Κυριακή, Αυγούστου 26, 2012

ΚΚΕ: ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΑΜΑΡΑ


«H στήριξη Μέρκελ - Ολάντ που απέσπασε ο Σαμαράς, είναι στήριξη για να συνεχίσει την εξολόθρευση των λαϊκών δικαιωμάτων», υποστηρίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, στήριξη την οποία, όπως σημειώνει, είχαν «και ο Παπανδρέου και άλλοι πρωθυπουργοί».


«Ο σημερινός πρωθυπουργός, όπως και οι προηγούμενοι, διαπραγματεύεται με τους συμμάχους του στην ΕΕ με γνώμονα τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της ελληνικής πλουτοκρατίας, η οποία έχει κάθε συμφέρον από την παραμονή της χώρας στην ΕΕ και τα μνημόνια που φορτώνουν την κρίση στο λαό», επισημαίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα, αλλά όπως υπογραμμίζει, «το συμφέρον των λαϊκών στρωμάτων είναι το ακριβώς αντίθετο: Να παλέψουν για αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση όλων των μονοπωλίων».
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΠΡΕΖΑ TV
26-8-2012

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ποσοτά του ΚΚΕ μειώθηκαν επειδή ο κόσμος υποφέρει από τους λαθρομετανάστες κι αυτό τους αποκαλεί "αδέρφια".

Δεν το καταλαβαίνει και πηγαίνει κόντρα στον λαό.

Θα το καταλάβει, αν συνεχίσει έτσι, στις επόμενες εκλογές που δεν θα πιάσει ούτε 3%.

Ανώνυμος είπε...

μιλησε και ο λαθροντόπιος...

Ανώνυμος είπε...

«Ευρισκόμεθα ενώπιον οργανωμένης κομμουνιστικής στάσεως εναντίον της πατρίδος. Η πρώτη φάσις αυτής της κομμουνιστικής στάσεως υπήρξεν η συμμοριακή δράσις. Η Δευτέρα φάσις υπήρξεν η συνοριακή εισβολή. Και ευρισκόμεθα εν αναμονή των νεωτέρων φάσεων. Ο τελικός αντικειμενικός σκοπός του Κομμουνιστικού Κόμματος είναι πλέον η κατάλυσις της εθνικής μας ακεραιότητος, η κατάλυσις της πολιτικής μας ελευθερίας και η κατάλυσις της εννοίας της Ελλάδος» (Από λόγο του τότε πρωθυπουργού στην Βουλή των Ελλήνων, την 19η Νοεμβρίου 1946, «Επίσημα Πρακτικά της Βουλής», σελίς 458).

Ανώνυμος είπε...

Χιλιάδες εθνικιστών συγκεντρώθηκαν xθές το απόγευμα στο Άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες για να τιμήσουν τους 300 Σπαρτιάτες και τους 700 Θεσπιείς που εκείνες τις καλοκαιρινές ημέρες του 480 π.Χ. έδωσαν τον υπέρτατο αγώνα ενάντια στις ασιατικές ορδές του Ξέρξη.

Έναν αγώνα που ξέραν εκ των προτέρων ότι θα είναι μέχρι θανάτου, δεδομένων των αναλογιών των δύο στρατευμάτων, γεγονός που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερο μεγαλείο στον αγώνα τους.

Το παρελθόν είναι η απαραίτητη πυξίδα για το Μέλλον, αφού ο κάθε Λαός οφείλει να γνωρίζει και να εμπνέεται από τα παραδείγματα του παρελθόντος, πόσο μάλλον ο Ελληνικός Λαός που κατέχει τόσο ένδοξους προγόνους.

Ένα μήνυμα που προστάζει τους Έλληνες σήμερα να δώσουν τον υπερ πάντων αγώνα ενάντια στην παγκοσμιοποίηση που επιτίθεται στην Ελλάδα σήμερα με το μνημόνιο και την λαθρομετανάστευση.

Βλέπε ιστοσελίδα ΧΑ.... http://www.xryshaygh.com/

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ. ΕΞΩ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

64 χρόνια μετά και αφού εναλλακτικά έχουν κυβερνήσει την χώρα οι δεξιοί και οι κεντρωοι (διώκτες των αριστερών και οι δύο) έρχονται κάποιοι να μας πουν ότι για την λαθρομετανάστευση ευθύνονται οι αριστεροί. Ευθύνη ναι έχει η αριστερά και μεγάλη μάλιστα επειδή με την ξεροκεφαλιά της ηγεσίας της μετέτρεψε στους αλβανούς να κλέψουν τους ψηφοφόρους της και να κυβερνούν μαζί με τους δεξιούς ανεξέλεγκτα επί μισό και αιώνα, όχι όμως και να κατηγορουμε την αριστερά για την λαθρομετανάστευση.

Ανώνυμος είπε...

όπου αλβανούς διάβασε λαοπλανους

Ανώνυμος είπε...

Ρε κωλοφασισταρια τι διάολο θέλετε εδώ μέσα