Τετάρτη, Ιανουαρίου 16, 2013

ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΣΤΟ RODOS-PRESS...ΑΡΘΡΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑΣ


απο το https://twitter.com/risinggalaxy -καντε follow
ΠΡΕΖΑ TV
16-1-2013

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλει λέει να φύγει και να πάει μετανάστρια σε άλλη χώρα και δεν θέλει να πάνε απο αλλού μετανάστες σε αυτήν,δεν τις αρέσει μάλλον ο ανταγωνισμός και πόσο μάλλον απο ανθρώπους που έχουνε μάθει να δουλέυουν,αντίθετα απο την αφεντιά της...Και να έλεγε μόνο τη μαλακία που προανέφερα καλά θα ήτανε,αλλά δίνει ρεσιτάλ παπαρολογίας-μαλακίας...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο της μια χαρά τα λεει....

Ανώνυμος είπε...

Den exw diavasei ksana ar8ro pou na me kanei na ntrepomai toso poly gia to oti eimai an8rwpos san ki aythn.. kserato teleiws ESY FYGE APO TH MOURH MOU MWRHHHHHH!

Voltsek είπε...

"Στη χώρα ΜΟΥ & στη χώρα ΣΟΥ" λέει σαν να είναι η χώρα ιδιοκτησία του καθενός, λες και μιλάει για το χωράφι της. Για να είναι πραγματικά ενός τόπος δικός σου, πατρίδα σου, δεν φτάνει απλά να έχεις γεννηθεί εκεί! Έχουμε 2013, ζούμε σε ένα παγκόσμιο χωριό, είμαστε πολίτες του κόσμου. Ο καθένας μπορεί και πρέπει να έχει την επιλογή να ζήσει όπως θέλει, όπου θέλει!

Ανώνυμος είπε...

Αεί πήγαινε στην Σ.Αραβία και τουρισμό !!!!!ΠΑΠΑΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Για δοκίμασε ρε πονηρέ να πας κατα Αμερική μερια .
Να σε μπαγλαρωση κανένας ρεντνεκ σεριφης και να πετάξει τα κλειδιά .
Σαν τους μεξικανους στην οκλαχομα .37 χρονια ξεχασμένοι.
9 διοικητές άλλαξαν στο εν λόγω τμήμα ,κανένας δεν βρήκε τα κλειδιά
Άντε τι καθεσε πηγενε να τους πης ..πατρίδα μας ειναι όλη η γη

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε ελληναραδες,πατριωτες αυτος ειναι ο πολιτισμος που σας διδαξαν οι προγονοι σας?δεν διαφωνει μονο ο πρεζας αλλα και το υπολοιπο 93% των ελληνων.
απλα μια ευχη σε ολους σας που δεν ειναι και πολυ μακρυα= ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ δλδ να υποφερεις και να πεθαινεις αλλα μακρυα απο τα ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.
Τι πολιτισμος θεε μου?Τι ανθρωπισμος?
Εμενα παντως η παιδεια μου,η θρησκεια μου και ο τροπος που μεγαλωσα δεν με μαθαν να σκεφτομαι ετσι για εναν ανθρωπο οτι και αν ειναι αυτος.
Η κυρα επιπεδου κουτσομπολιου κομμωτηριου αυτη που εγραψε αυτη την βλακεια,γιατι δεν προκειτε για αρθρο,εχει καποιο ειδος παιδειας?θρησκειας?γιατι χριστιανη δεν ειναι σιγουρα... οι χριστιανοι αγαπανε τον πλησιον τους.Χωρις μια στοιχιωδη λογικη ανθρωπου πως της δινετε βημα απο μια εφημεριδα να αρθρωνει δημοσιο λογο?
Οι σκοπιμοτητες που εξυπηρετει ειναι καταφανεστατες και ισως ο ρολος της ειναι στα κουρελοχαρτα της χρυσης αυγης ισως και του στοχου...
Τουλαχιστον η συντριπτικη πλειοψηφια του ελληνικου λαου δεν συμφωνει με τετοιες βλακειες.Μην ξεχναει η εν λογω κυρα οτι μεσα στους μεταναστες που θελει να υποφερουν και να πνιγονται υπαρχουν και ανηλικα παιδακια που δεν θα ηθελε να ειναι τα δικα της στην θεση τους...
Kαι επειδη οι αμερικανοι ειναι απολιτιστοι δεν σημαινει οτι θα γινουμε σαν τα μουτρα τους κι εμεις...

Ανώνυμος είπε...

Και τι είναι οι Αμερικάνοι σερίφιδες ρε 7:49;
Πρότυπο προς μίμηση;
Πως δεν μας είπες για παράδειγμα για το τι θα μας κάνανε τα SS αν μας πίανανε και είμασταν μετανάστες στη τότε Γερμανία μια και τόσο τους θαυμάζεις...Τι να σας πω ρε χρυσάυγουλα,απο επιχειρήματα είστε για τα μπάζα..

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοια πηθίκια σαν αυτή έπρεπε να είναι στη φυλακή. Όχι να έχουν δημόσιο βήμα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ....
ΡΕ ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΤΕΣ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΓΙΑ 30 ΕΥΡΩ.
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΒΑΦΤΕΙΤΕ ΜΑΥΡΟΙ, ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΟΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΜΑ.
ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΞΑΝΑΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.....ΧΑ ΧΑ ΧΑ ...
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....ΚΑΤΙ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ....ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ!!!!