Παρασκευή, Αυγούστου 17, 2012

63ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ 9ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ


Όταν ο δράστης τέτοιων επονείδιστων πράξεων είναι Έλληνας, δεν παίζει κανένα ρόλο η εθνικότητά του. Πόσο μάλλον όταν το ανήλικο θύμα του είναι ξένης καταγωγής. Ποιος ξέρει, ίσως να του "κουνιότανε" το κοριτσάκι και να τον προκαλούσε.
Σύμφωνα με τη ρατσιστική "λογική", θα έπρεπε όλοι οι αγανακτισμένοι πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους προβαίνοντας σε πογκρόμ κατά μεσήλικων Ελλήνων.
Έναν 63χρονο συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στην Καβάλα, μετά την καταγγελία ανήλικης ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά για τρία χρόνια.
https://www.facebook.com/JUNGLE.Report

Η 9χρονη, εγγονή της καταγόμενης από τη Βουλγαρία συζύγου του συλληφθέντα, το πρωί της Πέμπτης με τη συνοδεία της θείας της μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίησή της από τον 63χρονο.

Η ανήλικη, η οποία ζούσε στη Βουλγαρία με τη μητέρα της, επισκεπτόταν τακτικά τη γιαγιά της, η οποία και ζούσε τα τελευταία χρόνια με τον 63χρονο στην κοινότητα Λυδίας του Δήμου Καβάλας.

Όπως δήλωσε ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας Κώστας Σιμούδης, η μικρή, με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου, αποκάλυψε ότι ο 63χρονος ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των 6 ετών, χωρίς ποτέ η ίδια να το εκμυστηρευτεί σε κανέναν.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν έντυπο πορνογραφικό υλικό, ενώ εντός της ημέρας η ανήλικη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
ΤΟ ΒΗΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
17-8-2012

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμα δεν αρέσει η Ελλάδα στους ανατολικο-βαλκάνιους να σηκωθούν να φύγουν και να πάνε να κλέβουν πορτοφόλια στις χώρες τους.

Ανώνυμος είπε...

Το κοριτάκι ΖΕΙ μια χαρά, δεν του ε΄στπασε το κεφαλί στα βράχια σαν τον ΤΕΡΑΣ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ

Ανώνυμος είπε...

κωλοφαστιστα εκλεβε η 9χρονη πορτοφολια ρε μαλακα γαμω τον αντιχριστο σου?ψωφα μαλακα εσυ και ολοι οι αρρωστοι παιδοανωμαλοι χρησαυγητες ΨΩΦΟ ΜΑΛΑΚΑ ΨΩΦΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ.ΑΡΕΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΟΥ.ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

πρωτος ο αναμαρτητος να ριξει την πετρα. ειρηνη αδερφια μου. ο χριστος θα μας σωσει

Ανώνυμος είπε...

Γαμήστε τον πορνόγερο και τον Πακιστανό να δεις θα το ξανακάνουν.Θάνατος και στους δύο.

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια γίνονται τέτοια ,αλλά κανένα μμε δεν ασχολείτε.Πως δείχνουνε οι φασίστες κάθε φορά τι σκατόψυχοι είναι.Αν η Ελλάδα θέλει να επιβιώσει όλους αυτούς πρέπει να τους στείλει σε ψυχιατρεία .Είναι σαπίλα,γάγγραινα για την χώρα.

Ανώνυμος είπε...

edw de exoun na poun kati ta xrysaygoula giati o viasths einai ellhnas!ama htan afganos h ksenos tha fwnazan!malakismena fasistakia eisai h sapila kai h arrwsteia aytou tou systhmatos!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΑΚΩΜΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ σκατα ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ!!!!!!

ΣΚΑΤΑ σκατα ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ Ο ΔΡΑΚΟ-ΠΑΚΙ???? ΕΕΕΕΕ??????? Η ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕΤΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΝΕΝΕΚΟΙ....ΕΕΕΕΕ????????? ΑΡΙΣΤΕΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ.......

Ανώνυμος είπε...

METAFRASSOOOOOOOOOOO ΣΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΚΙΣΤΟΝΙΕΛΛΙΝΚΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ


ΧΑΡΑΚΩΜΟΣ ΣΤΗ ΜΑΠΟΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΚΓΟΥΛΟΘ ΟΠΟΘΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΙΧΟΣ, ΝΑ ΞΕΡΔΕΥΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΘΑΖΙ. ΝΑ ΔΟΣ ΜΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΣ ΝΑ ΞΑΚΥΚΛΟΦΟΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΛΟΣ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΤΩΣΟΘ8...

Ανώνυμος είπε...

τωρα τιποτα δεν λετε σκατοφασιστακια ε;το μονο που σας αξιζει ειναι ενας βιασμος απο καυλωμενους πακιστανους!θανατος στους βιαστες απο και αν ειναι!

Ανώνυμος είπε...

για τον ελληνα που σκοτωσαν οι γερμανοι φασιστες τι λετε;καλο ε;

Ανώνυμος είπε...

κρεμαλα στους ανωμαλους ellines που μαγαριζουν ανηλικα. αν η χροισει αβγοι επικροτει ας τον παρει για υπευθυνο τομεα παιδειας και ας κανει εξασκσηση στα παιδια των μικροαστων βλαχοελληναραδων

Ανώνυμος είπε...

Να ποιοι είναι οι λαθρολάγνοι! Άμεση απέλαση στα λαθροόρκ και στους λαθρολάγνους !

Ανώνυμος είπε...

Να κοπούν αμέσως όλες οι συνταξάρες που παίρνουν εν Ελλάδι οι αλλοδαποί.
Δεν θα τρώμε από τα σκουπιδια εμεις για να γλεντάνε εδώ αλλοδαποί που δούλεψαν εδώ οικοδομή 1 χρόνο (κλέβοντας δουλειά από έλληνα, φυσικά) και έχοντας δουλέψει και στη χωρα τους 34 χρόνια, τώτα θέλουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΩΡΑ.
Επίσης, δεν θα πληρώνω εγώ την σύνταξη του βιαστή πακιστανού ο οποίος σε δυό χρόνια θα ζητήσει αλλαγή ημερομηνίας γεννήσεως, ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 70 ΧΡΟΝΩΝ και θα δικαιούται ...σύνταξη γήρατος από την Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε φιλε? τα αλλοδαπαριο δηλωνει οτι ειναι ο,τι ηλικια γουσταρει?
πως μπορει και το κανει αυτο?
στην αλλοδαπη δεν προβλεπεται η υπαρξη ληξειαρχειων?
το δικο τους κρατος πως βγαζει ακρη με το τι ηλικια εχει καθε πολιτης του? φανταροι πως καλουνται στα κρατη τους?

Ανώνυμος είπε...

Τον σταύρωσαν επειδή έγινε χριστιανός!
Μπορεί στην Ελλάδα ο πολυπολιτισμός να ανακοινώνει μέχρι και έναρξη πολέμου κατά των γηγενών κατοίκων, μπορεί οι λαθρομετανάστες παραδόξως να μας προτιμούν ως χώρα παραμονής τους αντί άλλων ισλαμικών κρατών στα οποία μπορούν να ενσωματωθούν πολύ εύκολα λόγω θρησκείας...
Στην φωτογραφία http://kafeneio-gr.blogspot.gr/2012/08/blog-post_5682.htmlβλέπουμε έναν πολίτη της Υεμένης, ο οποίος είχε το θράσος να βαπτισθεί χριστιανός! Κι επειδή αμφισβήτησε το Ισλάμ, τον σταύρωσαν!!!

Τι είπατε; Ο multi-πολιτισμός και η "πανθρησκεία" αποτελούν το σκοπό της Νέας Τάξης (Τραπεζίτες, αναρχικοί, μαρξισταί, δημοσιογράφοι και Σύστημα), η οποία θέλει να επιβάλει την ισότητα, την ισονομία, την ελευθερία και τον εν γένει πλούτο στους ανθρώπους;

Ξανακοιτάξτε την φωτογραφία, πάρτε τη Νέα Τάξη σας και πάτε στο καλό… για να μην σας πούμε να πάτε εκεί από όπου ήρθατε!

Ανώνυμος είπε...

...κατά τα άλλα κάποιοι πιστεύουν ότι δεν θα έχουμε ταραχές μεθαύριο που σε επίδειξη ισχύος θα επιχειρήσουν οι τουρκοκίνητοι ισλαμιστές να μαζευτούν στο ΟΑΚΑ. Δεν θα έχουμε λένε....

Ανώνυμος είπε...

...δεν θα μαζευτούν έλληνες στο μετρό για να τους γιουχάρουν. Δεν θα μαζευτούν λέτε..........

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ - ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. ΔΩΣΕ ΗΡΩΙΝΗ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ... ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

7:00 Μετά από φασίστες, ρατσιστές, ναζί, που δεν πέρασαν στον Ελληνικό λαό, βάλατε τώρα ότι είναι και έμποροι ναρκωτικών? Προσπαθήστε κι άλλο , είμαι σίγουρος, ότι μπορείτε και καλύτερα, μικροί Γκεμπελίσκοι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ & ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

re malakismena fasistakia ti malakies lete?oi metanastes hrthan k doulepsan edw mayra k tous piname to aima!poia syntaksh paliotempelhdes!pou sou phran thn douleia!gamw to spiti sou malaka!tempelh!exeis doulepsei pote?preza kai ntavatziliki poulate!alla travate polu to skoini kai kamia stigmh den tha exete pou na kryfteite!

Ανώνυμος είπε...

"δεν θα μαζευτούν έλληνες στο μετρό για να τους γιουχάρουν"

οχι δεν θα μαζευτουν Ελληνες
- το πολυ πολυ να μαζευτουν μουνόπανα