Τετάρτη, Δεκεμβρίου 18, 2013

ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΛΩΝΑ-‏

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝ;
Η πολύ σημαντική πρωτοβουλία «ΣΤΟ ΤΑΚΟ» του ΟΔΗΓΗΤΗ ήδη δίνει καρπούς και συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη κινήματος μέσα και έξω από τον στρατό. Οι καταγγελίες των συναγωνιστών βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με τα όσα  είχε αποκαλύψει και αντιπαλέψει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.


Πλέον είναι σαφές σε όλους τους αγωνιστές ότι ο μιλιταρισμός και ο εθνικισμός είναι θερμοκήπιο για την ναζιστική συμμορία, που εκμεταλλεύεται την μισαλλόδοξη προπαγάνδα ακραίων στελεχών, ακόμη και διοικητών μονάδων.
Η πρόταση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που προτάσσει την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, την ικανοποίηση των οικονομικών και εργασιακών αιτημάτων μας, την αμφισβήτηση ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ και της συμμαχίας με το κράτος τρομοκράτη Ισραήλ, αντιμάχεται την πολεμική κλιμάκωση εξαιτίας του ανταγωνισμού των αρχουσών τάξεων της περιοχής και τους σχεδιασμούς συμμετοχής του Στρατού σε επιχειρήσεις Καταστολής του αγωνιζόμενου εργαζόμενου λαού, σχηματίζοντας Επιτροπές Φαντάρων παντού, απευθύνεται σε όλους, χωρίς προκαταλήψεις και προαπαιτούμενα. Κριτήριο η αγωνιστική μας διάθεση, η πίστη στη συλλογική διεκδίκηση για τα κοινά μας δικαιώματα.
Να απομονωθεί η ναζιστική φασιστική Χρυσή Αυγή
Στο ΚΕΤΘ στην Αυλώνα η εκπαίδευση των φαντάρων, αν μπορούν να ονομαστούν έτσι οι αγγαρείες και οι συνεχείς πρόβες για παρέλαση, περιλαμβάνει εκτός των άλλων καθημερινά συνθήματα, που στόχο έχουν να καλλιεργήσουν τον ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία, τον εθνικισμό και το μίσος ενάντια στους γειτονικούς λαούς της χώρας μας.
Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων και των πορειών, υπαξιωματικοί μαζί με κάποιους χρυσαυγίτες φαντάρους προσπάθησαν να αναγκάσουν τους υπόλοιπους φαντάρους να φωνάξουν εθνικιστικά συνθήματα και τραγούδια όπως «Τούρκικο αίμα να ΄ναι τα g3 να βαράνε χήρες και ορφανά να κλαίνε που τα σπίτια τους θα καίμε» και άλλα παρόμοια εμετικά. Παρά τα παράπονα και την απαίτηση των φαντάρων να σταματήσει αυτό το αίσχος, οι φασίστες υπαξιωματικοί τους αγνόησαν επιδεικτικά με τη δικαιολογία ότι «τα συνθήματα αυτά εξυψώνουν το ηθικό του στρατεύματος». Όταν φαντάρος βγήκε στην αναφορά για να καταγγείλει τα περιστατικά απειλήθηκε από μόνιμο λοχία με ποινή κράτησης 8 ημερών! Στη συνέχεια κάτω από την πίεση των φαντάρων που αντέδρασαν επί τόπου και με τη δημοσίευση των περιστατικών τα φασιστοειδή “λούφαξαν”.
Το συγκεκριμένο περιστατικό αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ανάγκη να απομονωθεί η ναζιστική-φασιστική Χρυσή Αυγή και κάθε προσπάθεια που κάνει να ποτίσει με το ναζιστικό δηλητήριο τους νέους που υπηρετούν τη θητεία τους. Ο μανδύας του πατριωτισμού που φοράνε οι χρυσαυγίτες είναι ψεύτικος. Οι χρυσαυγίτες υμνούν τον Χίτλερ προσβάλλοντας την αντίσταση του ελληνικού λαού ενάντια στην κατοχή. Δείχνουν απύθμενο μίσος ενάντια στην πάλη του λαού που τσάκισε το ναζισμό-φασισμό. Επιδιώκουν να εμποτίσουν τις νεανικές συνειδήσεις των στρατιωτών με το δηλητήριο του άκρατου εθνικισμού ενάντια στους άλλους λαούς.
Οι “πολιτικοί πρόγονοι” και τα πρότυπα της Χρυσής Αυγής, τα λεγόμενα “Τάγματα Ασφαλείας”, συνεργάστηκαν με τους κατακτητές και ματοκύλισαν τον ελληνικό λαό. Ο άκρατος εθνικισμός, η θεωρία του ναζισμού για την ανωτερότητα της φυλής σε σχέση με άλλους λαούς και η φασιστική δράση αποτελούν σε τελική ανάλυση όπλα του συστήματος ενάντια στον λαό που έχει δικαίωμα και συμφέρον να αγωνίζεται για το δίκιο του. Και ας μην ξεχνάμε ότι οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής ήταν αυτοί που με αφορμή την κρίση στη Συρία διατύπωσαν τη θέση για «συμμετοχή της Ελλάδας στους πολέμους που πρέπει να γίνει με ανταλλάγματα υπέρ του έθνους» από τους ιμπεριαλιστές.
Οι φαντάροι αλλά και κάθε τίμιος άνθρωπος, αξιωματικός και υπαξιωματικός να σηκώσουν τείχος στη δράση των φασιστών-ναζιστών μέσα στα στρατόπεδα, να απομονώσουν τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Με τη δράση και τη διεκδίκηση για όλα τα προβλήματα και τις ανάγκες τους οι φαντάροι να αναπτύξουν τη συναδελφική τους αλληλεγγύη. Να διεκδικήσουν σαν μια γροθιά τα δικαιώματά τους και με αυτόν τον τρόπο να απαντάνε στα ναζιστικά–φασιστικά προστάγματα και να σταματάνε. Να τα καταγγέλλουν στους υπόλοιπους συναδέλφους απαιτώντας η διοίκηση να παίρνει μέτρα. Με αυτό τον τρόπο, με τη συμμετοχή και δραστηριοποίηση όλων των φαντάρων να μπει στο περιθώριο η ναζιστική θεωρία, τα κηρύγματα αλλά και η δράση της Χρυσής Αυγής μέσα στα στρατόπεδα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com


-- 
http://diktiospartakos.blogspot.com/
ΠΡΕΖΑ TV
18-12-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: