Σάββατο, Δεκεμβρίου 29, 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:170 ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...ΟΥΤΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ!!!


Ενενήντα συν... ογδόντα αστυνοµικοί προστατεύουν τον πρωθυπουργό, όταν στην Οµόνοια, το Μεταξουργείο και τον Αγιο Παντελεήµονα, o πολίτης τους ψάχνει µε το κυάλι!
Μόλις... 170  αστυνοµικοί προστατεύουν τον Αντώνη Σαµαρά από διάφορες «ενοχλητικές» παρουσίες. Ναι, 170 άτοµα προσέχουν σε βάρδιες τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τα Μέγαρα στα οποία κινείται (Μαξίµου, Σταθάτου) αλλά και τις πρωθυπουργικές κατοικίες, την ώρα που λίγα χιλιόµετρα παραπέρα, στην Οµόνοια, οι πολίτες απλά έχουν πάψει να κυκλοφορούν από τη στιγµή που δύει ο ήλιος...

Τι ακριβώς συµβαίνει µε τη φύλαξη του Αντώνη Σαµαρά από την Αστυνοµία; Στην υπηρεσία της προστασίας του πρωθυπουργού, λοιπόν, τη δεδοµένη χρονική στιγµή ανήκουν 80 αστυνοµικοί, σύµφωνα µε όσα ανακοινώνονται από τις αρµόδιες αρχές. Σε αυτό τον αριθµό έρχονται να προστεθούν άλλοι 90, που προστατεύουν το Μέγαρο Μαξίµου, το Μέγαρο Σταθάτου και τις πρωθυπουργικές κατοικίες, σύµφωνα µε την απάντηση του υπουργου Επικρατείας ∆ηµήτρη Σταµάτη σε ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΠΡΕΖΑ TV
29-12-2012

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδρασαν πάλι τα άπλυτα μαρξιστοειδή σιχάματα του Αγρινίου, που αποκαλούν τα σκόπια Μακεδονία και βρίζουν την Ελλάδα και την Χρυσή Αυγή. Ευελπιστούμε ο λαός του Αγρινίου να απομονώσει την τσογλαναρία των μαρξιστοειδών και να δώσει αύριο ένα βροντερό "παρών" στην πλατεία όπου θα μοιραστούν τα τρόφιμα στους συμπολίτες μας που απολύει η ΝΔ και το σάπιο σύστημα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΓΟΝ
www.palo.gr › Ελλάδα › Κοινωνία - Προσωρινά αποθηκευμένη
.............. Crime.gr · πριν από 1 ώρα ·. Crime.gr. Σύλληψη στον Βόλο ακροαριστερού αντιεξουσιαστή για τη συμπλοκή με μέλη της ΧΑ. Ένα άτομο -πιθανότατα από τον ΑΡΙΣΤΕΡΌ χώρο εμπλέκεται τελικά στην απρόκλητη επίθεση...

Ανώνυμος είπε...

απο ιντιγιδια για τα επεισοδια στο αιγιο. μαρτυρανε χωρις ξυλο

Εκεί δέχτηκαν για δεύτερη φορά επίθεση με βροχή απο πέτρες απο τα γραφεία τους, που βρίσκονται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Αιγιαλέως (απέναντι από τα κτελ), ένω τρεις απ' αυτούς που κατέβηκαν να ''υπερασπίσουν'' την τρύπα τους ήταν οπλισμένοι με γκλόπ, ασπίδες ακόμα και μαχαίρια(!!!) η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η αποχώρηση των ατόμων απο το σημείο. Άσχετα με τις δηλώσεις τους σε ιντερνετ και τοπικές εφημερίδες...(!) προφανώς και δεν απωθήθηκαν σαράντα άτομα απο τέσσερις κρανοφόρους (!).
Με λίγα λόγια γίνανε λαγοί τα πόδια χτύπησαν στα αυτια .
Εσείς τα λέτε ρεεεεεεεεεεε. Το ιντιΓΙΔΙΑ το λεει

Ανώνυμος είπε...

Τι κριμα ομως για εσας απλυτα που δεν ειναι δικτατορας αλλα ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ πρωθυπουργος και μαλιστα προσφατα!
Βαλε την νεα δημοσκοπηση πρεζα να απολαυσουμε την αποδοχη που εχουν οι θεσεις του ΔΝΤ εεεε του ΣΥΡΙΖΑ θελω να πω στην κοινωνια...
Μολις 1 μοναδα διαφορα αναμεσα σε Νεα Δημοκρατια και ΣΥΡΙΖΑ!

Ανώνυμος είπε...

εκλεγμένος από πασοκ και δημαρ

SKANDALO είπε...

Πόνεσε Χρυσές Κοτούλες το γαμήσι στο Αγρίνιο, ε? Θα έπρεπε να είχατε συνηθίσει πια. Πελάτες μας μια ζωή.

Μην ξεχάσετε τα περαστικά στους μαλάκες συναγωνιστές σας στο Βόλο που τους έκαναν τη μάπα κρέας.

Τα καλύτερα για εμάς (τα χειρότερα για εσάς και τις οικογένειές σας) έρχονται...

Ανώνυμος είπε...

skandalo πάλι τσακίσατε φασιστικές τζαμαρίες και αυτοκίνητα ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ,ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ.ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΠΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ,Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ Ο ΛΑΟΣ???.ΞΕΡΕΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΖΩΗ,ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΛΛΟΝ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ.ΑΝΑΠΟΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΕΤΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ,ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΩΡΑ ,ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ,ΑΝΑΠΟΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

11:10 Και μετά ξύπνησες!

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να εχουν νεκρους και συντομα οι φασιστες...οταν λεμε νεκρους ειτε χρυσαυγητη ειτε κανα ματατζη...ετσι για θεμα δικαιοσυνης!