Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22, 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΓΝ ΡΙΟΥ-ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ


H Επιτροπή Αγώνα Φοιτητών Ιατρικής Πάτρας με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου για τη συνάντηση με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, ο οποίος του ζήτησε να διωχθούν αλλοδαπές εργαζόμενες στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, όπως καταγγέλλουν οι φοιτητές, ο διοικητής αρνήθηκε να συναντήσει τους φοιτητές, προβάλλοντας ως επιχείρημα ότι οι φοιτητές θα πρέπει να διαμαρτυρηθούν στον πρύτανη και όχι σε αυτόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση των φοιτητών αναφέρει:


«Την Τρίτη 19/2 και την Πέμπτη 21/2 η Επιτροπή Αγώνα Ιατρικής και ο Σύλλογος Φοιτητών Ιατρικής, αντίστοιχα, προχώρησαν σε κινητοποίηση στον διοικητή του νοσοκομείου του Ρίου, Απόστολο Λέτσιο, με θέμα την συνάντηση του με εκπρόσωπο της φασιστικής Χρυσής Αυγής ώστε να διωχθούν αλλοδαπές εργαζόμενες από το νοσοκομείο. Και στις δύο κινητοποιήσεις ο διοικητής του νοσοκομείου αρνήθηκε να δεχθεί συνάντηση με τους φοιτητές. Μέσω της γραμματέα του χρησιμοποίησε το φαιδρό επιχείρημα ότι ως φοιτητές πρέπει να διαμαρτυρηθούμε στον πρύτανη και όχι σε εκείνον. Φαίνεται πως ο διοικητής του νοσοκομείου δίνει το χέρι και συνδιαλέγεται μόνο με τους φασίστες της Χ.Α. και όχι με τους φοιτητές και τους συλλόγους τους.
Η απαράδεκτη στάση του διοικητή αποδεικνύει τις βαρύτατες ευθύνες που έχει από τη στιγμή που νομιμοποιεί το βρώμικο ρόλο που έχει αναλάβει η Χ.Α. στα νοσοκομεία, να προβάλει ως δήθεν ενόχους για την ανεργία που ολοένα μεγαλώνει στο τομέα της υγείας τους μετανάστες. Λένε ότι φταίνε οι μετανάστες για να βγάλουν λάδι την πολιτική της κυβέρνησης και το σύστημα που θρέφει την ανεργία και την εξαθλίωση. Οι ελλείψεις τόσο σε νοσηλευτικό όσο και σε ιατρικό προσωπικό οφείλονται σε αυτή την πολιτική που υπεχρηματοδοτεί και υποβαθμίζει τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας, με στόχο να ανοίξει διάπλατα τον δρόμο στους μεγαλοεπιχειρηματίες και το μεγάλο κεφάλαιο για να μπουν στον χώρο της υγείας. Η ναζιστική Χ.Α. δεν έχει καμία θέση στα νοσοκομεία. Καλούμε κάθε φοιτητή και εργαζόμενο να καταγγείλει και να απομονώσει τη βρώμικη δράση της Χ.Α. Να δυναμώσει την πάλη ενάντια στο φασισμό και το σύστημα που τον γεννά».

πηγή: patrastimes

ΠΡΕΖΑ TV
22-2-2013

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στην χρυση αυγη.Φασισταρια ειναι αυτοι που μας φερανε ολους αυτους τους αλλοδαπους χωρις να μας ρωτησουν.

Ανώνυμος είπε...

DEN EIMAI FASISTAS ALLA KALA KANANE

Ανώνυμος είπε...

Κι ο άγιος φοβέρα θέλει. Πρώτα οι έλληνες στην ελλάδα.Μέσα στην μιζέρια μας δεν αντέχουμε κι άλλη μιζέρια.Άς αφήσουμε επιτέλους τις ταμπέλες, δεξιοί κι αριστεροί.Έλεος πιά. Οι αλλοδαποί να πάνε στους αποικιοκράτες να ζητήσουν εργασία. Τους την οφείλουν. Δεν ανήκω στην χρυσή αυγή, αλλά είμαι ελληνίδα.

Ανώνυμος είπε...

μου αρεσει που κανενας φασιστας δεν ειναι φασιστας. αξιοτιμη ελληνιδα 9.45 ελα εσυ να ξεσκατωνεις την γιαγια μου με 5 ευρο και μετα τραβα καθαρισε τιποτα δημοσιες τουαλετες για να συμπληρωθει το μεροκαματο. μην μασας. μονο ελληνικοι κωλοι θα χεζουν. σας επιασε τωρα η προκοπη κακομοιρηδες. τραβατε ζητηστε τα απο τα αφεντικα και το πολιτικο τους προσωπικο που ψηφιζετε φανατικα. αλλα εκει μοκο. οι νοσοκομες σας πειραξαν ζωα. υπανθρωποι σιχαμεροι γαμω τα αυγα σας

Ανώνυμος είπε...

10:29 Καλά τα λέει ο 10:29 , ποιος θα μου καθαρίζει τα τζάμια του hummer μου στα φανάρια, ποια θα κάθετε να την γαμάω για 5 ευρώ , ποιοι έλληνες θα έρθουν να δουλέψουν στο εργοστάσιο μου για 20 ευρώ μεροκάματο????
Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες/

Ανώνυμος είπε...

Ναι βεβαια οι ελληνες θυμηθηκαν στην κριση οτι υπαρχουν και τετοιες εργασιες χειρονακτικες κτλ,ενω μεχρι τωρα μονο δουλειες γραφειου!να φατε σκατα κωλοελληναρες.

Ανώνυμος είπε...

αυτο καταλαβες ρε καραγκιοζη 11.00 ? ξερουμε ολοι πολυ καλα ποιος προτιμαει τους μεταναστες και οταν ερθει η ωρα να πληρωσει παιρνει τηλεφωνο την μπατσαρια. κατι δεξιουληδες ellinarades σαν και του λογου σου εχουν τα πρωτεια στο σπορ και μετα μπαινουν σε κανενα αριστεριστικο μπλογκ καλη ωρα να μας πουν τις εμπειριες τους. οταν ανοιξε τα συνορα ο ΣΑΜΑΡΑΣ δεν σας πειραξε. τωρα τον μπουλο. ευτυχως που υπαρχουν και οι μεταναστες για να μας βοηθησουν να καθαρισουμε τον βοθρο που φτιαξατε ακροδεξια τετραποδα

Ανώνυμος είπε...

Έχει πέσει γραμμή απο τα κεντρικά να παρουσιάζονται λέγοντας ότι δεν είναι χρυσαυγίτες...Δεν κρύβεται όμως με τίποτα το ηλίθιο σκεπτικό τους...Καρφωθήκατε ρε!!!

Ανώνυμος είπε...

malakes elines malonete metksi sas xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax gamo ti elada sas autokniste malakes na gamisoume tisginekes sas malakes zoa

Ανώνυμος είπε...

Να και ο γνωστός σχιζοφρενοηλίθιος χρυσαυγίτης που το παίζει αλλοδαπός..Πήγαινε σε έναν ψυχίατρο αγόρι μου,όχι ότι έχεις ελπίδες να συνέλθεις αλλά τουλάχιστον θα σε ηρεμήσεις κάπως με έναν κουβά χάπια...

Ανώνυμος είπε...

Σημεία και τέρατα καταγγέλλουν οι νόμιμες αποκλειστικές νοσοκόμες – Αλλοδαπές κλείνουν συμφωνίες με ασθενείς και κάνουν σεξ τόσο στις τουαλέτες όσο και στα κρεβάτια του νοσοκομείου στο Ρίο… Aποτελεί κοινό μυστικό στο….


Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου πως κάποιες από τις αλλοδαπές που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες προσφέρουν… και άλλες υπηρεσίες στους ασθενείς!

Μπορεί να λειτουργούν «αθέατα» στα μάτια όσων… δεν δίνουν σημασία στις κινήσεις τους, όμως δεν ξεφεύγουν από συναδέλφισσές τους που διαθέτουν νόμιμη άδεια και που όπως είναι φυσικό ελέγχουν τι συμβαίνει στον χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.
«Όχι απλά κάνουν σεξ σε τουαλέτες, αλλά σε περίπτωση που κλείσουν συμφωνία με ασθενή το κάνουν… ακόμη και στα κρεβάτια του νοσοκομείου» είπε στο dete.gr, αποκλειστική νοσοκόμα που εργάζεται στο Ρίο.


Φυσικά από την πελατεία τους δεν ξεφεύγουν… και οι συνοδοί! Μόνο που εκεί τα ραντεβού κλείνονται… για εξωτερικό χώρο! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η χρέωση για όποιον θέλει τις ροζ «αποκλειστικές» υπηρεσίες των συγκεκριμένων κυριών, εκτός νοσοκομείου, αγγίζει τα 30€!


Γυναίκες από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης κάνουν με το αζημίωτο φυσικά… ότι θέλει ο πελάτης! Ο οποίος αν μείνει ικανοποιημένος ζητά από τους συγγενείς του να παραμείνει στις υπηρεσίες νοσηλείας η συγκεκριμένη αλλοδαπή και μάλιστα με τρόπο… επιτακτικό!

Ανώνυμος είπε...

ενω οταν γαμιοντουσαν στο νοσοκομειο του Ριου ο γιατρος με τις ελληνιδες νοσοκομες ηταν ολα καλα ..

Ανώνυμος είπε...

Σημεία τέρατα και δράκους καταγγέλουν οι επιχειρημάτιες:
Χρυσαυγίτες κάνουν πίπες σε Μπόμπολα,Αλαφούζο,Κοντομηνά,Κυριακίδη..
Έχει βουήξει ο τόπος για το σκάνδαλο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές εξακριβώμενες πληροφορίες απο τον επιχειρηματικό κόσμο και την ιδιαιτέρες γραμμάτεις κάνουν και παρτούζες κατόπιν συννενόησης με 5 ευρώ κατά άτομο και με μη Έλληνες μεγαλόεργολαβους και επιχειρηματίες.

Ανώνυμος είπε...

αναρχοκουμουνια ανθελληνες αν δεν σας αρεσει η ελλαδα να φυγετε και να πατε να ζησετε στις χωρες που ονειρευεστε πακισταν ,νιγηρια, αλβανια κλπ.οσοι μεινετε εδω θα σεβεστε την ελλαδα και τους ΕΛΛΗΝΕΣ ειτε σας αρεσει ειτε οχι αρκετα ανεχθηκαμε τα κομπλεξ σας και τις νεοταξιτικες μαλακιες σας.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και ειμαστε πολλοι.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ οσο κι αν δεν σας αρεσει κομπλεξικα ανθρωπακια

Ανώνυμος είπε...

Φασισταριά,τραμπούκοι,ναζιστοσπέρματα,ανθέλληνες που καταπατάτε κάθε ιερό και όσιο δικαίωμα των εργαζομένων και των εξαθλιωμένων,να πάτε να ζήσετε στις χώρες που έχει χούντα αν δεν σας αρέσει εδώ.Αρκετά ανεχτήκαμε τις παρακρατικές σας αηδίες,την υποταγή σας στους μεγαλόεπιχειρηματίες-εργολάβους και το κομπλεξικό δολοφονικό προφίλ σας!!!
Είμαστε πάρα πολλοί και θα σας πάρουμε φαλάγγι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ απο εδώ παρακρατικο κοπρόσκυλο 3:51!!!

Ανώνυμος είπε...

3.51 δηλαδη εμεις που δεν θελουμε να φυγουν οι μεταναστες ειμαστε ανθελληνες ? πας καλα ανθρωπε μου ? εσεις βγαζετε κομπλεξ σε ταλαιπωρους φτωχους προσφυγες. γιατι δεν βαζεις χερι στους φασιστες που δερνουν στο ονομα της ελλαδας και καλα ? τουλαχιστον εμεις φερομαστε με τον ιδιο τροπο σε ολους ανεξαρτητως χρωματος και φυλης. αν δεν ειναι καλα ο διπλανος σου δεν θα εισαι και εσυ καλα. τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε οτι εδω που φτασαμε μας φεραν ΕΛΛΗΝΕΣ. οι προσφυγες και μεταναστες δεν φταιν σε τιποτα που η χωρα σου ειναι μπουρδελο και ευτυχως που υπαρχουν γιατι θα βοηθησουν να καθαρισει ο τοπος απο νεοφασιστες ναζι που εγκληματουν καθημερινα στο ονομα της ΄΄πατριδας΄΄ λεμε τωρα

Ανώνυμος είπε...

4:09
Μην του βάζεις δύσκολα,μπερδέυεται και θα αρχίσει τις άναρθρες αρλούμπες...

Ανώνυμος είπε...

συντροφε 4.16 μπηκα σε πολυ βαθια νερα ε ? η συζητηση με ακροδεξιους μοιαζει με το τρενακι του τρομου. τα παραταω. η βλακεια και η αμαθεια ειναι ανικητες. παω να τετραγωνισω τον κυκλο. πιο ευκολο μου φαινεται

Ανώνυμος είπε...

"τσο" και "λο" στα αφεντικα!κρεμασμα σε ολα τα αριστεροδεξια μιασματα.παγο και μποτα στα μογγολια.τωρα μπορει να μιλησει κανεις;

Ανώνυμος είπε...

3.51
ως ποτε θα ερχοσαστε μηπως χαθηκατε στο δρομο ?εθνικιστες εναντιον νεοναζι ?εισαστε πολλοι αλλα χωρις πουλι ειστε και χοντροι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σε 50 χρονια παλι .
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ναι εισαστε ανθελληνες. οι περισσοτεροι απο εσας μισειτε οτι εχει σχεση με ελλαδα εγω δεν εχω προβλημα με τους ξενους αλλα δεν βλεπετε τι κουλτουρα φερνουν δεν βλεπετε οτι η νεα ταξη μεσω των ξεπουλημενων πολιτικων τους εφερε γιατι δεν θελει εθνικη συνοχη .εξω απο τα συνορα περιμενουν ακομα 180 εκατομυρια να εισελθουν και στον καθε εναν το κοστος για να εισελθει ειναι απο 3000 εως 8000 δολαρια ποιος τους τα δινει και γιατι.Για σκεφθειτε κουτα ανθρωπακια με αυτα τα χρηματα στην χωρα τους θα ζουσαν πλουσια.Οσο για τους ουγκ ομοιδεατες σου καταλαβαινεις απο την φρασεολογια που χρησιμοποιουν τοσο το μορφωτικο οσο και το πνευματικο τους επιπεδο.Κατα την βυζαντινη περιοδο εξοντωθηκαν πολλοι ελληνες και στην θεση τους εφεραν βαρβαρους προκειμενου να εισπρατουν φαρους φαινεται οτι οι ομοιδεατες σου ειναι απογονοι αυτων για αυτο υποστηριζουν τοσο και τους λαθρομεταναστες κατα το ΕΙΔΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΑΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

αναρχοκουμουνια εσεις εισαστε τα φασιστοειδη κομπλεξικα μαζανθρωπακια που καταστρεφετε τις περιουσιες αθωων ανθρωπων με το προσχημα της ταξικης παλης που σας εχουν παραμυθιασει οι καθοδηγητες σας υπηρετες της παγκοσμοιοποιησης πηγαινετε τωρα να φορεσετε τις κουκουλες σας και να κρυφτειτε στον οχλο της μιζεριας που ανηκετε πηγαινετε να μουτζουρωσετε τους τοιχους τα μαρμαρα οτι ωραιο υπαρχει στην πολη να το κατεβασετε στην δικη σας αισθητικη και κακομοιρια ανικανα ανθρωπακια που νομιζετε οτι για την μιζερια σας και την δυστυχια σας φταινε οι αλλοι εχετε πολυ μισος μεσα σας ακομα και για τον εαυτο σας αυτος ειναι και ο λογος που υποστηριζετε οτιδηποτε ειναι εναντιον της ελλαδος ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

εσυ 5,33 ειμαστε και πολλοι και με πουλι και εμεις δεν φοραμε κουκουλες σαν και εσας για αυτο και οταν σας γαμ..ε σας κοιταμε στα ματια θρασυδειλα μογκολακια

Ανώνυμος είπε...

προσοχη εισβολη ακροδεξιων χριστιανοταλιμπαν που εγκληματουν στο ονομα του καλου του ελλαδισταν. αφηστε τους στα κομπλεξ τους και την μισανθρωπια τους να γλειφουν τον λιπαρο προικοθυρα φωροφυγα ψευτοφυρερισκο. καπως πρεπει να ζησουν και οι ψυχιατροι. χρευσαυγιτη ξεκινα την καθαρση του εθνους της ευρωπαικης ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ απο την μανα σου που βαραει κανονικο οχταωρο στην παρακολουθηση χιλιαδων ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ θαυματων της εβδομης τεχνης.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ανάρτησης-σχολίων, δείχνει-μεταξύ άλλων-περίτρανα πως ΝΕΟΙ Έλληνες, μπορούν να για μία ολόκληρη ημέρα να εκτονώνουν το βαθύ τους άγχος, βρίζοντας οργισμένα στο όνομα κάποιας ιδεολογίας, με αφορμή κάτι που συμβαίνει σε ΝΟΣΟΚΙΜΕΙΟ...

Αλήθεια, όλοι εσείς, "φασίστες","αναρχικοί","κομμούνια" και ότι άλλη ταμπέλα φοράτε ή αποδίδετε στους άλλους....

Καμια κουβέντα, ή ιδέα για το τι θα πρέπει να γίνει για το σύστημα υγείας δεν είπατε...

Με τους ΜΙΣΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ "ΞΕΝΟΥΣ" ΑΝΕΡΓΟΥΣ (γιατί αυτό είναι το πραγματικό ποσοστό) άρα και ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ, όταν θα χρειαστείτε περίθαλψη....όσοι δεν έχετε τα μέσα που οι επαγγελματίες πολιτικοί (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ) και οι "αυληκοί" τους έχουν....θα ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΝΤΙΒΑΝΙΑ ΣΕ ΗΜΙΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.....την ίδια ώρα που οι προαναφερθέντες πολιτικοί, θα κάνουν προληπτικά τσεκ απ, επίσης διπλα διπλα, σε ιδιωτικά κέντρα υγείας, απλά για να "βεβαιωθούν ότι όλα οκ"....και αυτά, πληρωμένα με χρήματα ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ- "φασίστες", "αναρχικοί", "αριστεροί-κομμουνιστές"- ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ....

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΙΩΠΑΤΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΥΧΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΘΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝΕ...τους μισούς έτσι και τους άλλους γιουβέτσι...

Ότι καταλάβατε, καταλάβατε.

Καλο σας βραδυ.



Ανώνυμος είπε...

η κοινη λογικη κατα τους αριστερους ειναι ακροδεξια το ιδιο και ο χριστιανισμος ο ελληνισμος η ιδιοκτησια κλπ οσοι δεν θελουν αλλους μεταναστες ειναι ρατσιστες οσοι δεν καθονται να τους ληστευουν να τους βιαζουν η και να τους δολοφονουν ειναι φασιστες μπραβο στα κομπλεξικα αρρωστα μυαλα σας.κουνηστε το κεφαλι σας μηπως συνελθετε κοψτε την πολυ πρεζα αφου δεν την αντεχετε

Ανώνυμος είπε...

11,38 μαλλον τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα στο θολωμενο σου μυαλο οιχρυσαυγιτες τους τουρκους θελουν να τους φανε και οχι να τους κοιτανε οσο για την ευρωπαικη ουγκαντα εσεις την εχετε κανει ετσι μια και προστατευετε τους εδω υπηκοους της. ολες οι ευρωπαικες χωρες εχουν παρει μετρα κατα των μεταναστων