Πέμπτη, Μαΐου 24, 2012

ΠΑΤΡΑ: ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τα επεισόδια που έγιναν στην Πάτρα τις προγούμενες μέρες με αφορμή τη δολοφονία 30χρονου άνδρα από μετανάστες. Στα επεισόδια πρωτοστάτησαν μέλη της Χρυσής Αυγής εξ Αθηνών κατά τα λεγόμενα.
Δείτε παρακάτω (φωτογραφίες, Video 1 και μετά και Video 2 από 0:50sec) πώς ο επικεφαλής των χρυσαυγιτών, που πριν τα επεισόδια συντονίζει την διάταξη και την πορεία των χρυσαυγιτών, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ξεπηδά μέσα από τα ΜΑΤ τα οποία "δέχονται επίθεση από τη Χρυσή Αυγή" και προσπαθεί να προφυλαχθεί (!!!!).  
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ 
http://kokkinostupos.blogspot.com/2012/05/blog-post_24.html   
ΠΡΕΖΑ TV
24-5-2012

14 σχόλια:

kostas είπε...

είστε τόσο ακραίοι όσο και οι χρυσαυγίτες που μισείτε.
εσείς βαφτίζατε φασίστα, ρατσιστή, εθνικιστή και ακροδεξιό οποιονδήποτε διαφωνούσε στο παραμικρό με τις παράλογες απόψεις σας για το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Όταν όμως κάποιος πάρει αυτό το βάπτισμα μετά πιο εύκολα ταυτίζεται με αυτό που δήθεν τον αποτρέπετε να ταυτιστεί.
Με τις τόσο ακραίες απόψεις δημιουργήσατε την ανάγκη ύπαρξης αντίθετης ανάλογα ακραίας συνιστώσας. Τώρα πάτε και φωνάζεται και καυλώνετε επειδή αυτοαποκαλείστε "ανθρωπιστές".
Αυτή ήταν η καούρα σας τόσα χρόνια- θέλατε τον φασίστα να σας δίνει λόγο ύπαρξης- για να φωνάζεται το ίδιο πωρωμένα και φανατισμένα με αυτόν.

Φασίστας γνήσιος ή αριστερός υποκριτής;
Εσείς δημιουργήσατε για τον κόσμο αυτό το δίλημμα και σπρώχνεται όποιον δεν συμφωνεί σε κάτι μαζί σας στο άλλο άκρο.

Δεν είμαι φασίστας δεν θέλω να ψηφίσω χρυσή αυγή αλλά θέλω η χώρα μου να μην είναι χωράφι - να έχει σύνορα και να μην δολοφονηθώ έξω από το σπίτι μου.
Τι να κάνω, πείτε μου; μήπως να γίνω χρυσαυγίτης ;

Το ότι η Χρυσή Αυγή είναι στη βουλή με 21 βουλευτές είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ των και καλά "αριστερών" και "ανθρωπιστικών" ιδεοληψιών σας.
Δώσατε το ιδεολογικό άλλοθι στην κονόμα των δουλεμπόρων, των νταβατσίδων, των αφεντικών αλλά και θέση στη βούλη στους φασίστες(εσείς τους τη δώσατε!)
ΚΑΛΠΙΚΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ: Ούτε ο Μαρξ ούτε ο Λένιν ούτε κανένας από τους εμπνευστές σας δεν ήταν υπέρ της μετανάστευσης (όχι μόνο της παράνομης...) Την θεωρούσαν μητέρα της σκλαβιάς ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ. Εξυπηρετήτε μ αυτές τις νέες θεωρίες σας πέρα από τα αφεντικά και το κεφάλαιο, την παγκοσμιοποίηση και την νέα τάξη πραγμάτων.
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ: Μιλάτε για άμεση δημοκρατία αλλά δεν ακούτε τι λέει ο λαός για το θέμα "μεταναστευτικό". Πολλές φορές δε έχω ακούσει να λέτε ότι δεν υφίστατε πρόβλημα.
ΦΑΣΙΣΤΕΣ (και χειρότεροι και από αυτούς γιατί εσείς το παίζετε και αριστεροί)
ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ γιατί εσείς δημιουργήσατε πόλωση του ελληνικού λαού με τις ακραίες ανθελληνικές απόψεις σας και έτσι δημιουργήσατε την ανάγκη ύπαρξης μιας αντίθετης συνιστώσας με θέσεις ανάλογα ακραίες με τις δικές σας (οι μεν δίνουν λόγο ύπαρξης στους δε).
ΒΛΑΜΕΝΟΙ γιατί ασχολείστε τόσο καιρό με την Χ.Α. και στην ουσία την προβάλετε και την διαφημίζετε.
ΨΕΥΤΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ: Γιατί το παίζεται φιλόξενοι και θέλετε ανοιχτά σύνορα αλλά δεν είδαμε κάποιον από σας να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του σε μετανάστες. Ουσιαστικά τους καλείτε να ζήσουν στο δρόμο και σε τρισάθλιες συνθήκες (είναι σαν να φιλοξενεί κάποιος ανθρώπους στο σπίτι του αλλά να τους βάζει να κοιμηθούν στην ταράτσα- στη βροχή)
ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ-ΠΑΡΟΠΙΔΟΦΟΡΟΙ: Ας υποθέσουμε πως αυτή τη στιγμή (που παίζει να φτάνουν τα 2 εκατομμύρια) δεν αποτελεί σοβαρό πρόβλημα το μεταναστευτικό. Τι θα γίνει όμως σε 15 χρόνια από τώρα; Δεν καταλαβαίνετε ότι μετατοπίζοντας το πρόβλημα στο μέλλον μεγαλώνει και οι λύσεις που θα προτίθεντε θα είναι όλο και λιγότερο ανθρωπιστικές.

Ανώνυμος είπε...

Εσκασε και ο φασίστας βάρδιας με τα έντονα γράμματα.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα απο τους 12 χροισαβγοιταις που συνελληφθησαν στα επεισοδεια της πατρας οι 9 ηταν ημεδαποι και οι υπολοιποι 3 αλβανικης καταγωγης και υπηκοτητας. για τοσο ellinares μιλαμε. επιστρατευουν μεταναστες για να δειρουν αλλους μεταναστες. αυτο θα πει εμα τοιμει χροισι αβγοι στην πραξη. ειστε για γελια και για κλαματα. εγω παντως δεν μπορω να σταματησω να γελαω. χαχαχα. ο φυρερ γυφτος και οι παρατρεχαμενοι του Αλβανοι. αντε βαλτε καμια σβαστιγγα στον κωμο καλυερα και αφηστε τις μαλακιες για αιματα κλπ. νουμερα ε νουμερα

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια η ανεξέλεγκτη μετανάστευση ποιον εξυπηρετεί; Τον εργάτη που θέλει εγγυημένο μεροκάματο και καλές συνθηκες εργασίας ή τον καπιταλιστή που θέλει μείωση του εργατικού κόστους;

Ανώνυμος είπε...

O εργάτης να καταργήσει το αφεντικό και θα έχει τα πάντα και φτάνουν για όλους Ελληνες και ξένους. Αλλά ξέχασα εσείς τα γουστάρεται τα αφεντικά σαν καλοί μπράβοι τους που είστε

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα πεις στους Μαρξ και Λενιν που για τους ίδιους λόγους εντάσσανε τους παράνομους μετανάστες στο λουμπεν προλεταριάτο, εχθρό της εργατικής τάξης.

Ανώνυμος είπε...

Aν τους διαβάσεις θα δεις τι έλεγε ο Μαρξ και ο Λένιν και καμμία σχέση δεν έχουν με αυτά που λες. Για ξεκίνα και διάβασε λοιπόν

Ανώνυμος είπε...

Σε παραπέμπω για το λουμπεν προλεταριάτο : Μαρξ : η 18 Μπρυμερ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη και Κεφάλαιο τ. Α κεφ. 250, Εγκελς: Η κατάσταση της εργατικής τάξης στην Αγγλία (1842), Λενιν: απαντα (εκδόσεις Συγχρονη εποχη 1985) τόμος 7, σελ. 139, τομ. 5 σελ. 126, τόμος 17 σελ. 117.

Ανώνυμος είπε...

Και με βάση τις ως άνω πραπομπές: Λουμπεν προλεταριάτο (από το γερμανικό die Lumpen =τα κουρέλια) είναι το πλεονάζον (ως εφεδρεία των καπιταλιστών) εργατικό δυναμικό που ζει σε συνθηκες εξαθλίωσης και διαβιώνει στο περιθώριο και παρασιτικά. Είναι εχθρός της εργατικής τάξης, αφού , αν εργαστεί (όσοι δηλ. εξ αυτών δεν ζουν από το έγκλημα), εργάζεται με πολυ χαμηλό μεροκάματο και κακές συνθηκες εργασίας προς βλάβη της εγχώριας εργατικής τάξης που επιδιώκει υψηλό μεροκάματο και καλές συνθηκες εργασίας.
Για αυτό και είναι εχθρός της εργατικής τάξης , μάλιστα δε ο Λενιν στις ως άνω παραπομπές εκφράζεται με πολύ σκληρά λόγια για το λουμπεν προλεταριάτο

Ανώνυμος είπε...

Άμεση απέλαση των αλλοδαπών εγκληματιών και και δώρο για κάθε απέλαση δυό αλληλέγγυους για την αυτοοργάνωση των χωριών της Καμπούλ

Ανώνυμος είπε...

Οι ιδέες και τα αγάλματα του Λένιν και όλων των κομουνιστών τυράννων καθαιρέθηκαν απτ' τους βασανσιμένους λαούς της Ανατολικής Ευρώπης. Μόνο στην Ελλάδα έχουν συγκεντρωθεί όλοι οι νοσταλγοί του κομουνιστικού απολυταρχισμού

Ανώνυμος είπε...

4.13 : Με τα ως άνω σχόλια , αποδεικνύεται ότι ο Μαρξισμός -Λενινισμός (που κάποιοι δηθεν κομμουνιστές επικαλούνται) είναι αντίθετος στην αθρόα παράνομη μετανάστευση και στην εξαθλίωση μεταναστων και εγχώριων εργατών που επιφέρει. Ο Μαρξισμός -Λενινισμος είναι μια ιδεολογία, που σε πολλά έχει επιβεβαιωθεί ιστορικά, άσχετα αν κατά τη γνώμη μου, η ιστορία (και η τρέχουσα κατάσταση) δεν ερμηνεύεται ολοκληρωμένα μόνο με βάση τον διαλεκτικό υλισμό (λ.χ ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία είναι ένα καλό παράδειγμα γι΄αυτό).

Ανώνυμος είπε...

4:24 Καμμία σχέση με αυτά που λες ο Μαρξ και όταν αναφέρθηκε στην μετανάστευση έλεγε τους εργάτες που εισάγουν τα αφεντικά από άλλες χώρες. Οπως έγινε στην Ελλάδα την εποχή της απεργείας στο Λαύριο το 1898. Αυτό όμως που πρότεινε ο Μαρξ είναι οι εισαγώμενοι εργάτες να ενωθούν με τους ντόποιους.
Κεφάλαιο Μαρξ
Ο Λενιν δεν αναφέρειτίποτα τέτοιο στα γραφτά του.
Ο Μαρξ προτείνει πόλεμο κατά των καπιταλιστών και όχι των ξένων εργατών

Ανώνυμος είπε...

Δεν μιλώ για πόλεμο κατά των ξένων εργατών. Για ελεγχόμενη μετανάστευση ομιλώ προς προστασία των μεταναστών και των ντόπιων εργατών. Η υπερπροσφορά εργατικών χεριών δεν βοηθά την εργατική τάξη (αντίθετα την υπονομεύει), αλλά το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο. Κατά τα λοιπα, οι παραπομπές είναι σωστές.