Παρασκευή, Αυγούστου 17, 2012

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ CD-ROM ΜΕ 1.014 «ΜΑΪΜΟΥ» ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ-Ε ΚΑΙ;;;


ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ;;;ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ...
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΔΙΩΚΤΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΩΠΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;;;
Νέα στοιχεία για «μαϊμού» συντάξεις διαβίβασε την Παρασκευή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται, κατά απόλυτη προτεραιότητα και σε πανελλαδικό επίπεδο.
Πρόκειται για ένα CD ROM, με 1.014 ονόματα συνταξιούχων του ΟΓΑ, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν στην τελευταία απογραφή. Μετά τη διαβίβαση των ονομάτων των 1.014 συνταξιούχων, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αφού ελέγξει, μια προς μια τις περιπτώσεις αυτές, θα διαβιβάσει, στη συνέχεια, τους σχετικούς φακέλους στις κατά τόπους Εισαγγελίες, προκειμένου να σχηματιστούν δικογραφίες σε βάρος των «μαϊμού» συνταξιούχων.


Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι να εντοπιστούν και να παραπεμφθούν, άμεσα, σε δίκη τόσο οι «μαϊμού» συνταξιούχοι και δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων, όσο και οι επίορκοι υπάλληλοι, που είτε έκαναν τα στραβά μάτια είτε συνεργούσαν με τους δράστες, ζημιώνοντας με εκατομμύρια ευρώ το ελληνικό δημόσιο. Επιπλέον, έχει ως στόχο την επιστροφή των παρανόμων εισπραχθέντων ποσών στο Δημόσιο.

Σημειώνεται ότι για αυτές τις περιπτώσεις, έχει ανασταλεί από τον Μάιο του 2011, η καταβολή των συντάξεων.
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
17-8-2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά να μην πιάσουν όλες τις ρωσσίδες, ρουμάνες κλπ που έπαιρναν για χρόνια τις συνταξάρες των 80άρηδω ελλήνων με τους οποίους συζούσαν.

Ανώνυμος είπε...

ANTIΓΡΑΦΩ ΑΠΟ
http://www.opengov.gr/minfin/?c=15211

Σχόλιο του χρήστη 'Χρήστος Ανδρέου' | 15 Ιανουαρίου 2010, 09:49
καλημέρα σας,
Είμαι οικονομολόγος ελεύθερος επαγγελματίας με δικό μου λογιστικό γραφείο. Μαζί με την ξαδέρφη μου τη Μαίρη περάσαμε, στην Θεσσαλονίκη στο οικονομικό, είμαστε και οι δυο παιδιά στρατιωτικών ( ο μπαμπάς). Δυστυχώς, έξι μήνες μετά την αποφοίτησή μας χάσαμε και οι δύο τους πατεράδες μας... Εγώ, αναγκαστικά άνοιξα γραφείο με ελάχιστους πελάτες στην αρχή και με πολύ προσπάθεια τώρα πια απασχολώ 2 άτομα προσωπικό, νοικιάζω γραφείο, έχω παντρευτεί με δύο παιδιά και έχω εισοδήματα που φορολογούνται με συντελεστή 40%. Η Μαίρη, ως κόρη στρατιωτικού, αμέσως μετά το θάνατο του πατέρα της, τόσο εκείνη όσο και η μητέρα της, έκαναν τα χαρτιά και παίρνουν, από μια σύνταξη η καθεμιά ως χήρα και κόρη στρατιωτικού. Η Μαίρη, δεν άνοιξε ποτέ γραφείο, αλλά δηλώνει συνεχώς άνεργη και εισπράτει τη σύνταξη του πατέρα της. Συγχρόνως καθώς περνάνε τα χρόνια, ο πεθαμένος πατέρας της παίρνει βαθμούς, και στη συνέχεια παίρνει βαθμό τόσο η Μαίρη όσο και η θεία τώρα είναι και οι δύο υποστράτηγοι με αντίστοιχες αυξήσεις των συντάξεων τους.... Βέβαια, η Μαίρη δουλεύει και φτιάχνει φορολογικές δηλώσεις και κρατάει λογιστικά βιβλία μικρών επιχειρήσεων και εισπράτει ένα ικανοποιητικό εισόδημα. Ακόμα, η Μαίρη τώρα συζεί με ένα καλό παλικάρι και έχουν 1 παιδί, χωρίς βέβαια να έχουν παντρευτεί γιατί τότε θα σταματήσει η σύνταξη της αλλά έχει και όλα τα προνόμια της ανύπαντρης μητέρας.... Όπως καταλαβαίνετε, η Μαίρη εισπράτει 1 σύνταξη, βγάζει ένα αξιοσέβαστο ποσό από την εργασίας της (παραοικονομία) και πληρώνει ελάχιστους φόρους. Εγώ γεννήθηκα άνδρας, δεν έχω δικαίωμα στη σύνταξη του πατέρα μου, πρέπει να έχω επίσημη εργασία, απασχολώ 2 ανθρώπους, πληρώνω ΙΚΑ, εφορία κ.τ.λ. δουλεύω πολύ παραπάνω από τη Μαίρη και στο τέλος του χρόνου τα καθαρά μου έσοδα είναι λιγότερα από εκείνη της Μαίρης!!!!! Πιστεύω λοιπόν, ότι θα έπρεπε πρώτα από όλα το κράτος να περιορίσει τις σπατάλες να κόψει περίεργες συντάξεις (π.χ. ανύπαντρη 40 ετών κόρη δημοσίου υπαλλήλου!!!! και εργαζόμενη στην παραοικονομία) και πόσες άλλες περίεργες συντάξεις και μισθοί υπάρχου???? Και να φορολογεί τους ελεύθερους επαγγελματίες με ανάποδη κλίμακα. Έχεις έσοδα 20.000-30.000 φορολόγηση 30% Έχεις έσοδα 30.000-40.000 φορολόγηση 29% για το ποσό που ξεπερνά τις 30.000 Έχεις έσοδα 40.000-50.000 φορολόγηση 28% για το ποσό που ξεπερνά τις 40.000 κ.τ.λ. Έτσι θα ξέρω ότι όσο πιο πολλά δηλώσω στην εφορία, τόσο το καλύτερο για τον έφορο!!!

Ανώνυμος είπε...

Να κοπούν αμέσως όλες οι συνταξάρες που παίρνουν εν Ελλάδι οι αλλοδαποί.
Δεν θα τρώμε από τα σκουπιδια εμεις για να γλεντάνε εδώ αλλοδαποί που δούλεψαν εδώ οικοδομή 1 χρόνο (κλέβοντας δουλειά από έλληνα, φυσικά) και έχοντας δουλέψει και στη χωρα τους 34 χρόνια, τώτα θέλουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΩΡΑ.
Επίσης, δεν θα πληρώνω ργώ την σύντακη του βιαστή πακιστανού ο οποίος σε δυό χρόνια θα ζητήσει αλλαγή ημερομηνίας γεννήσεως, ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 70 ΧΡΟΝΩΝ και θα δικαιούται σύνταξη γήρατος από την Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην επιστρέψουν τα χρηματα που πήραν. ενα προστιμο για τα ματια, αρκετο λαδωμα κι εξω απ' την πορτα.
προστιμα θα μπορουσαν να πεσουν σε χιλιες δυο μεριες, απο ελεγχο στον ιδιωτικο τομεα μεχρι απο την επιθεωρηση εργασιας για παρανομη απασχοληση.
τουλαχιστον ας τα φανε καποιοι για το φοβο των ιουδαιων.

Ανώνυμος είπε...

να συλληφθουν αμεσα οι αλλοδαποι που εφτιαξαν τα ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ και γαμησαν τα ταμεια μας!

επισης να συλληφθουν ολοι οι λαθρό ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ που ειναι μπλεγμενοι σε σκανδαλα προμηθειων στο χωρο της υγειας!

ζητω η πατρις λεμεεεε!

Ανώνυμος είπε...

Το Σάββατο, 8 Σεπ (σαβ/κο πριν ανοίξουν τα σχολεία) ΟΛΟΙ στην μεγάλη Πορεία στις Θερμοπύλες, για τους έλληνες ήρωες της Μάχης των Θερμοπυλών.
Η παρουσία όλων μαθητών λυκείων είναι επιβεβλημένη.
Θα παρίσταται και η ΧΑ.
Πληροφορίες εδώ.... http://leonidatropaio.wordpress.com/επικοινωνία-contact/

Ανώνυμος είπε...

Η εκδήλωση “ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟΝ” και η Πορεία Τιμής είναι ανοικτή σε όλους όσους εμπνέονται και συμμερίζονται τις αρχές και τις αξίες που εκφράσθηκαν απο τις γενναίες πράξεις θυσίας του Βασιλιά Λεωνίδα της Σπάρτης και των οπλιτών του, στη Μάχη των Θερμοπυλών, το 480 πΧ. Eχει προγραμματισθεί για το Σάββατο 8 Σεπ 2012, με ώρα συγκέντρωσης 07:45, στο Μνημείο Θερμοπυλών.

Δεν πρόκειται για αγώνα δρόμου, αλλά για πορεία βάδην 25 χιλιομέτρων, σε συγκεκριμένη διαδρομή επί του όρους Καλλίδρομο, που εκτιμάται οτι πρόκειται για την ΑΝΟΠΑΙΑ Ατραπό, με αφετηρία το Ελευθεροχώρι, τερματίζοντας στο μνημείο με το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δεν υπάρχει κόστος για τους συμμετέχοντες.

Για όσους επιθυμούν μεταφορά από την Αθήνα στις Θερμοπύλες με λεωφορείο και επιστροφή, θα υπάρχει ένα κόστος 10 ευρώ περίπου.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε πρέπει οπωσδήποτε να το δηλώσετε έγκαιρα, στέλνοντας μήνυμα με το όνομα. το τηλέφωνο σας και αν επιθυμείτε μεταφορά από την Αθήνα, στον κ. Παναγιώτη Μαυρόπουλο στη διεύθυνση : pmavropoulos@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

η Χρυση Αυγη στα βηματα του Εφιαλτη...
τί περιμενες, δεξιοι δεν ειναι?
- μια ζωη ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ & ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...