Τρίτη, Αυγούστου 28, 2012

ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗ


Τάσεις αυτοκαταστροφής διαπιστώνει και δεύτερος καθηγητής Ψυχιατρικής ότι έχει η προφυλακισμένη σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.
Τέσσερις μήνες μετά την απόφαση για την προφυλάκισή της, η Βίκυ Σταμάτη επαναφέρει το αίτημα για την άμεση αποφυλάκισή της. Ο συνήγορος υπεράσπισης Βασίλης Χειρδάρης κατέθεσε χθες στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή τη δεύτερη - κατά σειρά - αίτηση για λογαριασμό τής εντολέα του, ζητώντας να βγει από τη φυλακή με περιοριστικούς όρους.

Η νέα αίτηση της κατηγορουμένης στηρίζεται σε δύο άξονες: η Βίκυ Σταμάτη επικαλείται τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ίδια, αλλά και τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η προσωρινή κράτησή της, όπως και του συζύγου της Ακη Τσοχατζόπουλου, στο ανήλικο παιδί τους.
ΤΑ ΝΕΑ
ΠΡΕΖΑ TV
28-8-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΨΩΦΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν χιλιάδες φυλακισμένες γυναίκες που είναι μάνες. Τα δικά τους παιδιά δεν έχουν ψυχολογικά προβλήματα?

Δυστυχώς η κυρία Σταμάτη είδε την καλή, όταν έτρωγε αλόγιστα τα χρήματα του λαού που σήμερα υποφέρει επειδή κάποιοι "κύριοι" σαν τον σύζυγό της τους έκλεβαν τον ιδρώτα. Τώρα και αυτή και αυτός θα θα πρέπει να δουν και την ανάποδη.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΨΙΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ , ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ