Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2013

ΑΓΡΙΕΨΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ


Πολύ σκληρά μέτρα σκοπεύει να λάβει ο Βλάντιμιρ Πούτιν, προκειμένου να εξαρθρώσει το κύκλωμα παραγόντων, αθλητών και μπουκμέϊκερ που «στήνουν» αποτελέσματα, κυρίως στο ρωσικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα και κύπελλο.


Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας insideworldfootball, ο ρώσος πρόεδρος εισηγείται στη Βουλή ακόμα και την καθαίρεση όσων στελεχώνουν τα πειθαρχικά όργανα όλων των ομοσπονδιών της χώρας, στην περίπτωση που δεν τιμωρήσουν παραδειγματικά όσους κατηγορηθούν είτε για "σικέ" αγώνες, είτε για δωροδοκία!


Θα απαγορευτεί ρητά στους ανθρώπους του αθλητισμού να στοιχηματίζουν σε οποιονδήποτε αγώνα του αθλήματος το οποίο υπηρετούν, ενώ οι μπουκμέϊκερ θα είναι υποχρεωμένοι πια να καταγγέλουν αμέσως στις αστυνομικές και οικονομικές αρχές τα παιχνίδια που, λόγω υπέρογκου στοιχηματισμού, κινούν την υποψία τους.
Για την καταβολή κερδών στους νικητές του στοιχήματος, θα απαιτείται πια η αστυνομική ταυτότητα του παίκτη, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα γίνεται λεπτομερής ενημέρωση των οικονομικών υπηρεσιών της Ρωσίας για το ακριβές ποσό κάθε συναλλαγής, ώστε να παρακρατείται μετά από τους νικητές ο προβλεπόμενος φόρος.

Όσο για τα λεγόμενα "παραθυράκια" που υπάρχουν στον ισχύοντα νόμο περί δωροδοκιών, ο Πούτιν υπόσχεται να τα... σφραγίσει αεροστεγώς,  με το νέο νομοσχέδιο που θα καταθέσει στη Βουλή (και θα εγκριθεί εφόσον εξεταστεί τρεις φορές).  

http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=334669

ΠΡΕΖΑ TV
10-1-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: