Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2013

ΑΘΩΟΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΙΝΔΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ-ΨΟΦΟ ΛΕΜΕ


Επικαλούμενοι «κενά» στη διαδικασία εξπρές σε βάρος τους, τρεις από τους πέντε ενήλικες κατηγορούμενους για το βιασμό της 23χρονης Ινδής φοιτήτριας, η οποία κατέληξε αργότερα, σκοπεύουν να δηλώσουν αθώοι, σύμφωνα με το δικηγόρο τους.


Οι άλλοι δύο συγκατηγορούμενοί τους, σύμφωνα τουλάχιστον με τις τελευταίες αναφορές στα ΜΜΕ, προτίθενται να προσφέρουν επιβαρυντικά στοιχεία για τους πρώτους τρεις, αποσκοπώντας σε ελαφρύτερη ποινή για τους ίδιους.

Ο δικηγόρος των τριών κατηγορουμένων Μανοχάρ Σάρμα υποστήριξε πως η υπόθεση πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη ώστε να εξεταστούν τα στοιχεία που έχει δώσει η αστυνομία. 

«Ακούμε μόνο τι λέει η αστυνομία, πρόκειται για φαλκιδευμένη διαδικασία που βασίζεται μόνο σε εικασίες τρίτων και υποθέσεις» υποστήριξε ο δικηγόρος. 

Ο Σάρμα υπερασπίζεται τον οδηγό του λεωφορείο, τον αδερφό του και έναν τρίτο άνδρα. Δεν είναι ακόμη σαφές, όπως αναφέρει το Reuters, εάν οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι έχουν συνήγορο.

Υπενθυμίζεται πως στην υπόθεση κατηγορείται και ένας έκτος νεαρός, ηλικίας 17 ετών, που θα παραπεμφθεί σε δικαστήριο για ανήλικους.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
9-1-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: