Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟ ΔΕΝΔΙΑ-ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ


ΠΟΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ;;;Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ;;;
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Με μία λακωνική δήλωση ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας καταδίκασε την επανακατάληψη της βίλας Αμαλία.



Η δήλωση του Ν. Δένδια
Όπως είπε, «η δημοκρατική κοινωνία δε μπορεί να επιτρέψει στις δυνάμεις της ανομίας και του χάους να ανακόψουν την πορεία της χώρας προς την ανάκαμψη».

Ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε και στην εισβολή στα γραφεία της Δημοκρατικής Αρτιστεράς κάνοντας λόγο για «μέγιστη πρόκληση στο δημοκρατικό πολίτευμα».

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης είπε ότι συνιστά μέγιστη πρόκληση στο δημοκρατικό πολίτευμα και τη δημοκρατική ομαλότητα η κατάληψη των γραφείων κοινοβουλευτικού κόμματος και πρόσθεσε πως έχουν υποχρέωση όλα τα κόμματα να τοποθετηθούν επ' αυτού.
ΠΡΕΖΑ TV
9-1-2013

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=DMi2nd3WU-o

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΒΙΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΥΡΙΤΗΡΙΟ ΜΑΤΑΔΩΝ!!!!!ΜΠΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΑΛΙ ΟΞΩ ΑΠΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!Η ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ???ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΕΚΑΜΙΤΗΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΛΕΙΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΑΔΑ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

όλοι ΓΑΔΑ για πλύσιμο καιψυρόσκονη

antinor είπε...

ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ Α......ΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΟΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ,ΣΟΔΑ ΕΔΩ Η ΚΑΛΗ ΣΟΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...



τι εγινε χρυσαυγουλες τελειωσε η βαρδια σας στην υπηρεσια και πιασατε τα κομπιουτερ κυριες μου????????????????????????????????????????????????????????οσους και να μαζεψετε απο εμας θα πολλαπλασιαζομαστε και θα σας ξεφτιλιζουμε.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ οχι τσιρακια του κρατους και των μπατσων οπως τα μουτρα σας.
εισαστε το μαυρο παρακρατος και το μακρυ χερι του σαπιου συστηματος.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΧΕΡΟ.


ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

σύντροφε, πολλές είστε 99 + 7 στη ΓΑΔΑ, χιλιάδες όχι

Ανώνυμος είπε...

χοράτε όλοι στη ΓΑΔΑ σύντροφε

Ανώνυμος είπε...

7 06 κριμα..

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκες χρυσαυγίτες και ανώνυμοι μπάτσοι... μάθετε ελληνικά γαμώ τη μάνα σας μέσα. Οι Πακιστανοί μιλάνε και γράφουν καλλίτερα από σας ρε μουνόπανα.
Και πού'σαι ματατζή.. ξέρεις τι λένε οι άλλοι μπάτσοι για σένα; Ακόμη και οι ΕΚΑΜιτες; Οι στρατιωτικοί ξέρεις πως σε λένε; Πίθηκο σε ανεβάζουν ψυχοπαθή σε κατεβάζουν, και σένα και τους δελτάδες και τους άλλους τους μαλάκες του δι.ας.
Αλλά τι να κάνεις ... τέτοιοι μικροτσούτσουνοι που είστε γαμήστε ο ένας τον άλλον με τα γκλομπ σας