Σάββατο, Δεκεμβρίου 29, 2012

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΤΟ 2013 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ…ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ


Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται απαισιόδοξος για την νέα χρονιά εαν ακολουθηθεί η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση.
Σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Τύπος της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας τονίζει ότι «το 2013 θα είναι το έτος που θα κορυφωθεί η μνημονιακή πολιτική. Θα είναι η χειρότερη χρονιά για την κοινωνία και τον κόσμο της εργασίας»


Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, προβλέπει ότι «η χώρα θα βρεθεί μπροστά σε μια τεράστια διάψευση. Η δόση της «σωτηρίας» σύντομα θα αποδειχθεί σωτηρία μόνο για τις τράπεζες και η ρευστότητα στην αγορά θα αποδειχθεί όνειρο απατηλό.Μπροστά μας βρίσκεται ένα τεράστιο κοινωνικό κραχ, μία ανθρωπιστική κρίση που δεν έχει προηγούμενο σε καιρό ειρήνης»

Καθήκον των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων του τόπου είναι η προστασία του πληθυσμού, που αδυνατεί να αντεπεξέλθει στη νέα κατάσταση .αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, συμπληρώνοντας ότι «σκοπός μας είναι να μην αφήσουμε κανέναν μόνο στην κρίση. Σκοπός μας είναι να υψώσουμε μία ασπίδα αλληλεγγύης. Για εμάς το 2013 θα είναι έτος αλληλεγγύης. Ταυτόχρονα θα είναι έτος ανατροπής. Θα είναι έτος δημοκρατίας. Το 2013 θα είναι η χρονιά της εξεγερμένης αξιοπρέπειας. Ο ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να είναι στην πρώτη γραμμή για τη μεγάλη ανατροπή. Θέλει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, να πολιτικοποιήσει την αντίδραση και τις αντιστάσεις του κόσμου. Να φέρει την πολιτική αλλαγή που όλοι προσδοκούν ώστε η χώρα να προχωρήσει με αξιοπρέπεια και περηφάνια στην ανάπτυξη, προς όφελος της κοινωνίας»



Πηγή: Τσίπρας: Το 2013 θα είναι το έτος της ανατροπής | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/83617#ixzz2GSAHGTG5
ΠΡΕΖΑ TV
29-12-2012

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα ιερά ετούτα χώματα, το αίμα που έχει χυθεί για την υπεράσπιση της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας και της Δημοκρατίας δεν έχει "στεγνώσει" ακόμα...(από τις Θερμοπύλες μέχρι το αίμα των νεκρών εργατών, θυμάτων των "αφεντικών" που δεν νοιάζονται παρά μόνο για την τσέπη τους)

Οι Έλληνες ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ πολέμησαν με αυτοθυσία κάθε μορφή φασισμού.

Η "χρυσή αυγή", δεν είναι παρά άλλο ένα όπλο εναντίον της Ελλάδας και της ευημερίας των ανθρώπων που ζούν και εργάζονται εδώ.

Ο κοντοστούπης μελαμψός "αρχηγός" τους, καθώς και οι διάφοροι μυώδεις καθυστερημένοι (και ψυχολογικά βασανισνμένοι-παρατηρείστε το τικ του κλασιδιάρη, πρόκειται για ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ τικ ατόμου που έχει φάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΌ ΓΟΝΕΙΣ Η ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ) ακόλουθοί του, είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ συμφερόντων, η οποία αποσκοποεί στη σπορά διχόνοιας και καχυποψίας μεταξύ των Ελλήνων.

Η αιτία που τα πράγματα έχουν πάει κατά διαόλου, είναι η απληστία και η απανθρωπιά των αφεντικών. Θέλουν να δεχόμαστε να δουλεύουμε σχεδόν απλήρωτοι, χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα. Η χρυσή αυγή, δε λέει τίποτα για αυτό, αντίθετα ωθεί τον κόσμο να εκτονώνει τα νεύρα του στα κεφάλια των προσφύγων, αντί στα κεφάλια των αφεντικών.

Οι χρυσομαλάκες, είναι παραπλανημένα παιδάκια, θύματα του κακού τους χαρακτήρα και της αμορφωσιάς τους.

Επειδή λοιπόν πολλά λένε για την αρχαία Ελλάδα, χωρίς να γνωρίζουν όμως τίποτα, ας μάθουν αυτό: Ο μιχαλολιακος ο μόνος στον οποίο έχει μοιάσει, είναι ο εφιάλτης των Θερμοπυλών. Αντί να σταθεί δίπλα στους συμπατριώτες του, δείχνει στον εχθρό το "μυστικό" πέρασμα...Η ιστορία θα τον "ανταμείψει" όπως και τον Εφιάλτη...Επίσης, η μάχη που δίνουμε οι υπόλοιποι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, θα στεφανωθεί σε βάθος χρόνου με τη δόξα των 300 του Λεωνίδα, των νεκρών του 21', του 40', της επατετίας της χούντας κ.τ.λ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΖΗΤΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

θΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ ΤΟ ΛΟΓΙΔΙΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

πες τα ρε φιλε. μαζι σου 5.16. το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι η εργατικη-λαικη ταξη πολεμησε με αυτοθυσια τον φασισμο. αναμεσα σε αυτους και η εγχωρια εργατικη ταξη εκανε το καθηκον της. στα υπολοιπα που λες για τους φασιστες συμφωνω τοσο πολυ που ειναι σαν να εχω γραψει εγω το κειμενο σου. 7.14 τραβα γαμησου ρε σκατοφασιστα

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα ποιός μιλάει... το μόρφωμα που ζητούσε να μη συλληφθούν τα απλυταριά της Αμαλίας, που αποκαλούσε τα Σκόπια Μακεδονία κ' που αποτελείται κατά 95% από μαρξιστο-πασόκους, και μάλιστα υψηλόβαθμους πασόκους που ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ για δεκαετίες τη χώρα και ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ για το ότι πέφτει στον γκρεμό. Σοβαρά, τώρα, σκοπεύετε να ψηφίσετε ...Πασόκ2;

Ανώνυμος είπε...

Το σίγουρο είναι ότι δε θα ψηφίσουμε τον χίτλερ 2

SKANDALO είπε...

Χρυσαυγήτης καλός=μόνο νεκρός


ΑΝΤΕ, ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ.

ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ...

Ανώνυμος είπε...

5:16 μ.μ.
Αναφέρεις (από τις Θερμοπύλες μέχρι το αίμα των νεκρών εργατών, θυμάτων των "αφεντικών" που δεν νοιάζονται παρά μόνο για την τσέπη τους)
Τρικυμία εν κρανίο που λέει ο αρχηγός. Το "αφεντικό των Σπαρτιατών" ο Λεωνίδας θυσίασε την ίδια του τη ζωή μαζί με αυτή των υπόλοιπων στρατιωτών για την ελευθερία της πατρίδας τους. Να αναφέρω βέβαια πως το πολίτευμα της Σπάρτης εκείνη την περίοδο κάθε άλλο παρά δημοκρατικό ήταν. Ο αγώνας όμως είχε να κάνει με το ιδανικό της ελευθερίας.

Λες (Η "χρυσή αυγή", δεν είναι παρά άλλο ένα όπλο εναντίον της Ελλάδας και της ευημερίας των ανθρώπων που ζούν και εργάζονται εδώ).
Πως το κάνει αυτό όμως δεν μας είπες; Με το να μοιράζει τρόφιμα σε άπορους και να ζητάει το αυτονόητο; Μεταναστευτική πολιτική; Με το να ζητάει να αποτινάξουμε τον ζυγό του μνημονίου; Με το να μιλάει για ΑΟΖ; Με το να έχει πρόγραμμα για αγροτική και βιομηχανική παραγωγή; Με το να τα βάζει με τους Μπομπολαίους;

Λες (Ο κοντοστούπης μελαμψός "αρχηγός" τους).
Πόσο φασιστικό ακούγεται ξέρεις; Αργότερα μάλιστα κατηγορείς τους χρυσαυγίτες για φασίστες. Αλλά δεν μετράει ο δικός σου φασισμός ξέρω επειδή είσαι αριστερος και κομμουνιστής. Έχεις την τέλεια ιδεολογία που οδήγησε την Ρωσία στην κατάρρευση και την τροφοδότηση των μπορδέλων της Ευρώπης με δίμετρες καλλονές.
Λες (Οι χρυσομαλάκες, είναι παραπλανημένα παιδάκια, θύματα του κακού τους χαρακτήρα και της αμορφωσιάς τους.) Προφανώς βέβαια γνωρίζεις και τους 500 χιλιάδες ψηφοφόρους της χρυσής αυγής και έτσι είσαι ειδικός να εκφέρεις άποψη για το μορφωτικό τους επίπεδο, αλλά και τις άσχημες εμπειρίες περί ξύλου από τους κηδεμόνες κτλπ.

Λες ( Η αιτία που τα πράγματα έχουν πάει κατά διαόλου, είναι η απληστία και η απανθρωπιά των αφεντικών). Συμφωνώ. Βάζω στο τραπέζι όμως καιμία άλλη αιτία. Την μούγκα της αριστεράς για τον υπερδανεισμό της χώρας τόσα χρόνια που άρπαζε της κομματικές επιχορηγήσεις και γλεντοκόπαγε με τα λεφτά του ελληνικού λαού.

Λες (Η χρυσή αυγή, δε λέει τίποτα για αυτό, αντίθετα ωθεί τον κόσμο να εκτονώνει τα νεύρα του στα κεφάλια των προσφύγων, αντί στα κεφάλια των αφεντικών.) Δηλαδή όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες είναι πρόσφυγες. Πες λοιπόν τι πόλεμος γίνεται στο Πακιστάν; Ποιος πόλεμος γίνεται στην Ινδία, την Αλβανία, την Ρουμανία;
Το μόνο ουσιώδες που λες πάντως είναι το ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΖΗΤΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Με την επισήμανση πως η χρυσή αυγή δεν έχει καμία σχέση με τον ιταλικό εθνικισμό του Μουσολίνι την δεκαετία του 40.

Ανώνυμος είπε...

11:29 Τι ασχολείσαι με τον μπαμπουίνο που δεν ξέρει που πάνε τα 4! Έχει μπερδέψει στον ανύπαρκτο εγκέφαλο του τον Διεθνισμό μα τον Εθνικισμό ή απλά προσπαθεί να πείσει κάποιος απογοητευμένους Έλληνες Πατριώτες ότι ο Λεωνίδας ήταν διεθνοκομμουμιστής!
Με τέτοιους ανθρώπους είναι δυνατόν να πάει μπροστά αυτή η Χώρα?
Να οι νέοι Λεωνίδες http://www.youtube.com/watch?v=plzzGuFJ6-Q

Ανώνυμος είπε...

@11:29 ΚΑΙ @6:18

ΜΙΛΗΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΕΟΝΑΖΙ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

6.32 FATE FASOLADA KAI ELATE

Ανώνυμος είπε...

Ποια χρυσή αυγή ρε άκυροι; Που ο Μιχαλολιάκος είναι στο payroll της ΚΥΠ από το 1981;
Που θέλετε να πιστεύετε σε ανωτερώτητα της ράτσας σας της ξευτιλισμένης ενώ είστε μπαμπουΐνοι αγράμματοι και ηλίθιοι;
Ρε ζώα πάντα ο φασισμός ήταν το αποκούμπι του καπιταλισμού όταν σκλήρηναν τα πράγματα για να αποτρέψουν λαϊκές κυβερνήσεις.
Ρε μαλάκες τα ίδια αφεντικά θα κυβερνάνε με τον κάθε φασίστα, ο Μπόμπολας, ο Βαρδινογιάννης, ο Σάλας και οι εφοπλιστές που ψηφίζετε υπέρ τους.
Άντε φωνάξτε τα κανάλια των αφεντικών σας για να μοιράσετε 5 σακούλες από το Lidl.
Όσο για τον Λεωνίδα, στη Σπάρτη αγράμματοι, δεν έκαναν κουμάντο οι βασιλιάδες. Απλώς είχαν ψήφο στη Γερουσία και τις αποφάσεις τις επικύρωνε η Απέλλα, δηλαδή το σώμα των πολιτών βλάκες. Και αυτό απέχει παρασάγγας από το Αθηναϊκό πολίτευμα που προσομοίαζε περισσότερο σε αναρχία, ζώα και καμιά σχέση δεν έχουν με τους κομπλεξικούς φυρερίσκους. Αλλά καταλαβαίνω είναι δύσκολο να διαβάζεις...
Όσο για την ιδεολογία σας... δεν είναι πολιτική, είναι φροϋδικό σύμπλεγμα. Καταλαβαίνω όμως... δεν σου κάθονται οι γκόμενες, τον έχεις και μικρό, δεν ξέρεις να συλλαβίζεις, σκατά γενικώς. Τι να κάνεις και συ, είναι δύσκολο να σταθείς ως προσωπικότητα οπότε μπαίνεις στην αγέλη των άλλων καθυστερημένων.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα. ωραιος 12.19. εκτος απο την ιστορικη αναλυση, η τελευταια παραγραφος τα λεει ολα.... ΠΙΣΩ φασιστες-ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο 12:19
Μας τα έχουνε πρήξει με τις παπαρολογίες τους τα χρυσά σκατά..

Ανώνυμος είπε...

12:19 μ.μ.
το έγραφο του 81 που παρουσιάζει τον Μιχαλολιάκο ως έμμισθο της ΚΥΠ είναι πλαστό. Έχει γίνει δίκη και έχει καταδικαστεί η Αυριανή γιαυτό το δημοσίευμα. Ο Ταξίαρχος Αεράκης που το υπογράφει είναι ανύπαρκτο πρόσωπο.
Μιλάς για τον Μπόμπολα και τον Βαρδινογιάννη όμως αναπαράγεις την λασπολογία των μμε που οι ίδιοι κατέχουν ζώο.
Όσον αφορά την ιστορία που βίασες κανονικά απλά κάτσε και διάβασε λίγο. Δεν θα σου πάρει πολύ ώρα... Βασικό συστατικό της σπαρτιατικής κοινωνίας ρε ανιστόρητε ήταν η υπακοή στους άρχοντες και στους νόμους. Μπορεί να μην σου αρέσει αλλά έτσι ήταν. Και βέβαια ο νόμος ήταν πάνω από όλους εκεί. Όχι όπως στην σημερινή σκατοδημοκρατία μας.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%B1_%CE%A3%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7#.CE.A0.CE.BF.CE.BB.CE.B9.CF.84.CE.B5.CE.B9.CE.B1.CE.BA.CE.AE_.CE.BF.CF.81.CE.B3.CE.AC.CE.BD.CF.89.CF.83.CE.B7
Όσον αφορά την προσωπική επίθεση, αυτή είναι κατάλληλη για τους ανιστόρητους χειροκροτητές όπως ο 12:37 μ.μ. και 12:45 μ.μ.
Και βέβαια όταν δεν έχεις πολιτικά επιχειρήματα αυτό που κάνεις είναι να αναπαράγεις μεταχειρισμένη λάσπη, να το γυρίζεις στην ψυχολογία και στις προσωπικές επιθέσεις.
Και επειδή είσαι μανούλα στην ιστορία και λες (Ρε ζώα πάντα ο φασισμός ήταν το αποκούμπι του καπιταλισμού όταν σκλήρηναν τα πράγματα για να αποτρέψουν λαϊκές κυβερνήσεις) απλά θυμίσου ποιος ήταν αυτό που καθιέρωσε το 8ωρο, το πενθήμερο και το ΙΚΑ στην Ελλάδα. Ήταν ο κατά την γνώμη σου "φασίστας" Μεταξάς.

Ανώνυμος είπε...

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AC%CF%82
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑΣ;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ,Α ΞΕΧΑΣΑ!ΕΤΣΙ ΧΑΙΡΕΤΑΓΑΝΕ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΡΤΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

1:30
Μήπως και τα κείμενα που γράφατε και εξυμνούσατε τη ναζιστικη Γερμανία και το Χίτλερ στη φυλλάδα σας είναι και αυτά πλαστά;;;;
Η μήπως και ο Χίτλερ δεν ήτανε φασίστας;;;;