Κυριακή, Σεπτεμβρίου 23, 2012

ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ


απο το http://lacollective.wordpress.com/
Η θύελλα των διαμαρτυριών που εχει ξεσηκώσει σε όλο τον κόσμο η προβολή της ταινίας “η αθωότητα των μουσουλμάνων” καθώς και τα σοβαρα επεισόδια που έχουν γίνει σε όλο τον κόσμο, έχουν σημάνει κόκκινο συναγερμό στην ΕΛΑΣ που σε καμία περίπτωση δεν θελει…
να επιτρέψει ανάλογες καταστασεις και στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρές αλλα διακριτικές θα ειναι οι αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο σήμερα. Το ερωτηματικό ειναι αν θα επιτρέψουν στην πορεία των μουσουλμάνων να προσεγγίσουν την Αμερικανική πρεσβεία ή θα την σταματήσουν στο ύψος του Χιλτον ή του Μεγάρου Μουσικής.
Ωστόσο η συμμετοχή των Μουσουλμάνων αναμένεται να ειναι μαζική στην συγκέντρωση που έχουν προγραμματίσει στην Ομόνοια στις 3:00 το μεσημέρι
ΠΡΕΖΑ TV
23-9-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτή η πορεία έπρεπε να απαγορευτεί ως αντισυνταγματική, το δικαίωμα του συνέρχεσθαι αφορά τους Έλληνες

Ανώνυμος είπε...

Μαζεψτε τους κωλομουσουλμανους ρε μας κανουν μπουρδελο τη χωρα.. Αντιδρασεις στη χωρα τους.. Και η ταινια καλα τα λεει... Συν 50 νεκροι απο τις αντιδρασεις τους εως τωρα... Να μην ξεχνιομαστε..

Ανώνυμος είπε...


ΞΥΔΙΙΙΙΙΙ!!!

ΟΠΟΙΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΠΑΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ, ΚΑΙ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΚΛΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ TEΡΑΣΤΙΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ. Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΗΝΗ ΟΜΩΣ (ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ = ΚΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΕΔΩ ΡΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΦΡΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ. ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΦΡΙΛΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΟΥΛΩΝ, ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 500+ ΑΝΑΙΤΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ... ... ... ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑ.

Ο ΚΑΦΡΟΣ (ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ, ΜΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΕΡ, ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΚΛΠ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

δεν σας χαλασε φασισταρια. οταν κανετε βλαχομαγκιες θα αντιμετωπιστε και την οργη αυτων που τραμπουκιζετε. αν σας βρουν ποτε φυσικα γιατι δεν τολματε να βγειτε μπροστα τους. ειστε ακροδεξια ζωα και σαν τετοια θα σας αντιμετωπιζουμε ολοι. ιθαγενεις και μεταναστες. ξυδι τωρα. παντα τεοια. καμπουλ η πρωτευουσα σας.