Παρασκευή, Απριλίου 27, 2012

ΤΟ ΔΝΤ ΜΕΛΕΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση ενός έτους στη δημοσιονομική προσαρμογή της Ελλάδας εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Στην Ουάσιγκτον, όπως και στις Βρυξέλλες, επικρατεί έντονος προβληματισμός για την πορεία των μεγεθών της ελληνικής οικονομίας. Υψηλά ιστάμενοι αξιωματούχοι του ΔΝΤ εξηγούν πως «δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου καθοριστικός παράγοντας για τις εξελίξεις, αλλά και η ύφεση που βαθαίνει και θα μπορούσε να οδηγήσει σε υψηλότερα ελλείμματα τα επόμενα χρόνια».
Οι ίδιοι αξιωματούχοι υποστηρίζουν, ωστόσο, πως ακόμη και αν δοθεί παράταση του νέου προγράμματος που λήγει το 2014 και για το 2015, αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ερμηνευτεί ότι χαλαρώνουν τα μέτρα στα οποία έχει ήδη δεσμευτεί η ελληνική πλευρά, ούτε παρατείνεται η εφαρμογή τους κατά ένα ή δύο χρόνια.

Το θέμα της παράτασης τέθηκε, σύμφωνα με κυβερνητικό παράγοντα, από τον υπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στις ΗΠΑ στο πλαίσιο της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ.
Στο θέμα της Ελλάδας αναφέρθηκε στο μεταξύ χθες το μέλος του διευθυντηρίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και πρώην υφυπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Γιεργκ Ασμουσεν.
Απασχόληση
Με δήλωσή του στη γερμανική έκδοση των «Financial Times» αναφέρθηκε στη δυνατότητα διαφορετικής χρήσης των κοινοτικών πόρων από τα διαρθρωτικά ταμεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, προκειμένου να ενισχυθεί η απασχόληση στην Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία, αλλά και στις μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, παραπέμποντας στα αποτελέσματα του γερμανικού προγράμματος «Ατζέντα 2010».
Ειδικότερα, όπως εξήγησε το σημαντικό είναι να μη χαλαρώσει το «Δημοσιονομικό Σύμφωνο», αλλά να συμπληρωθεί με μέτρα τα οποία θα ευνοούν την ανάπτυξη σε επίπεδο κρατών-μελών και Ευρωζώνης.
εθνοσ
ΠΡΕΖΑ TV
27-4-2012

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οποιος ψηφίσει τα κόμματα του μνημονίου και γενικά τους πολιτικούς που γιαούρτωνε προ λίγων εβδομάδων στην παρέλαση, είναι ...τι να πω.

Ψηφίστε Χρυσή Αυγή, επιλογή που θα τους τσούξει περισσότερο. Και λέει και ότι θα χώσει φυλακή και τους κλέφτες πολιτικούς. (διπλό κέρδος)

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη εμεις οι αναρχικοι θα ριξουμε κι εμεις χρυση αυγη απο αντιδραση?
καλο ακουγεται. χαμος θα γινει.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΔΕΝ ΚΟΙΝΟΝ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΡΧΙA
ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΑΡΙΟ.
Η ΑΝΑΡΧΙA ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ
ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ
ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ.

ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΛΛΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ
ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΟΕΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ
ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ
ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ Χ.Α.

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΤΡΩΓΑΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΧΡΥΑΥΑΓΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΘΕΛΗΜΑ ΞΥΛΟΦΟΡΤΟΝΑΝΕ ΚΑΝΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι χρυσαυγίτης, αλλά αυτή τη φορά θα ψηφίσω ανταρσυα.. εξάλλου στη Χρυσή Αυγή μαζευτήκαμε τόσοι πολλοί απ' ότι βλέπω που δε με χρειάζονται! Θα έρθει ο στρατός της χ.α.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥς ΑΡΧΑΙΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

2:10, 1:58 έλα στα εξάρχεια να εξηγήσεις και σε άλλους αναρχικούς να ψηφίσουν χρυσή αυγή να γίνουμε ποιο πολλοί

Ανώνυμος είπε...

Στο θέμα μας που είναι και απάντηση στο άρθρο.ΤΙ ΜΕΛΕΤΑ ΤΟ ΔΝΤ? ΠΑΡΑΤΑΣΗ?????? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΜΕΛΕΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ????? ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..... ΙΔΡΩΤΑΣ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΟ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΡΙΑ .BENTOYZA TΩΡΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Amesi laiki sispirosi!!!!gnwstoi kikloi akrodejsion erganosewn tagmaton asfalias me germanotsoliades-tipou xrisi avgi exoun arxisi to kapilevma tou laikou panergatikou kinimatos gia na kopsoun tin fora tis prwtias pou exei parei to KKE...ilektroniki aneksartiti dimoskopisi tou rizospasti xwris komatika simferonta vgazi kathara edw kai ena xrono to kke 79,5%....apo tote pou arxisan i diethnis tokoglifi kai ta tsirakia ton trapeziton na kanoun moda tin xrisi avgi sta kanalia arxisan na kapilevoun k na klevoun ta pososta mas kai ta dixnoun 8%!!!!!!!i nothia arxise opws stin rwsia giafto oloi i sintrofoi pitharhimena kai me vima ksekiname apo ta xaramata tis 6 tou mai na kanoume perifrourisi giro apo ta sxolia me kontaria paratetagmena omiomorfa kai alisides xeri xeri gia tixon provokatores tis xrisis avgis kai antarsia pou tha epidioksoun na kapilefsoun ta psifodeltia mas katastrefontas tin laiki eksegersi kai epanastasi tis kalpis pou ftani to mai se ola ta dimotika sxolia tis ellados!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

KKE ΙΣΧΥΡΟ ΜΙΑ ΣΦΑΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ
ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ
ΣΤΡ/ΔΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΡΞΙΣΤΟΕΙΔΗ
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΙΠΤΟΥΝ ΛΑΣΠΗ
ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΜΑΤΑ.
ΤΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ.
ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ.
Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ Χ.Α. ΕΙΝΑΙ
ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ
ΜΑΡΞΙΣΤΟΕΙΔΕΣ (ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ)
ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΑΝ
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕ-
ΤΙΕΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

Klasikos provokatoras o imperealistis apo panw pou ton exoun valei ta exthrika tagmata asfalias k praktores tis amerikis.....mas protini san lisi tous nazi pou eksontosan olo ton planiti kai diamelisan paidakia se pirata!!!!oxi file karafla den tha paroume!!!exoume dinami stin laiki orgi pou jsexilizi tin orgi stin politiki tou kefaleou j tis ploutokratias me KKE79,5%

Ανώνυμος είπε...

οχι δεν ειναι ιμπεριαλιστης ο 5.44

ειναι για τον πούτσο καβάλα

τοσο απλα


YΓ. να χαρω εγω μαρξιστοειδες συστημα που 30 χρονια διοριζε ολους τους ΝεοΔημοκρατες!!!
δλδ πόσο μαλακας πρεπει να ειναι καποιος για να χαφτει αυτα? πόσο?

Ανώνυμος είπε...

Οπαδικού επιπέδου η "πολιτική" σας συζήτηση. Αν αλλάξετε τις λέξεις χ.α. & αναρχ... με ομάδες θα έχετε το ίδιο αποατέλεσμα.
- Οι φωστήρες της χρυσής αυγής να πάρουν θέση αν θέλουν το ευρώ, αν θέλουν εθνική ανεξαρτησία, αν θέλουν να μείνουμε στην Ε.Ε. ακόμα και αν στήνουμε κώλο. Εν τέλει οι ξένοι είναι κακοί μόνο αν είναι μαύροι? Αν είναι ξανθοί ΑμερικάνοΓερμανοί μπορούνε να μας πιάνουνε τον κώλο?