Τετάρτη, Απριλίου 03, 2013

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ SIGMA TV ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ,ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!


ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΟΨΑΝ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΚΑΙ ΕΚΟΨΑΝ ΜΕΡΟΣ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ;;;ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ;;;
Αγαπητοί τηλεθεατές,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολόκληρη η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θα μεταδοθεί κανονικά το Σάββατο 6 Απριλίου στις 21:20.
Απολογούμαστε  για την αναστάτωση που ίσως προκλήθηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής προβολής,  μέρος της οποίας στην αρχή της εκπομπής δεν βγήκε αέρα.
Λόγω εκτεταμένης επικαιρότητας, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού «Τομές στα Γεγονότα» δεν ολοκληρώθηκε στην ώρα του, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανάγκη μικρότερης διάρκειας της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιούζ.»
Σε καμία περίπτωση η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ  δεν επιχείρησε να λογοκρίνει μια εκπομπή που εδώ και 3 χρόνια με συνέπεια προβάλλει.
Παρακολουθήστε το ολοκληρωμένο επεισόδιο αυτό το Σάββατο 6 Απριλίου στις 21:20.
ΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΠΡΕΖΑ TV
3-4-2013

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γράψτε και για τη διαστρέβλωση της αλήθειας από τον Λαζόπουλο αναφορικά με κείμενο που δημοσίευσε ο Ν.Μπογιοπουλος στο ριζοσπάστη . Ο Λαζόπουλου παρουσίασε οτι ο Μπογιοπουλος θέλει συνεργασία ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ, που κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί.
Ο Μπογιπουλος το λέει ξεκάθαρα στο τέλος ότι σε καμιά περίπτωση δεν εννοεί το ΣΥΡΙΖΑ , Το ίδιο και στο χθεσινό κείμενο του στο ριζοσπάστη.
Ενώ ο Λάκης που είναι υπόδειγμα ηθικής και αλήθειας ......

Ανώνυμος είπε...

αν νομιζετε εκει στο κκε οτι εχετε το αλαθητο του παπα,κανετε μεγαλο λαθος.αφου λοιπον δεν θελετε να συνεργασια με κανεναν,καθηστε και δειτε τα ποσοστα σας σε ελευθερη πτωση και προτιμηστε να κανετε πλατες στην τρικομματικη και επαναστατικη γυμναστικη στο συνταγμα.