητική, αντικαπιταλιστική Αριστερά, που αποτελεί αναγκαίο όρο για να τους ανατρέψουμε και να πάρουμε πίσω όσα μας έχουν κλέψει».

Ρε ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΝΕΙΣ: ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ"γΑΜΏ ΤΟ ΕΝΘΟς" ΣΟΥ ΧΊΝΩ - ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

71nasta είπε...

νιωθω αηδιασμενη απ τα σχολια που διαβαζω..δυστυχως ο λαος μας περναει εναν νεο σκοτεινο μεσαιωνα..φριττω με την βαρβαροτητα των συμπολιτων μου (2:36,2:41-elinas pithikanthropous-νεο μεταλλαμενο ειδος-επικινδυνο για τη δημοσια υγεια)
ενας νεος μορφωμενος ανθρωπος αυτοκτονησε...
οχι αλλες αυτοκτονιες παιδια
ας παρουμε τα οπλα..ειναι η μονη λυση
καποιοι εχουμε ακομη τα κοτσια..ας οργανωθουμε

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.ΚΡΙΜΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ.ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ.ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΙΑ...ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ...ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΜΟΝΟΙ Η ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ Η ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ.ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ........Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ .

Ανώνυμος είπε...

Αντι να αυτοκτονουν τα λαμογια που μασ εφεραν εως εδω...αυτοκτονουν νεοι ανθρωποι εξαιτιας της ανεχειας και της φτωχιας.Φτωτια να πεσει να τους καψει τους αλητες τους καταραμενους.Οχι αλλες αυτοκτονιες ρε παιδια δεν ειναι λυση.Καλο ταξιδι φιλε μου.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ

ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ είπε...

@ 2:36 μμ, 2:41 μμ

ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ, ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΜΜΕΝΗ Η ΣΗΜΑΙΑ!! ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ!

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/25978_406402403553_170343883553_4874650_7787403_n.jpg