Τρίτη, Αυγούστου 28, 2012

ΤΣΙΠΡΑΣ:ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΔΕΘ , ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ


Και ως διαδηλωτής και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας είναι να συμμετάσχει στην πορεία που θα διοργανώσουν τα συνδικάτα στην πρωτεύουσα του Βορρά την ημέρα των εγκαινίων της Εκθεσης και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης.

Κατά τα άλλα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα ανέβει και μία εβδομάδα αργότερα στις 15 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μιλήσει ενώπιον των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων. Μάλιστα την επομένη ημέρα θα δώσει συνέντευξη Τύπου, κάτι που φέτος τουλάχιστον δεν θα κάνουν οι Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Βενιζέλος, θεωρώντας ότι η κρίσιμη οικονομική και πολιτική συγκυρία δεν επιτρέπουν την παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη για τις εκδηλώσεις της ΔΕΘ πέραν της μίας ημέρας.
Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των επαφών Σαμαρά σε Βερολίνο και Παρίσι τονίζει ότι «κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης δεν μπορεί να κρύψει ότι το νέο πακέτο μέτρων θα οδηγήσει τη χώρα σε νέο οικονομικό εκτροχιασμό, κοινωνική αποδόμηση και ένα νέο σπιράλ ύφεσης και ανεργίας». Προσθέτει επίσης ότι «καμία επίκληση για τη "σωτηρία" της χώρας και την παραμονή της στο ευρώ δεν είναι δυνατό να αντικρούσει ότι η ευρωζώνη διαλύεται από τις ακραίες πολιτικές λιτότητας και δημοσιονομικής πειθαρχίας».
ΤΑ ΝΕΑ
ΠΡΕΖΑ TV
28-8-2012

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι,ε; Και τι θα τους πει; Σύντροφοι, μη στεναχωριέστε, η αριστερά θα φέρει εδώ άλλα 10 εκατομμύρια λαθρομετανάστες και σε όοοοοοοολους τους θα παρέχει τζάμπα φάρμακα και τζάμπα επιδόματα ανεργίας;
Ρωτάω τώρα εγώ.... τι είναι καλύτερο.... να ψηφίσω αριστερά που θα μας γεμίσει ακόμα περισσότερους λ/μ, εγκληματικότητα, θα καταρρεύσουν τελείως τα νοσοκομεία
ή να ψηφίσω Χρυσή Αυγή, να διώξει ΑΜΕΣΩΣ όλους τους λάθρο και να ξαναγυρίσουν όπως παλιά όλες οι δουλειές σε έλληνες;

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΑΩ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΝΩ ΔΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

....ΔΕΝ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΚΑΤΩ Η ΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα μέλη της Χρυσής Αυγής που διακινούν υλικό παιδικής πορνογραφίας και συνεργάζονται με Αλβανούς για εμπόριο ναρκωτικών. Και δυστυχώς δεν είναι προπαγάνδα. Είναι η θλιβερή πραγματικότητα. Αλλά έτσι είναι η Ελλάδα. Όλοι οι πολιτικοί ψάχνουν κάποιους μαλάκες να τους ψηφίσουν για να ζουν έπειτα πλουσιοπάροχα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ. ΕΞΩ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

λέγοντας ψέμματα κατά της ΧΑ που δίνει τους μισθούς της στην φτωχολογιά, (οι χρυσαυγίτες ΔΕΝ είναι κλέφτες κλπ) νομίζεις ότι θα μειώσεις τα ποσοστά της;


άλλωστε μόνος σου λες παραπάνω ότι προτιμάς το πασόκ από την ΧΑ κι ότι γουστάρεις το μνημόνιο. Τι να σου πω κακομοιρη....

Ανώνυμος είπε...

"Εγω παντως μπορω να σας σωσω... ψηφιστε με να τρωω με χρυσα κουταλια και μπορει να βρεθει και κανα ψιχουλο για σας"

Αυτο μας λενε εμεσα οι καριολιδες στις εκλογες και καποιοι πανε και τους ψηφιζουν... Τωρα γιατι κλαινε;
Καλα τους κανουν και ψαλιδιζουν τα εισοδηματα τους.

Μηπως δεν ξεραμε ποιος ηταν ο Σαμαρας, με 2 χερια υπογραψε τα μνημονια.
2 φορες εγιναν εκλογες (Μαϊο-Ιουνιο) τον ψηφισαν 2 φορες και ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ αν ειναι δυνατον... τωρα ρουφειξτε το αυγουλακι και καθειστε να υποστειτε τις συνεπειες της 30χρονης λιτοτητας που δυστυχως την βιωνουμε ΟΛΟΙ μας.

Μηπως μια εξεγερση τυπου Λιβυης μας ξαναεφερνε την ελπιδα στην ψηχη μας;
Αυτο εχει χαθει η ελπιδα!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

"να ξαναγυρίσουν όπως παλιά όλες οι δουλειές σε έλληνες;"

ναι ρε πουσταριό κι εγω αυτο θελω, πραγματικα... ολες οι δουλειες στους Ελληνες: βοθρατζηδες, πεθαμενατζηδες, τσομπανηδες, τσαπα και για τις Ελληνιδες, ξεσκατισμα μπάμπως, σφουγγαροπανο, τσιμπουκια και και στριπτιτζ!

να φυγουν οι ξενοι, ναι να φυγουν - να δω τί σκατα θα φας πουσταριό