Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 13, 2012

ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ


Ζεστά... ξεκίνησε ο Σεπτέμβριος, αφού το απεργιακό δελτίο είναι πλέον σε καθημερινή βάση γεμάτο. Σήμερα οι δήμοι παραμένουν για δεύτερη ημέρα κλειστοί λόγω της 48ωρης απεργίας. Την ίδια ώρα οι δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις 20 ημερών από τις 17 Σεπτεμβρίου με στάσεις εργασίας 20 ημερών, από τις 10.30 έως τη λήξη της βάρδιας τους.


Παράλληλα όσοι πολίτες αποφασίσουν να πάνε στις εφορίες μετά τις 11:00 θα βρουν κλειστές πόρτες αφού οι εφοριακοί ξεκινούν τον δικό τους αγώνα με στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 14:30.

Οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, θα πραγματοποιήσουν στις 8.30 το πρωί, συγκέντρωση και πορεία από το σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά, προς το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Ενώ οι πολίτες που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς περιμένουν την απόφαση των εργαζομένων, οι οποίοι θα αποφασίσουν σήμερα αν θα πραγματοποιήσουν κινητοποιήσεις, αντιδρώντας σε ενδεχόμενη αύξηση τιμής των εισιτηρίων, ενώ προτείνουν η τιμή του να καθοριστεί στο ένα ευρώ.



Πηγή: Νέο κύμα απεργιών και κινητοποίησεων | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/67550#ixzz26KgPnBst
ΠΡΕΖΑ TV
13-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: