Πέμπτη, Ιανουαρίου 03, 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ALTER


Σήμερα το πρωί συνελήφθη ο Ανδρέας Κουρής του Γεωργίου, για χρέη του Alter προς το ΙΚΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτά ξεπερνούν τα 9 εκατομμύρια ευρώ. Το ένταλμα εξεδόθη από το Α.Τ. Πετραλώνων και διαβιβάστηκε στο Μαρούσι. Η σύλληψή του ΔΕΝ αφορά την εν γένει δραστηριότητά του στο Real Group - συμμετέχει κατά 50% στην Real Group (Real News, Real FM Αθήνας και Θεσσαλονίκης). 
O ίδιος ο Ανδρέας Κουρής έγραψε στο twitter του το εξής: Η σημερινή προκαταρκτική εξέταση αφορά οφειλές ΙΚΑ του Alter στο οποίο δεν υπήρξα ποτέ ούτε νόμιμος εκπρ/πος,ούτε εκτελεστικό μέλος του ΔΣ. 


Σημειώνουμε επίσης πως ο Ανδρέας Κουρής είναι ιδιοκτήτης του Orange 93.2 και του Love Radio 97.5. Να δούμε αν επηρεάζεται άμεσα το Love Radio 97.5. Ο σταθμός συμμετέχει εταιρικά (ως Love Radio Broadcasting A.E.) στην Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε. με ποσοστό 10,19%. Η Love Radio Broadcastings έχει μοναδικό μέτοχο κατά 100% τον Ανδρέα Κουρή. Και όπου "Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε." το Alter. 
Εκτός από την εταιρία του Love Radio, o Ανδρέας Κουρής συμμετέχει στο κανάλι και ο ίδιος, ως φυσικό πρόσωπο, με ποσοστό 15,45% (κατευθείαν στο Alter), αλλά και κατά 1,376% στην εταιρία ΠΡΕΣΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. που συμμετέχει στο Alter κατά 11,42%
Επίσης, εταιρικά δεν διαχειρίζεται τον Orange 93.2, καθώς ο σταθμός έχει περάσει στη Σοφία Λιάκου κατά 100% από την εταιρία Ράδιο Αθήνα Μονοπρόσωπη ΕΠΕ (που έχει τους 93.2).
http://www.e-tetradio.gr/ar8295el_synelifthioandreaskoyrisimetoxikisynthesistaradiofwnatoy.html
ΠΡΕΖΑ TV
3-1-2013

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΙ ΑΥΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΙ ΤΟΥ?....................

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι αφήστε τωρα oλα και τρεχατε στα εξαρχεια .
Μας λυσαξαν στην κλωτσιά οι μπατσοι
Ε ρε παει η Αμαλία παει η ΑΣΣΟΕ ,πανε και τα εξαρχεια .
Γαμω την τύχη μου

Ανώνυμος είπε...

Οι Κουρἠδες συναποτελοὐν αναπὀσπαστο τμἠμα του διεφθαρμἐνου πολιτικοοικονομικοὐ κατεστημἐνου.

Η μὀνη διαφορἀ με τους υπολοἰπους η εκωφαντικἠ χυδαιὀτητἀ τους. και τα κατα σύρροη φέσια προς επαγγελματίες,προμηθευτες ,συνεργάτες κτλ…

Αλλοίμονο στους Έλληνες επαγγελματίες που συνεργάστηκαν η συνεργάζονται ακόμη με με τους μπαταχζήδες Κουρήδες ,τις κουράδες της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και του ΨΕΥΔΟΥΣ…

Οι διαχρονικοί «νταβατζήδες» φτιάχνουν επιχειρήσεις στα ανεξέλεγκτα Μ.Μ.Ε. με νέα ονόματα και εισπράττουν από τα κέρδη, αφήνοντας απλήρωτους χιλιάδες εργαζόμενους και συνεργάτες η προμηθευτές.

Αλλοίμονο σε όποιους αφήνουν τους Λύκους της σύγχρονης εκφυλισμένης δημόσιας ζωής να παραμυθιάζουνε ακόμη τα…πρόβατα του εξαθλιωμένου και βαθύτατα προδομένου λαού μας…

Ανώνυμος είπε...

Tο περίφημο ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL που εκπέμπει εδώ και 18 κοντά μήνες, ανήκει στην ΑΥΡΙΑΝΗ και στον πασίγνωστο εκδότη της Αυριανής, Γιώργο και τον υιό του Ανδρέα Κουρή!!!

O Κουρής έφτιαξε το ΚΟΝΤΡΑ … το νέο Alter χωρίς να πληρώσει αυτά που χρωστάει.
Το κανάλι δηλαδή, που έχει χρίσει τον εαυτό του... ως αδιάβλητο υπερασπιστή του Λαού και της Ελλάδας, έχει ιδιοκτήτη έναν από τους μεγαλύτερους "Μαφιόζους" της δημοσιογραφίας!!!

Οι διαχρονικοί «νταβατζήδες» φτιάχνουν επιχειρήσεις στα ανεξέλεγκτα Μ.Μ.Ε. με νέα ονόματα και εισπράττουν από τα κέρδη, αφήνοντας απλήρωτους χιλιάδες εργαζόμενους και συνεργάτες η προμηθευτές.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑ-ΔΟ-ΚΩΣΤΑΙΝΑΣ…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΜΑΣ, ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΟΥΡΟ-ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ , ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΦΕΣΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΗΔΩΝ , ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ….

ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ???

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL!Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΨΩΛΗΣ.ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ "ΙΜΑΣΤΑΙ ΑΝΤΗΣΤΙΣΤΙΜΙΚΙ ΑΙΜΙΣ " ΧΑΧΑΧΑΧΑ .ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΝΑΖΙΔΕΣ---ΤΑΤΙΑΝΕΣ-ΜΑΛΕΛΗΔΕΣ-ΚΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΣ.ΨΩΦΟΟΟΟ