Τετάρτη, Δεκεμβρίου 18, 2013

Ο ΥΕΘΑ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ «ΞΕΧΑΣΕ» ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ-ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ

Ο ΥΕΘΑ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ «ΞΕΧΑΣΕ» ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ-ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ- 15% έκπτωση στα εισιτήρια των ΚΤΕΛ για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς μόνο για τη χρονιά των εκλογών!
Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση και ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος αντιμετωπίζουν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ως ζήτουλες, ως μεγάλα κορόιδα, που θέλουν να τους αρπάξουν τους ψήφους με παροχούλες...


Αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι όχι μόνο αδιαφορούν για τους συναδέλφους φαντάρους, αλλά σχεδιασμένα προχωρούν στην ένταση της οικονονικής μας εκμετάλλευσης.
Σύμφωνα επομένως με διαρροές των συνήθως ενήμερους δημοσιογραφικούς παπαγάλους, έχει υπογραφεί και τίθεται προς υλοποίηση, απόφαση του ΑΓΕΣ Αθ.Τσέλιου που αφορά στην έκπτωση 15% επί της τιμής των κανονικών εισιτηρίων σε όλα τα ΚΤΕΛ της επικράτειας για τα εν ενεργεία στελέχη του Στρατού Ξηράς.
Η διάρκεια της απόφασης αυτής που αφορά τις τιμές των κανονικών εισιτηρίων και όχι των ειδικών εκπτωτικών, θα είναι αρχικά για ένα χρόνο και τα  στελέχη θα μπορούν και την περίοδο των εορτών μόνο με την επίδειξη της ταυτότητάς τους να ζητούν την σχετική έκπτωση.
Ουσιαστικά πρόκειται για μια ρύθμιση καθαρά προεκλογικού χαρακτήρα εν όψει του 2014, μιας «εκλογικής χρονιάς», χωρίς να υπάρχει δέσμευση για την χρονική της επέκταση.Η κυβέρνηση βυθίζεται στα γκάλοπ, εισπράττει την οργή του κόσμου της εργασίας εξαιτίας των ολέθριων αποτελεσμάτων της σκληρής ταξικής της πολιτικής και αναζητά την εκλογική διάσωση με κολπάκια παλαιοκομματικού τύπου.  
Το δεύτερο γεγονός που προκαλεί την οργή και την αγανάκτηση των στρατιωτών είναι ότι οι νέοι που υποχρεώθηκαν να υπηρετήσουν, αμοιβόμενοι με 8,7 ευρώ το μήνα, μένουν εκτός ρύθμισης.
Το ΥΠΕΘΑ και η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εμμένουν στην κατάργηση των καταστάσεων επιβίβασης-δωρεάν εισιτηρίων και μας φορτώνουν το κόστος μετακίνησης στις άδειες.
Είναι ενδεικτικό ότι οι συνάδελφοι υποχρεώθηκαν να πληρώσουν πανάκριβα εισιτήρια κατά τη διάρκεια των εορτών.
Πρόκειται για μια σαφή κυβερνητική απόφαση που φορτώνει το κόστος της θητείας στους ίδιους τους φαντάρους και τις οικογένειες τους, μετατρέποντας την υποχρεωτική στράτευση σε έμμεση φορολογία.  Η οικονομική μας αφαίμαξη είναι τεράστια –θυμίζουμε την προσπάθεια να καταργηθεί σημαντικό μέρος της ένδυσης-υπόδυσης που προσφέρεται στους νεοσύλλεκτους στα ΚΕΝ, αλλά και την ιδιωτικοποίηση των ΚΨΜ που στοχεύει στον πλουτισμό των ιδιωτών από την καταλήστευση μας.
Εμείς απαιτούμε ο Στρατός να αναλάβει όλο το οικονομικό κόστος της θητείας και πιο συγκεκριμένα να εξασφαλίσει τη δωρεάν μετακίνηση μας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com 
ΠΡΕΖΑ TV
18-12-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: