Πέμπτη, Δεκεμβρίου 13, 2012

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΤ ΖΗΤΑ Η ΟΤΟΕ


ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
Στο πλευρό των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ), που θα απεργήσουν τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, στέκεται η ΟΤΟΕ, απαιτώντας την ανακεφαλαιοποίηση και τη συνέχιση της λειτουργίας του. H OTOE θα συμμετάσχει και στην τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας της ΓΣΕΕ την προσεχή Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου από τις 12:15 έως τις 15:15 και στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 12:30 στην Πλατεία Κλαυθμώνος.


Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την ερχόμενη Δευτέρα ανακοίνωσε ο σύλλογος εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στις 13:00 (Πεσμαζόγλου και Σταδίου, Κεντρικό ΤΤ) και  πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

«Αμφισβητούμε τις παράνομες και αδιαφανείς μεθοδεύσεις της Τράπεζας της Ελλάδος, που επιδιώκουν το σπάσιμο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε καλή και κακή τράπεζα και κατ' επέκταση τη διάλυσή του. Απορρίπτουμε την έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος για τη μη βιωσιμότητα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, η οποία στηρίχτηκε σε κατασκευασμένα στοιχεία» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του ΤΤ.

Οι εργαζόμενοι τάσσονται υπέρ της ανακεφαλαιοποίησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της ίσης μεταχείρισης με τις «συστημικές τράπεζες».

Η ΟΤΟΕ θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι του ΤΤ τη Δευτέρα, όπως επίσης θα συμμετάσχει στην τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας της ΓΣΕΕ την προσεχή Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου από τις 12:15 έως τις 15:15 και στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 12:30 στην Πλατεία Κλαυθμώνος, «ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης που αφορά στο Φορολογικό Νομοσχέδιο, τις απολύσεις και την ισοπέδωση των βασικών εργασιακών δικαιωμάτων και την ύφεση, τη λιτότητα και το ξεπούλημα θεμελιακών τομέων της δημόσιας περιουσίας», όπως επισημαίνει στη σχετική της ανακοίνωση.

«Είναι υπόθεση και δική μας να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στην άδικη και ισοπεδωτική φορολογική επιδρομή στους μισθωτούς και στους συνταξιούχους, που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση με την έγκριση της Τρόικας» προσθέτει και σημειώνει:

«Είναι υπόθεση και δική μας να διαμαρτυρηθούμε, γιατί αφήνονται για μια ακόμα φορά στο απυρόβλητο οι φοροφυγάδες και οι φοροκλέφτες του συστήματος, οι οποίοι είτε λόγω 
κυβερνητικής αδράνειας, είτε λόγω κυβερνητικής ανικανότητας αντικειμενικά προστατεύονται».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
13-12-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: