Τετάρτη, Αυγούστου 29, 2012

Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ


Τα μέτρα αποφασίζονται από τους κυρίους Σαμαρά και Στουρνάρα, λίγο πριν τις συναντήσεις των τριών πολιτικων αρχηγών, στη συνέχεια οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβέλης κάνουν νάζια και στην επόμενη συνάντηση λένε "ναι"στο πακέτο που έχει ήδη αποφασιστεί, είπε χαρακτηριστικά στο ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. 


Πρόσθεσε ότι πρόκειται για κινήσεις μικροπολιτικής σκοπιμότητας επικοινωνιακού χαρακτήρα, με στόχο να μοιραστεί το πολιτικό κόστος, ανάμεσα στους τρεις πολιτικούς αρχηγούς. 

Σημείωσε πάντως, πως ο κόσμος το έχει πάρει χαμπάρι. 

Τόνισε ότι η συνταγή που χειροτερεύει με τα μέτρα, είναι δοκιμασμένη δυόμισι χρόνια. 

Υποστήριξε ότι χρειάζονται αλλαγές στο πρόγραμμα που έχει αποδειχθεί ότι δεν βγαίνει αλλά και αλλαγές στην διοίκηση και τη φορολογία. 
skai
ΠΡΕΖΑ TV
29-8-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάνε και οι προδότες που θέλουν να μας γεμίσουν λαθρομετανάστες, Ουστ ρε.
Κατά τα άλλα: Για να τα έχουν όλα τζάμπα οι εκατομμύρια λαθρομετανάστες πρέπει να διπλασιαστεί η δική μας φορολογία κι αυτοί να πουλάνε μιά χαρά τα πλαστά σιντί τους χωρίς να αποδίσουν ΦΠΑ, χωρίς να πληρώνουν στα νοσοκομεία, στα λεωφορεία κλπ.

Συνεχίστε έτσι εκεί στην ΝΔ κι ύστερα καθείστε να αναρρωτιέστε γιατί οι ψηφοφόροι σας πηγαίνουν στην Χρυσή Αυγή.

Ανώνυμος είπε...

Pakistan "blasphemy" case Christian girl 'is only 14'

Doctors in Pakistan have established that a Christian girl jailed on "blasphemy" charges is aged only 14, her lawyer says.

14χρονο κορίτσι το έβαλαν φυλακή οι πακιστανοί επειδή φορούσε σταυρουδάκι. Αυτοί είναι. Να τους χαίρεστε όσοι τους θέλετε εδώ και βρίζετε την ΧΑ που θέλει να απελαθούν.