Πέμπτη, Αυγούστου 23, 2012

ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΕ!ΠΩΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;


Η πολυπόθητη τροπολογία που ρυθμίζει τα χρέη των προβληματικών ΠΑΕ, κατατίθεται αιφνιδιαστικά στη Βουλή την Πέμπτη 23 Αυγούστου, μία ημέρα, δηλαδή, πριν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφασίσει αν θα χορηγήσει πιστοποιητικά στις οκτώ ομάδες που δεν το έχουν εξασφαλίσει! Σύμφωνα με πληροφορίες, την προσεχή Τρίτη που «ανοίγει» εκ νέου το ελληνικό Κοινοβούλιο, η ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών των ΠΑΕ θα «περάσει» σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης! 


Η τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών που θα έβγαζε από τη δύσκολη θέση τις προβληματικές ΠΑΕ, δεν είχε ψηφιστεί πριν κλείσει η Βουλή για το καλοκαίρι, γεγονός που δημιούργησε τεράστιο «πονοκέφαλο» στις ομάδες που αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς το ελληνικό Δημόσιο. 

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες, η περίφημη τροπολογία που θα ρυθμίζει τα χρέη των προβληματικών συλλόγων, θα κατατεθεί στη Βουλή την Πέμπτη 23 Αυγούστου και θα ψηφιστεί την προσεχή Τρίτη (οπότε και ανοίγει επισήμως η Βουλή)! Μάλιστα, δεν θα «περάσει» σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, αλλά στο πρώτο νομοσχέδιο που θα τεθεί προς ψήφιση και θα είναι του Υπουργείου Δικαιοσύνης! 

Η εξέλιξη αυτή διαφοροποιεί την κατάσταση ενόψει της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού την Παρασκευή 24 Αυγούστου, καθώς η ΑΕΚ, ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος και όποια άλλη ΠΑΕ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη φορολογική της ενημερότητα, θα μπορεί πλέον να ελπίζει σε εξασφάλιση του πιστοποιητικού μέσω της υπαγωγής της στη νέα ρύθμιση. 

Άρης Ασβεστάς
http://www.sport-fm.gr/article/574532
ΠΡΕΖΑ TV
23-8-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ,Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ