Παρασκευή, Αυγούστου 17, 2012

ΉΤΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ


Υπό την επήρεια οινοπνεύματος και μάλιστα με υψηλά επίπεδα αλκοόλης στο αίμα του, οδηγούσε το ταχύπλοο ο 25χρονος ναυτικός από την Ελασσόνα που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα με θύμα έναν 47χρονο αστυνομικό και ελαφρά τραυματία τον 15χρονο γιο του στη θαλάσσια περιοχή των Κάτω Λεχωνιών Μαγνησίας! Αυτή ήταν η αιτία που ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και οι τρεις φίλοι του που επέβαιναν στο σκάφος δεν αντιλήφθηκαν αμέσως τι συνέβη!


Από το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο νεαρός, βρέθηκε να έχει στο αίμα του 0,62 χιλιοστόγραμμα οινοπνεύματος και έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του απήγγειλε κατηγορίες για πρόκληση θανατηφόρου δυστυχήματος και οδήγηση σκάφους υπό την επήρεια μέθης. Το δυστύχημα συνέβη σε απόσταση 60 μέτρων από την ακτή και ενώ ο άτυχος αστυνομικός που φορούσε στολή δύτη από την μέση και πάνω και μάσκα κινούνταν στην επιφάνεια της θάλασσας μαζί με το γιό του έχοντας και την απαραίτητη ενδεικτική σημαδούρα που όριζε τη θέση τους.

Όμως, στην κατάσταση που βρισκόταν, ο οδηγός δεν τους αντιλήφθηκε και σταμάτησε το σκάφος του μόνο όταν οι λουόμενοι που είδαν τι έγινε άρχισαν να φωνάζουν! Ο 47χρονος αστυνομικό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο 15χρονος γιός του δεν έφερε σοβαρά τραύματα και λίγο αργότερα επέστρεψε στο σπίτι του, όπου δέχθηκε ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς για να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ που υπέστη.
 Μανώλης Βάιας
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
17-8-2012

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο το ακούσατε παιδιά; Καμμιά 20αριά μαύροι (υποτίθεται απεργοί ορυχείων) κινήθηκαν να επιτεθούν με μαχαίρια για να σκοτώσουν αστυνομικούς και η αστυνομία άνοιξε πυρ (εκει δεν είναι Ελλάδα) και τους καθάρισαν.

Here.... http://en.luna.tv/search.aspx?q=%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1+%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9+%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B1+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%B8%CE%BF%CF%85%CE%BD+%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%82+%CF%80%CF%85%CF%81+%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD&d=&s=0&channel=top&ptn=7c6edcfd-dc32-c8f4-280d-26ea3f17b040

Ανώνυμος είπε...

μονο η ασχετοσυνη σου, μπορει να συγκριθει με την ηλιθιοτητα σου:

1. το σκηνικο εγινε στην Αφρικη
2. δεν ξερω αν το προσεξες, αλλα και οι αστυνομικοι ηταν μαυροι
3. δεν ηταν 20αρια ηταν μερικες εκατονταδες
4. οι "μαυροι" ηταν απεργοι σε ορυχειο - τωρα αμα εσυ γουσταρεις να πυροβολουνται οι απεργοι, τραβα να το πεις σε Ελληνες απεργους, να δουμε τί θα σε πουνε...

μαλακα

ΥΓ. στην τελικη, εσυ τί χαιρεσαι? δικο σου ειναι το ορυχειο?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΣΕΠ 2012...
Την 08 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί Πορεία Τιμής για τους πεσόντες Πολεμιστές μας, 26 χιλιομέτρων, (εθελοντών επί εθελοντικής βάσεως), σε τμήμα της διαδρομής στην περιοχή του πεδίου της Μάχης των Θερμοπυλών.
Οι χρυσαυγίτες πρέπει να δώσουν το "παρών". ΚΑΙ από Αθήνα.
Λεπτομέρειες εκεί.... http://leonidatropaio.wordpress.com/επικοινωνία-contact/

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΦΑΡΟ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΟΖ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ...

Εδώ.... http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumbolikh-kinhsh-apo-ton-purhna-kerkuras

Ανώνυμος είπε...

Οι χρυσαυγίτες βάζουν σημαίες σε ακριτικούς φάρους, κάνουν συσσίτια από τους βουλευτικούς μισθούς τους για την φτωχολογιά κλπ. Κάτι είναι κι αυτό.
Οι αναρχικοί και το μαρξισταριό ΔΕΝ βλέπουμε να προσφέρουν τίποτα στην κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

οταν οι αναρχικοι και το μαρξισταριο εφτιαχναν κοινωνικα παντοπωλεια και κοινωνικα ιατρεια, εσυ ησουν ακομα στα αρχιδια του μπαμπα σου

α γαμησου τωρα, καθυστερημενε

ΥΓ. εκτος απο ακριτικους φαρους, βαλε τη σημαια στην κωλαρα σου να γινει τρικολορ, ηλιθιε

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ & ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ρε πρεζα,το εχεις γαμησει με τους ναζι εδω μεσα.παρε χαμπαρι.εκτος και αν τρολλαρεις εσυ