Πέμπτη, Ιουνίου 14, 2012

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΚΕ


Ένας 24χρονος ήταν ο ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης στο προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Από την επίθεση είχε τραυματιστεί ο 31χρονος υπεύθυνος του περιπτέρου.



Σε βάρος του 24χρονου σχηματίζεται δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Αξίζει να σημειωθεί πως το ΚΚΕ, μετά από την επίθεση, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων «επιβεβαιώνεται ότι τα διάφορα ναζιστικά μορφώματα αποτελούν το μαστίγιο του συστήματος για την τρομοκράτηση των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Στο στόχαστρο τέτοιων οργανώσεων βρίσκεται μόνιμα το ΚΚΕ, οι κομμουνιστές και οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται ενάντια στην πλουτοκρατία».
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
14-6-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γαμήστε τον τον πούστη το φασίστα. Φωτιά στο σπίτι του μουνόπανου!

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει σχέση με πολιτικό σχηματισμό(όπως ακούστηκε στην αρχή) και όπως όλα δείχνουν(εκτός εαν υπάρχουν αλλά στοιχεία)η έριδα δεν είχε να κάνει με πολιτικές αλλά με προσωπικές διαφορές. Ο κατηγορούμενος, κάτοικος Γέρακα θα παρουσιαστεί την Παρασκευή το πρωί στην εισαγγελία με τον δικηγόρο του.

ΚΑΝΕ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

και που ξερει ρε μεγαλε η αστυνομια τι ψηφιζει ο εν λογω τυπος;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΕΣΕΙ ΤΟΝ ΤΥΠΑΚΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΙΓΟΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΟΙ ΜΠΑΤΣΕΟΙ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ BLOG ΚΑΙ ΨΑΧΤΟ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΠΡΕΖΑΣ?
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΕΖΑΣ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Αφου ρε βοιδι 1¨49 (αλλα που μυαλο απο την προπαγανδα λοβοτομημενε) σου λεει προσωπικες διαφορές ειχαν αρα γνωριζονταν!!! Αρα το θυμα ειπε απο μονοος του πως αυτος με χτυπησε τον επιασαν τον αναγνωρισε οτι πραγματι αυτος τον χτυπησε και τελος!!!! Αλλα οι λαλακες δημοσιοκαφροι που ειναι τωρα να πουν λεγαμε μαλακιες πως ηταν της Χρυσης Αυγης , δεν καταλαβαινουν πως με αυτα που κανουν στο τελος την βοηθουν κιολας την Χ.Α. αλλα αν ειχαν μυαλο θα ειχαν καταντησει ετσι τον δημοσιογραφικο κλάδο!!!!!!!!