Τετάρτη, Απριλίου 03, 2013

Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΌΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» -ΤΟ ΖΩΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!


Τις επευφημίες των μέσων των Σκοπίων προξένησε η κίνηση του Γερμανού εντεταλμένου Γιοακίμ Φούχτελ να παρουσιάσει στην Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα χάρτη των Βαλκανίων ο οποίος παρουσιάζει την ΠΓΔΜ με το ακρωνύμια ΜΚ δηλαδή «Makedonija».


Η ελληνική πλευρά δεν αντέδρασε στην κίνηση του Φούχτελ, με αποτέλεσμα η εφημερίδα των Σκοπίων «Νόβα Μακεντόνια» σε δημοσίευμα της να αναφερθεί στο περιστατικό τονίζοντας: «Γερμανός υπουργός παρουσίασε χάρτη μέσα στην Αθήνα με το συνταγματικό όνομα της «Μακεδονίας» αναφέρει η εφημερίδα «Νόβα Μακεντόνια, ενώ ανταποκρίτρια του netpress.com.mk κάνει λόγο για «κίνηση έκπληξη» του Φούχτελ ενώπιον της Υπουργού Τουρισμού παρουσία και του Όττο Ρεχάγκελ, χωρίς ωστόσο η κ. Κεφαλογιάννη να αντιδράσει.





Πηγή: Ο Φούχτελ δείχνει χάρτη στην Όλγα Κεφαλογιάννη που παρουσιάζει τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία» [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/98240#ixzz2POpuKqDa
ΠΡΕΖΑ TV
3-4-2013

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ MORTAL KOMBAT!