Σάββατο, Ιουνίου 09, 2012

Η ΚΟΤΑΡΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!


Γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και πρωταγωνιστής του επεισοδίου της περασμένης Πέμπτης. «Λυπούμαι προσωπικώς που -χωρίς τη θέλησή μου-  ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή» τονίζει. Παράλληλα, προανήγγειλε ότι θα μεταβεί αυτοπροσώπως στην Εισαγγελία για να υποβάλει μηνύσεις.
Όλη η δήλωση:



«Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που -χωρίς τη θέλησή μου-  ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.


» Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. 


» Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.


» Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα.


» Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.


» Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.»
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
9-6-2012

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φρένο στη βρώμικη προπαγάνδα των πληρωμένων κοντυλοφόρων

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΣΑΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ
ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ Ο ΜΑΓΚΑΣ Ο ΒΑΡΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ.
Α ΗΛΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΟΒΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΘΑ ΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι οι "άντρες"στην Ελλάδα.Κάνουνε τον μάγκα εκεί που μπορούνε σε κάθε αδύναμο και είναι κότες μπροστά σε αυτούς που πραγματικά φταίνε για την εξαθλίωση του κάθε ανθρώπου,το χρηματοπιστωτικό σύστημα,τις τράπεζες,τους μεγαλοεπιχειρηματίες,εφοπλιστές,ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ,που καταστρέφουνε χώρες και λαούς,τους πολιτικούς υπηρέτες τους,όπως το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ.Κρύβονται από την δικαιοσύνη με την βοήθεια της αστυνομίας.ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ,ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΛΑΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

κλασιδιάρης

Ανώνυμος είπε...

1:56
χαχαχαχααχαχχααχ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΡΟΜΠΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ,ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΒΛΕΠΩ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...
ΠΡΕΠΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ..
ΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΚΚΕ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ...
ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΜΗΔΕΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ο Κασιδιαρης εγινε Λαγος.....

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ

Ανώνυμος είπε...

το χέρι του Κασσιδιάρη δικαίωσε τον λαό απέναντι στο σάπιο πολιτικό σύστημα που μέρος του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ , ξέρουμε πως διαχρονικά τα στελέχη του μεταπιδούσαν στο ΠΑΣΟΚ για τα λεφτά και την εξουσία

Ανώνυμος είπε...

όταν το χέρι του κασιδιάρη θα πιάσει τη μάνα σου και την αδελφή σου (συμβολικά το λέω), τότε θα κλαις με μαύρο δάκρυ

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε πρεζάκια εδώ; Δεν σας βγήκε η φάση να τον έχετε και να τον δείχνετε με τίποτα χειροπέδες και να πέζετε βαρύγδουπους τίτλους γκεμπελικού τύπου; Γιατί ωρέ παλικαράδες δεν βγήκατε να κάνετε κανένα ρεπορτάζ που κρύβετε και ποιος τον υποθάλπει τον αρχιεγκληματία των χαστουκιών που βαφτίσατε γρονθοκόπημα; Ουστ βρε... προσγειωθήτε στην πραγματικότητα οσο προλαβαίνετε ακόμη...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡ....Α ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ........

Ανώνυμος είπε...

Κανείς Έλληνας δεν έχει να φοβηθεί από την Χρυσή Αυγή η Χρυσή Αυγή ήρθε να λυτρ΄σει την Ελλάδα από τους ξένους εισβολείς. Αντίσταση στο πλευρό της Χρυσής Αυγής. Ελευθερία στη χειμαζόμενη απ' τις ορδές των απίστων πατρίδα

Νικόλαος Μαστροκώστας είπε...

αντε κασιδιαρη πηγαινε να κανεις μηνηση... θα κανεις μηνηση στον παπαδακη για ηθικο αυτουργο? στην κανελη για προξενηση βαριων σωματικων βλαβων με οπλοκατοχη και οπλοχρησια (κολα χαρτι).στην δουρου για δυσφήμηση(αναφορα στο οτι εισαι υπόδικος)να πας στον καθρεφτη και να ζητησεις συγνωμη.Οχι επειδει εισαι κολοφασιστας του κερατα(στην μαλακια εχουν δικαιομα ολοι),αλλα γιατι εισαι τοσο ηλιθιος ωστε να χτυπησεις μπροστα στην καμερα και μετα να ζητάς και τα ρεστα.