Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2013

ΚΆΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΉΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΆΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ


Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. αλλά και στην τοπική κοινωνία, που αντιδρά στα φαινόμενα ξενοφοβίας και ρατσισμού, από τη νέα επίσκεψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο, την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαρτίου.


Λίγους μήνες μετά την πρώτη επίσκεψη των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Χερσόνησο, η οποία μάλιστα είχε συνοδευτεί από επεισόδια, οι κοινοβουλευτικοί τους εκπρόσωποι ξαναέρχονται.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες των Λαγού Ιωάννη, Παναγιώταρου Ηλία, Καρεφυλλάκη Σταύρου, Κτιστάκη Παύλου και Πατεράκη Οδυσσέα, στο ξενοδοχείο BELVEDERE στις 11 το πρωί.

Η είδηση της νέας επίσκεψης των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη, έχει προκαλέσει και παλι τον προβληματισμό της Αστυνομίας και της τοπικής κοινωνίας για την επικείμενη επίσκεψη εκπροσώπων της ακροδεξιάς οργάνωσης, καθώς τα επεισόδια που είχαν καταγραφεί στη Χερσόνησο στη διάρκεια της πρώτης καθόδου στο νησί, αλλά και το τεταμένο κλίμα στην Κρήτη με τα συνεχή βίαια επεισόδια (συμπλοκές αναρχικών - χρυσαυγιτών στο Ηράκλειο, ξυλοδαρμοί αλλοδαπών κτλ ) δίνουν την αίσθηση ότι την Κυριακή θα υπάρξει νέος κύκλος ταραχών.


Πηγή: CretePlus.gr
- See more at: http://left.gr/news/kathodos-ton-voyleyton-tis-hrysis-aygis-kai-antidraseis-stin-kriti#sthash.QtbglDlH.dpuf 
ΠΡΕΖΑ TV
1-3-2013

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΟΥΜΠΕΡΙΤΕΣ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ...
ΕΛΑΤΕ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΟΥΜΕ ΝΑΖΙ
ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΑ ΘΕΛΩ ΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ.ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΔΙΕΥΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε παλίκαρε 7:08 Γαμίστε τους τις μάνες να μην ξανασηκώσουν κεφάλι τα μπάσταρδα του Χίτλερ. ΤΑΚΗΣ _ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΑΓΚΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 70 ΑΠΛΥΤΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.


Υ.Γ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΙΣ ΕΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Θα γινει σιγουρα οτι εγινε και στην Παρο που εφαγαν οι αριστεραντζες αφθονο ξυλο.

Σίγουρα γνωρίζετε τη λαϊκή παροιμία που λέει: «πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι». Αυτό έπαθαν εχθές το βράδυ οι σύντροφοι της… όλης αριστεράς (και ΚΚΕ έχω, και ΣΥΡΙΖΑ έχω, και ΠΑΣΟΚ, και ΔΗΜΑΡ, μνημονιακούς και… αντιμνημονιακούς), στην Πάρο. Πήγαν για να… τσακίσουν τους «φασίστες» κι έφυγαν (με τα πόδια στο κεφάλι…) δαρμένοι.

Πιο συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε εκδήλωση και –ως συνήθως- οι της… όλης αριστεράς οργάνωσαν (παράνομη και αντισυνταγματική) αντισυγκέντρωση, «ενάντια στο ρατσισμό-το φασισμό-την ξενοφοβία». Κι ως είθισται, η αστυνομία –κατόπιν άνωθεν εντολών βεβαίως- συνόδευσε τους «διαμαρτυρομένους»… σούπερ δημοκράτες μέχρι τον χώρο που γινόταν η εκδήλωση κι εκεί άρχισε η… επαναστατική γυμναστική των συντρόφων, με τρέξιμο που θα ζήλευε και… ολυμπιονίκης. Κι όπως συμβαίνει πάντα, αυτοί που θα… «τσάκιζαν τους φασίστες» το ’ριξαν στην… κλάψα. Ιδού το… συγκινητικό πράγματι σχετικό δημοσίευμα της επίσημης ιστοσελίδας του (Τ) ΣΥΡΙΖΑ:

«Οι πληροφορίες αναφέρουν για τη μεταφορά δυο ατόμων, ενός άντρα και μιας γυναίκας, στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Μάλιστα, όσον αφορά το τραύμα που υπέστη ο άντρας, αναφέρεται ότι είναι σοβαρό, αφού έχει σπασμένο πλευρό και έγινε συρραφή τραύματος στο κεφάλι. Συρραφή τραύματος στο κεφάλι έγινε και στην τραυματισμένη γυναίκα. Το Κέντρο Υγείας, επισκέφθηκε για να δει τους τραυματίες ο δήμαρχος Πάρου, Στ. Βλαχογιάννης».

VASKOS 21 είπε...

ΩΡΑΙΟΙ ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΙΔΕΣ
COPY PASTE ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?
ΕΙΣΟΥΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ?ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.40-50 ΑΤΟΜΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ,ΟΙ 25 ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟΥΣ,ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΠ.
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΨΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΥΛΑΓΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.


Υ.Γ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΔΕΡΦΟ ΣΑΣ ΜΠΑΤΣΑΚΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΕ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΤΡΟΓΙΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ???????????

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

Ή εποχή τής "δικτατορίας" τών αλήστου μνήμης πρασινοφρουρών.

Κατέστρεψαν ανθρώπους ,σπίλωσαν υπολήψεις , αυτοί οί γνήσιοι "αντιφασίστες" ,μέ γνώσεις δημοτικού γινόντουσαν "ειδικοί" σύμβουλοι καί διοικητές νοσοκομείων καί κυριολεκτικά "εξαφάνιζαν" τούς αντίθετους μέ τήν βρωμερή τους νοοτροπία καί βουλιμική αρπακτικότητα, έντιμους ανθρώπους.

Τώρα τό επόμενο κύμα γενιτσάρων προειδοποιεί:"θά εξαφανίσουμε τούς χρυσαυγίτες".Τό ίδιο έργο.Κάθε"αντιφρονών"θά βαπτίζεται χρυσαυγίτης καί οί παρανοικές συνιστώσες θά τόν εξαφανίζουν.Νέο κύμα λεηλασίας τού δημοσίου τό ίδιο άν όχι χειρότερο απ' αυτό τών πρασινοφρουρών.Τότε Τσοχατζόπουλος καί Παπαντωνίου τώρα Σκουρλέτης καί Λαφαζάνης.

Εμπορεύσιμος αντιφασισμός.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ