Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2013

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΑΜΑΛΙΑ


ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΝΟΜΟ...ΕΝΩ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ!!!
Ποινική δίωξη εναντίον των συλληφθέντων της βίλας Αμαλία
Για ένα κακούργημα (κάλυψη χαρακτηριστικών) σύμφωνα με τον «κουκουλονόμο» και για δυο πλημελλήματα.
Ένταση επικρατεί στον προαύλιο χώρο της πρώην σχολής Ευελπίδων όπου περίπου  200 αλληλέγγυοι φωνάζουνε συνθήματα για τους συλληφθέντες της βίλας Αμαλία. Η κατάσταση παραμένει τεταμένη χωρίς ωστόσο να έχει δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο. Οι 92 συλληφθέντες, αφού τους ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα στη ΓΑΔΑ, περνάνε κατά δεκάδες από τον ανακριτή. Ειδικότερα, εναντίον τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένα κακούργημα (σύμφωνα με τις διατάξεις του «κουκουλονόμου» περί κάλυψης χαρακτηριστικών) και για δύο πλημελλήματα. 


Σήμερα, στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί μοτοπορεία σε ένδειξη αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της βίλας Αμαλία, στις 18.00 το απόγευμα, με προσυγκέντρωση στην Καμάρα. Νωρίτερα, είχε πραγματοποιηθεί παρέμβαση στην ΕΡΤ3 από αλληλέγγυους στις καταλήψεις της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια των άλλων αστυνομικών επιχειρήσεων που έγιναν χθες Τετάρτη, συνελήφθησαν άλλα 8 άτομα στην κατάληψη της βίλας Σκαραμαγκά (Μαρία Κάλλας), ενώ 40 άτομα προσήχθησαν από την κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα στη συνέχεια.
Οι συλληφθέντες μέσα από τη ΓΑΔΑ εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία δηλώνουν την “αδιαπραγμάτευτη θέση τους για τους κοινωνικούς χώρους που στηρίζουμε και μας στηρίζουν”. “Ανακαταλάβαμε τη φυλασσόμενη  βίλα Αμαλία γνωρίζοντας ότι θα δεχτούμε επίθεση και προφανώς θα συλληφθούμε. Θα το ξανακάνουμε όσες φορές χρειαστεί και για αυτήν και για οποιονδήποτε άλλο κοινωνικό χώρο αντίστασης των από τα κάτω χτυπηθεί” τονίζεται.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=334459

ΠΡΕΖΑ TV
10-1-2013

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

POLI TO XARIKA OMOS POLI

Ανώνυμος είπε...

Απελαση μαζι με τα λαθοορκ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ Δ.Ν.Τ,TA MNHMONIA TA XAΡΗΚΕΣ ;
ΤΟ 1 500 000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΗΚΕΣ ;
ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΗΚΕΣ ;
ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΚΛΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΗΚΕΣ ;
ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΗΚΕΣ Κ ΑΥΤΟ ;
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ..
Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΣΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ Κ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΣΟ ΣΟΥ ΕΙΟΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ?????


ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΑΡΧΟΠΑΠΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Μ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΒΑΝ 20 Η 100 ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ; ΛΕΣ Κ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ε ;
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ,ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ;
ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ;
ΑΜΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ,ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΟ'Ι'ΚΕΣ ΕΠΟΝΤΑΙ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΚΟΜΑ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΕ Κ ΤΙΣ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

"Ενώ δεν φόραγαν κουκούλα" ...αλλά οι μολότοφ ,τα επεισόδια ,η πρέζα δεν είναι λόγοι.Με την ιδια λογική καλά κάνουν και οι χρυσαυγήτες και πλακώνουν παράνομους μετανάστες ,αφού παράνομοι είναι. Ακροαριστεροι και ακροδεξιοι το ίδιο πραμα ειναι.

Ανώνυμος είπε...

εσενα πουστη τελευταιο μνμ κ το 1ο αμα το πατε ετσι μεσα στη φτωχιεα κ στη πεινα που ολοενα ερχετε ειστε οι πιο ευλωτοι στοχοικ αντε τωρα παιδακι πηγενε κ ζητα απ τη μα σου να σου πληρωσει το internet

Ανώνυμος είπε...

Δεν χορταίνουν να τρώνε ξύλο οι αναρχικοί....

Ανώνυμος είπε...

6 04 το παιδι σου αυριο,μεθαυριο που δεν θα χορταινει με την σειρα του ψωμι,να του πεις οτι κ οι αναρχικοι δεν χορταιναν τοτε,τα πρωτα χρονια της κατοχης,να τρωνε ξυλο.
Επισης οταν σε ρωτησει εσυ τι εκανες μπαμπα εκεινα τα πρωτα χρονια της κατοχης,να του πεις οτι εσυ σαν μαλακας χαιροσουν κ σχολιαζες στο πρεζα tv.

Ανώνυμος είπε...

πότε οι αναρχικοί ενδιαφέρθηκαν για την πατρίδα καιτοέθνος ψεύτες λαμόγια υπάλληλοι του διεθνούς σιωνισμού

Ανώνυμος είπε...

Yπαλληλοι των εβραιων κ του διεθνους σιωνισμου ειναι ο jeffry παπανδρεου,ο σαμαρας,ο παπαδημος,ο πικραμμενος,ο παπακων/νου,ο στουρναρας,η διαμαντοπουλου κ.α οι οποιοι βαλαν την χωρα στο Δ.Ν.Τ,φεραν στην Ελλαδα την τρο'ι'κα και προσπαθουν να εφαρμοσουν την ηλεκτρονικη διακυβερνηση,το ηλεκτρονικο φακελλωμα,και την αχρηματη κοινωνια(πιστωτικη καρτα η χαραγμα στο δεξι χερι κ μετωπο).
Η μηπως ειναι οι αναρχικοι ;
Αδελφε ξυπνα γιατι ο εχθρος ειναι μεσα στην βουλη κ τις στοες στις οποιες ολοι ειναι πολιτες υπερανω υποψιας.

Ανώνυμος είπε...

να μου πεις αν οι αναρχικοί νοιάζονται για το έθνος και την πατρίδα καιθα γίνω αναρχικός

Ανώνυμος είπε...

μ αρεσει να χυνω ανδρικα κολαρακια σαν τον Αρη που εχυνε πολυ κ πλημυρησε η πηγαδα

Ανώνυμος είπε...

Ρε αδελφε αν οι αναρχικοι δεν νοιαζονται μια φορα για το εθνος οπως λες,οι πολιτικοι γενικα κ ειδικα οι προαναφερομενοι δεν νοιαζονται ουτε για την ιδια την μανα τους.Αυτοι ομως παιρνουν τις αποφασεις για εμας,αυτοι πουλανε την πατριδα μας γιατι πολιτικος=ψευτης,ξεκαθαρα πραγματα.
Δεν σου λεω να γινεις αναρχικος αλλα να ξερεις οτι ο αλητης με την γραβατα ειναι 1000 φορες χειροτερος απο τον αλητη με το κοντομανικο.Μην τρως παραμυθι.
Ελπιζω να με καταλαβαινεις κ τελος σου λεω εγω που δεν ειμαι αναρχικος οτι εχω δει μεσα στον αναρχικο,αριστερο χωρο κ ανθρωπους καθ ολα σωστους.
Ο εχθρος ομως βρισκεται αλλου.Στη βουλη κ τις στοες.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα και οι αναραχικοι ενιδαφέρονται για το έθνος φίλε μου, αλλά όχι με την δικιά σου φορμολίστικη έννοια.
πάρτε το χαμπάρι, σε αυτή την χώρα πάντα οι αριστεροί/ ακροαριστεροί πολέμαγαν.τους ιταλούς, τους γερμανούς κια την χούντα τα "αναρχοκουμούνια" που λέτε τους διώξαν ή τουλάχιστον πάλεψαν γι αυτό.
ούτε οι δεξιοί ούτε οι βασιλικοί ούτε τα βολεμένα αστάκια.αυτοί μια ζωή ψάχνουν την καλήτερη ποδιά να γλύψουν για να βγούν από πάνω και με σας τα ζώα πού χουν για υποστίριξη το καταφέρνουν