Πέμπτη, Μαΐου 24, 2012

LE MONDE: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; - ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ…


«Οι Μη κυβερνητικές οργανώσεις έχουν καταγράψει πάνω από 60 ρατσιστικές επιθέσεις στην Αθήνα και στην Πάτρα το τελευταίο τρίμηνο, εκ των οποίων οι 18 επιθέσεις έγιναν από αστυνομικούς. Οι αντιρατσιστικές οργανώσεις υποπτεύονται ότι υπάρχουν δεσμοί μεταξύ της αστυνομίας και ορισμένων μελών της Χρυσής Αυγής» αναφέρει η εφημερίδα.



Ο γάλλος δημοσιογράφος επικαλείται άρθρο της εφημερίδας Το Βήμα σύμφωνα με το οποίο «το νεοναζιστικό κόμμα κέρδισε 20% ως 25% των ψήφων σε εκλογικά τμήματα που βρίσκονταν κοντά σε αστυνομικά τμήματα».


«Θέλουμε να φύγουν οι ξένοι. Για μας δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες» δηλώνει στην εφημερίδα ο υπεύθυνος ιδεολογίας της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, ο οποίος εξελέγη βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μαίου.


Ο γάλλος δημοσιογράφος περιγράφει αναλυτικά την κατάσταση που επικρατεί στον Αγιο Παντελεήμονα και δείχνει να εντυπωσιάζεται βλέποντας μικρά παιδιά να παίζουν στην πλατεία πατώντας πάνω σε τεράστια συνθήματα γραμμένα στο έδαφος, με λευκά και μπλε χρώματα της ελληνικής σημαίας, που γράφουν «Η Ελλάδα στους Ελληνες. Εξω οι ξένοι από την Ελλάδα».


Αναλυτικά αναφέρεται ο Αλέν Σαλ σε μια σκηνή βίας που του διηγείται ένας νεαρός αφγανός ο οποίος χτυπήθηκε από 15 άτομα ,με μπουκάλι μπύρας στο κεφάλι, και στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν.


Η εφημερίδα αναφέρεται και στην Θέμη Σκορδέλη λέγοντας ότι η υποψήφια της Χρυσής Αυγής πριν τις εκλογές της 6ης Μαίου εμφανιζόταν συχνά στον Αγιο Παντελεήμονα για να προπηλακίσει τους μετανάστες. «Από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας στις αρχές Απριλίου οι επιθέσεις εναντίον ξένων μειώθηκαν γιατί η Χρυσή Αυγή ήθελε να σβήσει τη βίαιη εικόνα της πριν τις εκλογές» δηλώνει στη γαλλική εφημερίδα ο Yonous Muhammadi, πρόεδρος των Αφγανών μεταναστών στην Ελλάδα.


Συνεχίζει, μάλιστα, λέγοντας ότι η αστυνομία προσπάθησε να τον αποθαρρύνει να καταθέσει μήνυση εναντίον ατόμων που τον χτύπησαν άγρια. «Μου είπαν ότι θα με πάνε στο κρατητήριο για δυο μέρες ώσπου να εξακριβώσουν τα στοιχεία μου» αναφέρει.
http://www.iefimerida.gr
ΠΡΕΖΑ TV
24-5-2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εφημερίδα βέβαια ξέχασε να αναφέρει για τις δολοφονίες, ληστείες,ξυλοδαρμούς, μαχαιρώματα,βιασμούς, των φίλων τους των αλλοδαπών, επίσης ξέχασε να αναφέρει, ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 3 εκ. μετανάστες (ημιπαράνομοι και παράνομοι)και 1.5 εκ. ανέργους. Αν λοιπόν η le monte πιστεύει ότι είμαστε ρατσιστές, ας τους πάρουν στην Γαλλία που είναι πιο "Δημοκράτες".

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ..............

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ;ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΕΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΖΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ;ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ ΧΘΕΣ Η ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΕΖΑ ΠΑΡΑ ΚΟΥΤΟΧΑΠΑ,ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ!

ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ είπε...

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!

ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΑΥΤΑ:

ΑΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ ΝΕΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΟΟΥ. ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ.

ΕΙΣΤΕ ΔΕ ΤΟΣΟ ΦΕΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΩΣ ΕΞΗΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΧ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ. ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΕΓΩ ΖΟΡΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ. ΛΕΜΕ ΤΕΡΑΤΑ ΛΟΓΙΚΗΣ.

ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 7%! ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΟΥΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΑΓΑΛΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

ΡΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ, ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΙ ΝΑΖΙ, ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΟΡΙΑ!

ΧΕΣΑΙΤΕ ΗΜΑΡ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΥΑΛΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 17-6. ΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Χα!χα!χα! Το μεγάλο γέλιο είναι ότι οι καημένοι οι αναρχοφασίστες στηρίζουν τις ελπίδες τους στην φαντασίωση- του τσυριζα στην κυβέρνηση - παιδιά πλανάστε πλάνην οικτράν (εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε)

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός σύντροφοι για γερές μπάζες από το εμπόριο λαθρομεταναστών. Πόσα παίρνουν οι επαγγελματίες αντιρατσιστές των διαφόρων ΜΚΟ;

Ανώνυμος είπε...

3:32, αυτοί που σας ψήφισαν σαν μαλάκες, είναι οι κλασσικοί "φιλήσυχοι" πολίτες. Τώρα, με τις φασαρίες που κάνατε, σιγά μη σας ξαναψηφίσουν. Ακριβώς επειδή είναι "φιλήσυχοι". Το ξέραμε οτι ήσασταν τόσοι, απλά κάποιοι από σας (ακροδεξιά καθίκια) μέχρι τωρα ψήφιζαν ΝΔ. Τώρα που η ΝΔ κατέρρευσε, απλά προτίμησαν εσάς. Το πιθανότερο είναι οτι μετά τα καραγκιοζιλίκια σας (και με τη βοήθεια της προπαγάνδας των ΜΜΕ υπέρ της ΝΔ), θα πάρετε τα τρία. Και τότε, θα σας πραγματοποιηθεί η επιθυμία μας ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

2 49 H ΠΑΝΑΓΙΑ Κ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.