Κυριακή, Σεπτεμβρίου 23, 2012

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ “ΑΒΑΤΑ”


ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ;;;;
απο το http://lacollective.wordpress.com/
“Προχωράμε στην ίδρυση τεσσάρων κέντρων στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ εξετάζουμε την ίδρυση και άλλων, σε διαφορετικά σημεία της χώρας….
Παράλληλα όμως ενισχύουμε τις δράσεις μας για την “θωράκιση”και των θαλασσίων συνόρων, σε συνεργασία με το Λιμενικό και το Πολεμικό Ναυτικό, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τυχόν ροές παράνομων μεταναστών, καθώς τα κυκλώματα διακίνησης ενδέχεται να θελήσουν να αξιοποιήσουν τη συγκυρία”
“Μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα φιλοδοξούμε να λειτουργήσουν άλλα δύο κέντρα, ενώ στον σχεδιασμό ελπίζω ότι θα προστεθούν και άλλα στο μέλλον”


Ακόμη για τα “άβατο” στα πανεπιστήμια πρόσθεσε :
” Η εντολή που έχω από τον πρωθυπουργό είναι να συγκρουσθώ με την ανομία, σε όλες της τις εκφάνσεις. Την έννοια «άβατο», σε περιοχές όπου διαπιστώνονται παραβατικές πράξεις, όπως σε Πανεπιστήμια π.χ. ή στα Εξάρχεια δεν την κατανοεί η Ελληνική κοινωνία. Η πρόθεσή μας είναι η Ελληνική Αστυνομία να επεμβαίνει παντού όπου καταλύεται η νομιμότητα. Όπως συνέβη δηλαδή με την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς», για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης και όπως συνέβη με τις επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στον Βοτανικό και στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης για την αποκατάσταση της νομιμότητας. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι η διατήρηση εστιών ανομίας δεν γίνεται ανεκτή. Αυτή είναι άλλωστε η κυριότερη πολιτική απάντηση που πρέπει να υπάρξει απέναντι στα άκρα του πολιτικού συστήματος”

Απο συνέντευξη του στην Ημερησία
ΠΡΕΖΑ TV
23-9-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα πανεπιστήμια έχουν γίνει άντρα τρομοκρατών λαθρεμπόρων και λαθρομεταναστών. Ο κόσμος να γίνει εφαρμογή του νόμου κι όχι να μείνει κενό γράμμα

Καμπούρης είπε...

Φασισμός ήταν που πριν 7-8 χρόνια όποιος έλεγε για μεταναστευτικό πρόβλημα εσείς τον χαρακτηρίζατε ρατσιστή και φασίστα, τότε όμως υπήρχαν περιθώρια εξεύρεσης ανθρωπιστικής λύσης...
Τώρα ποια λύση προτείνετε;
και αν όχι τώρα πότε; σε 2 χρόνια, σε 5?

Καμπούρης είπε...

το χειμώνα ετούτο άμα τον πηδήσαμε..

http://kampouristv.blogspot.gr/2012/09/blog-post_20.html

Ανώνυμος είπε...

1.42, βγαλε πρωτα με το καλο το λυκειο και αμα πας στο Πανεπιστημιο (πραγμα σχεδον αδυνατο για ενα στόκο σαν εσενα) τοτε μιλα, καλά?
γιατι εσυ μαλλον ουτε απ εξω δεν εχεις περασει...