Τετάρτη, Απριλίου 25, 2012

ΒΕΣΤΕΡΒΕΛΕ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»


Η Ευρώπη πρέπει να διασφαλίσει τα σύνορα της ώστε να σταματήσει η λαθρομετανάστευση τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε αναφερόμενος στις προτάσεις περί επαναφοράς των εσωτερικών συνοριακών ελέγχων έστω για περιορισμένο χρονικό διάστημα.



Ο κ Βέστερβέλε είπε «η ελεύθερη κυκλοφορία των προσώπων στην Ευρώπη δεν είναι διαπραγματεύσιμη».


Σε συνέντευξή του, η οποία θα δημοσιευθεί αύριο στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Die Zeit», ο κ. Βεστερβέλε αναφέρεται ακόμη στον κίνδυνο «να στέλνουμε λάθος μηνύματα» με τη ρητορική αυτού του τύπου.


Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών και στέλεχος των Ελεύθερων Δημοκρατών επισημαίνει πάντως την ανάγκη να διασφαλιστούν τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης, «ώστε να καταστεί περιττό κάθε εθνικό μέτρο».
ΠΡΕΖΑ TV
25-4-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να μην κανουν πολεμους εκει που κανουν και να κλεβουν τους λαους για να σταματησει η λαθρομεταναστευση. Τα αλλα ειναι του κωλ@υ τα ενιαμερα.

Οχι πως μου αρεσει να βλεπω καθε μερα τοσους ξενους , εχω μπουχτισει πια, μειοψηφια ειμαι εδω που μενω και η αληθεια ειναι οτι πρεπει να μειωθουν καπως δε ξερω πως. Να τους στειλουν στην Ευρωπη... αλλα ολα εχουν μια αιτια που γινονται.