Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2013

ΝΕΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ «ΚΗΡΥΓΜΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΠΑΠΠΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟ

Σε προκλητικές δηλώσεις προέβη ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να αναδειχθεί σε «γλυκιά ελπίδα» αλλά... «δεν μας άκουσε».Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος στην παρέμβασή του καταδίκασε το έγκλημα στο Κερατσίνι και προχώρησε στην «εμπρηστική» πρόβλεψη ότι η χώρα οδηγείται σε έναν νέο εθνικό διχασμό.

«Το έγκλημα, ο φόνος, η αφαίρεση της ζωής, όχι μόνο με κανέναν τρόπο δεν συγχωρείται, αλλά και οδηγεί σταθερά στη διάλυση του κοινωνικού ιστού», δήλωσε ο μητροπολίτης, ενώ κατηγόρησε τα ΜΜΕ για παραλήρημα λόγω της δολοφονίας του Π. Φύσσα, ενώ φαίνεται να αμφισβητεί και τη σχέση του δράστη με τη ΧΑ.
Λυπούμεθα
«Εάν λοιπόν οπαδοί της Χρυσής Αυγής εξετέλεσαν εν ψυχρώ τον άνθρωπο, γεγονός για το οποίο δικαίως δημιουργήθηκε τόσο παραλήρημα από τα ΜΜΕ, είναι κατακριτέοι! Λυπούμεθα για λογαριασμό τους! Το έγκλημα δεν λύνει προβλήματα! Απλώς τα πολλαπλασιάζει!».
Στο τέλος της ανακοίνωσης του μητροπολίτη έρχονται οι προκλητικότερες δηλώσεις. «Εάν η Χρυσή Αυγή διορθώσει μερικές ιδεολογικές τοποθετήσεις της και εάν επίσης διορθώσει μερικές περιπτώσεις ακραίας συμπεριφοράς ορισμένων τουλάχιστον μελών της, θα μπορούσε να αναδειχθεί η ''γλυκιά ελπίδα'' στους δυσχειμέρους τούτους καιρούς τους οποίους διερχόμεθα!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ! Και να το αποτέλεσμα! Εισπράττουν πλέον την γενική κατακραυγή! Εντούτοις στους κόλπους της Χρυσής Αυγής υπάρχουν πολλά σοβαρά πρόσωπα! Ας αναλάβουν, λοιπόν, τον ρόλο που τους ανήκει».
ΕΘΝΟΣ

ΠΡΕΖΑ TV
23-9-2013

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το είπε και ο Μπάμπης και δεν άκουσαν .....δεν σοβαρεύτηκαν.

Ανώνυμος είπε...

ετσι λειτουργει το συστημα σε χρησιμοποιει όσο σε χρειαζεται και μετα σε στελνει πχ ΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Σκατά στον τάφο σου τραγόπαπα!! Σκατά και σε αυτούς που σου φιλούν το χέρι!