Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2013

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η WALL STREET JOURNAL !!!


Δημοσίευμα της Wall Street Journal αναφέρεται στην Ομόνοια, συνοδεύεται από 2 φωτογραφίες που παραπέμπουν σε κακοποίηση κρατούμενου μετανάστη. Επίσης, φιλοξενεί την ιστορία ενός 24χρονου από το Μπαγκλαντές που περιγράφει τις «δραστηριότητες» των αστυνομικών...
Στο δημοσίευμα, με τίτλο Once-Lively Square Is a Center of Greek Woe γίνεται λόγος και για αστυνομικούς που μπαίνουν συχνά σε σπίτια μεταναστών και τους παίρνουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα. 
Το ρεπορτάζ συνοδεύεται από πολλές φωτογραφίες, εκ των οποίων και οι κάτωθι δύο:





Ενας αστυνομικός ετοιμάζεται να κάνει σωματικό έλεγχο σε άντρα από το Μπαγκλαντές, στις τουαλέτες του αστυνομικού τμήματος της Ομόνοιας

η λεζάντα στα αγγλικά: A police officer prepares to strip search a detained Bangladeshi man in the bathroom of the Omonia police station. 



2η φωτό:


Ο αστυνομικός πιέζει τον άντρα από το Μπαγκλαντές στον νεροχύτη, στρίβοντάς του τον αγκώνα.

η λεζάντα στα αγγλικά: The officer pushes the Bangladeshi man down on the hardware of the sink, jamming it into his shoulder.

Το ρεπορτάζ αναφέρεται ακόμα στην παρουσία της Χρυσής Αυγής και τις επιθέσεις σε μετανάστες και τα μαγαζιά τους, στις συμπλοκές με αναρχικούς που αντιστέκονται στον φασισμό, φιλοξενεί δηλώσεις αστυνομικών που λένε πως όλη η αστυνομική δύναμη επιστρατεύεται για την καταδίωξη των μεταναστών, και μια συγκεκριμένη καταγγελία:

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΟΣ 24ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ

Μεταφράζουμε από το δημοσίευμα ένα κομμάτι:

«Ενας 24χρονος άντρας από το Μπαγκλαντές, που έδωσε το όνομα Tanjim λέει ότι συχνά αστυνομικοί χτυπούν την πόρτα του μικρού δωματίου που μοιράζεται με 7 ακόμα μετανάστες και παίρνουν ό,τι μετρητά βρουν. Καμιά φορά κλέβουν ακόμα και τα κινητά τους τηλέφωνα, προσθέτει.
Ο Tanjim, που λέει πως μπήκε στην Ελλάδα παράνομα αλλά τώρα έχει προσωρινά έγγραφα, λέει πως οι αστυνομικοί έχουν 2 φορές κατασχέσει τα καρότσια που χρησιμοποιεί για "σκράπινγκ" — τη συλλογή χαρτιού, γυαλιού και μετάλλου από τους κάδους, τα οποία μεταπωλεί σε μονάδες ανακύκλωσης. 
"Τις προάλλες, οι αστυνομικοί μου έριξαν γάλα στο κεφάλι", προσθέτει, λέγοντας ότι παλιά δούλευε στην Ντάκα, την πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές. "Δεν έχει δουλειές, [έχουμε] προβλήματα με την αστυνομία. Αν ήξερα την πραγματική κατάσταση, δεν θα ερχόμουν"». 

left.gr
ΠΡΕΖΑ TV
10-1-2013

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΣΤΟΜΠΑΤΣΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΜΙΑΣΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

43τι περίμενες εσύ?? το σκυλί γαβγίζει το αφεντικό του?φολα κρέμασμα πνίξιμο έτσι λύνετε το πρόβλημα, μπoρουμε ? έχουμε τα κότσια? αν όχι όλοι στα τέσσερα

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΣΤΗ ΦΑΤΣΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΜΟΜΠΑΤΣΟΣ...ΧΜΜ.

Ανώνυμος είπε...

Γαμημένο σκουπίδι, υπάνθρωπε. Θα έρθει (ξανά) η ώρα σας, φασίστες.

Ανώνυμος είπε...

Όχι ξύλο στα λαθροόρκ, σφαίρα στο κεφάλι!

Ανώνυμος είπε...

Χμμμμμμμμμμμ...χμμμμμμμμμμμμμμμμ.χμμμμμμμμμμμμμμ
Ποιος είδε τον Θεό και δεν φοβήθηκε .............
Ρε άντε ανέβα στο δέντρο σου μωρή αλβανική μαϊμού
Εχουν μαϊμούδες στην Αλβανία ???????
Πρέπει......ετσι που σκαρφαλώνουν τα μπαλκόνια ,μονο πίθηκοι τα καταφέρνουν και ο σπαιντερμαν

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε φίλε
Οι γυφτοι και οι ζοωλογικοι κήποι χρειάζονται μαϊμούδες

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXAXA KAI ΑΛΛΗ "ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ"????

Ανώνυμος είπε...

Οι ξεφτίλες μπάτσοι της τριτοκοσμικής μπανανίας που λέγεται Ελλάδα,κλέβουν ακόμη και φτωχούς ανθρώπους και τους βασανίζουν .Ερώτηση σε όποιον πολιτισμένο άνθρωπο,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ;Δεν περιμένω απάντηση από τους χρυσαυγίτες ,που ανήκουν στους ανθρώπους των σπηλαίων.

Ανώνυμος είπε...

ax μη πειραζετε τα αγορια των φασιστοαριστερων!!!!μη τα αγορια και αμα δεν ειναικαλα παιδια οι αριστερουλιδες και δεν φωναζουν στο γαμησι η κοιταξουν αλλο μαυρουλι οι λαθρο οπως συνιθιζουν θα τους ριξουν βιτριολι!!!οι ωρες σας τελειωνουν μαζι με τους γαμιαδες σας τους λαθρο!!!γυαρο και μακρονησο και αποβιβαση ματαδων μια φορα τη βδομαδα και η μανελα να παει γονα!!!!ζωαααααααααααααα ψοφο στα αναρχικα ανθελληνικα σκυλια!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι λες βρε μαλακα χαφιε δουλε σκυλε που ευχαριστως θα σε εσφαζα με κοσερβοκουτι που για ενα κοματι ψωμι σε γαμανε

Ανώνυμος είπε...

Ερχεται και η ωρα σου μαλακα 30χρονε χρυσαυγιτη να καθαριζεις παρ μπριζ σε αριους ξανθους γαλανοματηδες.Ξεκαβαλατε μαλακες απο το "ειμαστε οι καλυτεροι" καλαμι που καβαλησατε και αντε να οργανωθουμε να κανουμε καμια δουλεια.ενα εθνος αεριτζηδων αχρηστων ψωλομουρηδων ουτε ντοματα δεν φτιαχνετε ρεεεε