Δευτέρα, Μαΐου 27, 2013

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

«Οι εργάτες, είτε Έλληνες είτε ξένοι, δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους! Δεν μπορεί να υπερασπίζονται ούτε τους μεγαλοεργοδότες και κεφαλαιοκράτες, ούτε τα εντεταλμένα τσιράκια τους. Δεν μπορεί να ανήκουν ή να έχουν οποιαδήποτε σχέση με τη Χρυσή Αυγή!»
Αυτό τονίζει σε καταγγελία του το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Παρασκευής και Συσκευασίας Τροφίμων - Αρτοσκευασμάτων - Ποτών - Ειδών Ζαχαροπλαστικής, με αφορμή ανακοίνωση των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής, ότι θα μοιράσουν ρούχα και παιχνίδια μόνο σε Έλληνες, σε μία ακόμα εκδήλωση διχασμού και ρατσιστικού δηλητηρίου.

Στην ανακοίνωση το Συνδικάτο επισημαίνει ακόμα: «Το Σωματείο μας καταγγέλλει στους εργαζόμενους του κλάδου και στον Χανιώτικο λαό το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής, η οποία με ανακοίνωσή της δήλωσε ότι θα μοίραζε είδη ρουχισμού και παιχνίδια σε ελληνικές οικογένειες. Η ΧΑ ούτε αντισυστημική είναι, και αυτά που λέει και κάνει ουδεμία σχέση έχουν με την καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου του λαού. Αντίθετα, είναι το κόμμα της αστικής τάξης, είναι μια νεοναζιστική οργάνωση, γέννημα θρέμμα του συστήματος. Ο λαός πρέπει να τους απομονώσει! Να τους γυρίσει την πλάτη! Καμία ανοχή στους τραμπούκους απογόνους των ναζιστών ταγματασφαλιτών, των προδοτών του λαού!». 
http://www.902.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
27-5-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: