Τετάρτη, Ιουλίου 25, 2012

ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ


Μετά την απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να αποκλείσει την Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου για το ρατσιστικό σχόλιό της στο twitter, η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου, με τον διεθνή Τύπο να στέκεται στο γεγονός ότι αθλήτρια αποβλήθηκε λόγω σχολίου σε social media.



Αναλυτικά, το «ΒΒC» γράφει: «Η Ελληνίδα Βούλα Παπαχρήστου αποβλήθηκε εξαιτίας ενός ρατσιστικού tweet». H ιστοσελίδα αναφέρει ότι η Παπαχρήστου δήλωσε ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλει κανέναν ενώ επισημαίνεται η απόφαση χωρίς επιστροφή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.


Το «CBS» αναφέρει: «Η Ελλάδα αποβάλλει αθλήτρια των ολυμπιακών αγώνων για σχόλιο σε social media που θεωρήθηκε προσβλητικό».


Η «Washington Post» προσθέτει ότι: «Η Ελλάδα έθεσε εκτός αποστολής από τους Ολυμπιακούς Αγώνες την αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου για ένα σχόλιό της στο Tweeter»


H «Corriere della Sera» έχει ως τίτλο: «Ρατσίστρια στο Twitter; Αποβλήθηκε η Ελληνίδα Βούλα».


Η ιταλική «La Repubblica» λέει: «Ολυμπιακοί Αγώνες: Ρατσιστικό tweet: αποβλήθηκε η αθλήτρια Παπαχρήστου». Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η Παπαχρήστου προσπάθησε να δικαιολογηθεί δημοσίως αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει.


Τέλος, η ιστοσελίδα «Sky News» αναφέρει: Η Ελλάδα έστειλε σπίτι της μία από τις αθλήτριες της Ολυμπιακής ομάδας εξαιτίας ενός ρατσιστικού σχολίου. Η αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου αποβλήθηκε επειδή διακωμώδησε αφρικανούς μετανάστες και εξέφρασε την στήριξή της σε ακροδεξιό κόμμα».
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
25-7-2012

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κωλομαρξισταριό σε όλο το μεγαλείο του.
Κατηγορεί μια ελληνίδα αθλήτρια, επειδή έκανε μια πλάκα. Η οποία βεβαίως δεν έχει κανέναν ρατσισμό. Το να αποκαλείς ένα άσπρο, άσπρο ή έναν μαύρο, μαύρο το αποκαλούν... ρατσισμό.
Παίζετε με τα νεύρα μας ρε.... Όλοι θα πάμε στην Χρυσή Αυγή ρε.....

Να μην πάει κανένας αθλητής μας στο Λονδίνο.
Να γυρίσουν πίσω όσοι πήγαν!

Ανώνυμος είπε...

Να πας τέτοιος μαλάκας που είσαι στην χρυσή αυγή και τράβα να παρεις και την χορηγία από τις εταιρείες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΗΚΩ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΩΝ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΟΜΑΡΞΙΣΤΩΝ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΕΛΑΔΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΩ ΚΟΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 60 ΤΙΣ ΕΚΛΑΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Ουστ απο κει ρατσιστες

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΤΕ, ΖΩΑ, ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Να το κοιτάξεις αυτό όταν είσαι νέος 13 χρονών ακόμα θεραπεύεται. Αλλωστε όπως λες σε 5 χρόνια θα ψηφίζεις είσαι 13 χρονών και όταν τελειώσεις μια σχολή θα δεις ποιοι φταίνε για την ανεργεία.

Ανώνυμος είπε...

(Φταιει η Χρυσή Αυγή, για αυτό κάνουμε εμεις οι αναρχικοί επιθέσεις σε γραφεία της. Στο λέω για να σε γλυτώσω από τον κόπο να το ψάξεις. Φυσικά δεν φταίει το Πασόκ, γι αυτό και δεν χτυπάμε ποτέ τα γραφεία του Πασόκ)

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΥΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΜΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΚΥΡΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΑΣ ΤΕΦΡΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΙΜΙ

Ανώνυμος είπε...

Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και της Χ.Α. είναι το ίδιο βλήμα. Μιλάει για ξένους εργάτες αλλά στηριζει εφοπλιστές κεφαλαιοκράτες. Τυχαία το 50% των μπάτσων την φήφισαν;

Ανώνυμος είπε...

Σκατοφασίστες νεοταξικοί υποκριτές, λυσσάξατε εναντίων της αθλήτριας, για ένα χαζό αστείο. Όταν οι γαμιάδες σας οι αράπηδες σφάζουνε ανήμπορους γέρους για λίγα ευρώ την κάνετε γαργάρα.

Ανώνυμος είπε...

μαθε να γραφεις ρε αστοιχειωτε που θες αιμα και τιμη . αγραμματα ζωα που θελετε και ψηφο. αι σε κανα σχολειο πρωτα και μετα αποφασησε νουμερο. ο κυριος νικος και ο κυριος νικος. αμα γλυφεις απο τωρα το χερι που σε ταιζει σε 5 χρονια πιπες θα κανεις ζομπι. αι στα διαλα απογεματιατικο .

ΑΝΗΚΩ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΩΝ

στον εαυτο σου ανηκεις ρε ταραμα

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΟΜΑΡΞΙΣΤΩΝ

και που εμαθες εσυ για μαρξισμο απο το playstation ? γιατι σχολειο μια φορα δεν εχεις παει

Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΕΛΑΔΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ

και που ξερεις εσυ ρε νιανιαρο τι γινετε στις δουλειες σε γραφεια στην Υγεια στην Παιδεια στις οικοδομες?

ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΩ ΚΟΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 60 ΤΙΣ ΕΚΛΑΤΟ

σε 5 χρονια μαθε να γραφεις την Ελλαδα Εθνικιστη ιμιτασιον μαθε να γραφεις τον κωλο γιατι με τα μυαλα που χεις σιγουρα θα στον ραψουν .. αιντε βλαμενο B.A.

Ανώνυμος είπε...

προφανως η κυρια αυτη θα πηγαινε μικρη στο κατηχητικο και καθε φορα που βριζει τους συνανθρωπους της κανει και τον σταυρο της διοτι αυτα την εμαθαν οι παπαδες (βλεπε την πινεζα - ανθιμο θεσαλονικης )
αμαθεια στο μεμεγαλειο της

Ανώνυμος είπε...

απόδειξη για την καταπίεση, όχι μόνο οικονομική, όχι μόνο κοινωνική, αλλά και οργασμική των ελλήνων είναι η άνοδος του φασισμού και νεοναζισμού σήμερα...
όλα τα κατάλοιπα απο ανοργασμικούς ανθρώπους, ανίκανους να προσφέρουν ευχαρίστηση στο ταίρι τους, όσο και να τη δεχτούν, βγαίνουν ολοφάνερα και στην ψήφο τους, σε συνθήκες κρίσης...
Φυσικά όσοι απο φόβο και καταπίεση κινούνται χρησιμοποιούν τις κλασσικές ατάκες περί "αγνότητας", "καθαρότητας φυλής", "τιμή" και "καθήκον" για να σκεπάσουν το σαδισμό / μαζοχισμό,την αρχομανία ή την υποδούλοση τους.
Φυσικά και όσοι τους κινούν μιλούν για "καθάρισμα", "δικαιοσύνη" "η ελλάδα στους Έλληνες" κτλ, ενώ πρώτοι την πουλάνε στους μεγαλοχορηγούς των κομάτων τους!!!
Οι "ελληναράδες" όμως, δε συγκινούνται με κανενός είδους πολιτικά ή κοινωνικά επιχειρήματα που καταδεικνύουν την υποκρισία τους..

Ανώνυμος είπε...


ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΣΑΣ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΠΟΣΟ ΠΟΝΕΣΕ BOYΛΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ; ΞΥΔΑΚΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

ΒΟΥΛΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΣΟΝΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν το αστείο της Βούλας δεν ήταν ρατσιστικό πως γίνεται να την υπερασπιζονται μόνο οι εθνικιστές????? Καρφώνεστε από μόνοι σας ανόητοι...