Τετάρτη, Αυγούστου 29, 2012

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΠΑΠΠΑ ΚΟΝΙΤΣΗΣ



Στα κόμματα της αριστερά επιτέθηκε ο Μητροπολίτης Κονίτσης σε ομιλία του στους πρόποδες του Γράμμου στη Βουρμπιάνη Κονίτσης. «Δεν μας φοβίζει κανένας ΣΥΡΙΖΑ και κανένα ΚΚΕ» είπε ο κ. Αντρέας και πρόσθεσε «είχαν μάλιστα το θράσος να γράψουν στους τοίχους πριν από μερικές μέρες τιμή και δόξα στον δημοκρατικό στρατό», είπε.


Ο Μητροπολίτης εξέφρασε την οργή και την αγανάκτησή του προς την κυβέρνηση λόγω της μείωσης των ειδικών μισθολογίων. «Ταπεινώνει τους αξιωματικούς που τους κόβει συνεχώς τις συντάξεις και τους μισθούς και από την άλλη πριμοδοτεί ντενεκέδες κ άχρηστους, τους αντιστασιακούς του γλυκού νερού», τόνισε.



Άμεση ήταν η απάντηση του  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη στα όσα είπε ο Μητροπολίτης Κονίτσης που επιτέθηκε στα κόμματα της Αριστεράς. 
«Το μισαλλόδοξο κήρυγμα του μητροπολίτη Κονίτσης στις γιορτές μίσους στη Βούρμπιανη και η επίθεση ονομαστικά στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ, δείχνει ακόμη μια φορά την αναγκαιότητα διαχωρισμού κράτους και εκκλησίας».
enikos.gr
ΠΡΕΖΑ TV
29-8-2012

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο ξεφτιλισμενος σουμπεριτης κρητικος ειναι απο αυτους που οι ανταρτες εδωσαν χαρη και τον συγχωρησαν για τις ρουφιανιες και την αγαστη συνεργασια του με τους φασιστες στο χωριο,τον ξερουμε εδω στην κρητη,γνωστος μαιντανος...ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ-ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Που καταντήσαμε όποιος λέει την αλήθεια είναι ακροδεξιός φασίστας. Ε λοιπόν είμαστε όλοι οι Έλληνες Φασίστες και δεν μιλάω για τους ελληνόφωνους .

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΡΑΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΙΛΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ψοφος ρε τραγοπαπα. κοιμιζεται τον κοσμο και μιλατε απο πανω βρωμιαρηδες. δημευση εκκλησιαστικης περιουσιας και κλεισιμο ναων και μετατροπη σε σχολεια. ΟΥΤΕ ΘΕΟΙ - ΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

vgalte ta xrysa apo panw sas re pou an yparxei kolash exete katoxwrwsei ta diarkeias

Ανώνυμος είπε...

Φασίστας και γερμανοτσολιάς είναι. Γιατί ανακαλεί εμφύλιο πολεμικές μνήμες εξυπηρετώντας τον κατακτητή. Λίγοι χαμηλόβαθμοι ιεράρχες στάθηκαν δημοκρατικά και πατριωτικά στα βάσανα των εκάστοτε κατακτητών.

για Ε.Ο.Ζ κουβέντα

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/blog-post_442.html

Ανώνυμος είπε...

α ρε αθανατη ελλαδα,φασιστομανα!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί,καρκίνος

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι υψηλοβαθμοι τραγόπαπες και αρκετοί από τους απλούς,αλλά ευτυχώς υπάρχουν,ΗΤΑΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΕ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.Αν ο Χριστός ζουσε θα τους είχε στείλει στα τσακίδια.ΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ.ΟΥΣΤ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ????????????

Ανώνυμος είπε...

ποιος χριστος και τριχες. ακομη τα ζα πιστευουν σε παπαριες. ελεος.
τι δουλεια εχει η ελλαδα με το χριστιανικο καρκινωμα συστημα κατασκευης δουλων. αι στα τσακιδια εβραιοδουλοι. μονο ζητω η σιων δεν μας ειπε το οργιο. αντι να πει οτι μας πιασαν κοροιδα οι αγγλοι και μας βαλανε να αλληλοσκοτωθουμε καλλιεργει παλι το μισος αναμεσα σε αδελφια. ουστ ταλιμπανε.

Ανώνυμος είπε...

Σπουδαίος ιεράρχης και πνευματικός ηγέτης ο Κονίτσης