Κυριακή, Αυγούστου 26, 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΎΔΡΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΔΟΕ!ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ;


Ακολουθούσε τον νόμο πιστά και η «επιβράβευση» ήρθε από την πολιτεία.Ο λόγος για τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ύδρας ο οποίος πήρε απόσπαση για τον Πειραιά.
Λίγες μέρες έχουν περάσει από τότε που άνδρες του ΣΔΟΕ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στην Ύδρα διαπίστωσαν ότι ένας επιχειρηματίας δεν έκοβε αποδείξεις (ήταν υπότροπός για 11η φορά). Όπως καταγγέλλει στο www.koutipandoras.gr ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλης Τσακίρης «ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να συλληφθεί ο επιχειρηματίας και ο Διοικητής έκανε την δουλειά του». Η «επιβράβευση» ήρθε με μια απόσπαση για τον Πειραιά μόλις δύο μήνες πριν συνταξιοδοτηθεί . Να σημειωθεί ότι ο διοικητής είναι μόνιμος κάτοικος Ύδρας μαζί με την οικογένεια του.

Πρόκειται για μια σκανδαλώδη μετάθεση καθώς λίγα 24ώρα μετά την ένταση που προκλήθηκε στο νησί με την σύλληψη του επιχειρηματία ο δήμαρχος του νησιού έλεγε δημόσια ότι ο διοικητής θα φύγει σε 3 μέρες. Όπως αναφέρει ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλης Τσακίρης αλλά και άλλοι κάτοικοι της Ύδρας ο κ Γιώργος Ζώτας είναι από τους αστυνομικούς που τηρεί αυστηρά τους νόμους και αυτό μάλλον τον έχει κάνει δυσάρεστο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο άνθρωπός που οδήγησε στην δικαιοσύνη υπόθεση της Μητρόπολης Ύδρας που θέλησε να κτίσει μέσα σε ναό του 17ου αιώνα αυθαίρετο κτίσμα.
http://www.koutipandoras.gr/?p=24549
ΠΡΕΖΑ TV
26-8-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: