Σάββατο, Φεβρουαρίου 22, 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΙΧ

Κόντρα στη γενικευμένη προπαγάνδα, που επιμένει να παρουσιάζει το έκτρωμα Χατζηδάκη ως μια ευνοϊκή ρύθμιση υπέρ του δανειολήπτη, Το ΧΩΝΙ παρουσιάζει την αλήθεια για το «ιρλανδικό μοντέλο» που αποφάσισαν να μας φορέσουν:
Αν αποφασίσουν ότι πληρώνεις υψηλό ενοίκιο...
ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
Αν μπορείς να εξυπηρετηθείς από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς...
ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΜΟΝΟ 57 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ!
Όλα τα άλλα θα σου τα παίρνουν οι τράπεζες
Αυτό είναι το «ιρλανδικό μοντέλο» που φέρνει ο Χατζηδάκης.


Ζητούν άρση του πλαφόν στη συνταγογράφηση
Γιατροί που καλύπτουν µεγάλες περιοχές εξαντλούν το πλαφόν τις πρώτες δέκα µέρες του µήνα (!) και µετά δεν µπορούν να βοηθήσουν τους ασθενείς τους.

Την αδυναµία τους να βοηθήσουν τον κόσµο λόγω του χαµηλού πλαφόν στη συνταγογράφηση, που καθιέρωσε το υπουργείο Υγείας, καταγγέλλουν οι γιατροί ανά την Ελλάδα. 

Χαρακτηριστικό παράδειγµα, µάλιστα, για την απόγνωση στην οποία έχουν περιέλθει, είναι ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής, όπως αποκαλύπτει Το ΧΩΝΙ, κατέθεσε ασφαλιστικά µέτρα κατά του ΕΟΠΥΥ και της Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η∆ΙΚΑ), προκειµένου οι τρεις γιατροί που υπάρχουν στην περιοχή να έχουν δικαίωµα επιπλέον συνταγογράφησης. 

Η είδηση είναι ότι την τελευταία στιγµή εγκρίθηκε το αίτηµά τους. Οµως, ο Ιατρικός Σύλλογος Χαλκιδικής φοβούµενος ότι µπορεί να επαναληφθούν τα ίδια, δεν παίρνει πίσω τα ασφαλιστικά µέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ν. Χουντής: «Οι συνταγές των µνηµονίων εκτός από αποτυχηµένες, είναι και παράνοµες»
«Η Ελλάδα είναι χώρα σε ανθρωπιστική κρίση. Πρωταρχικό µας µέληµα πρέπει να είναι η επιβίωση της κοινωνίας. Αυτό µας επιβάλλει να αξιοποιήσουµε όλα τα διαπραγµατευτικά µας όπλα», τόνισε Στο ΧΩΝΙ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Στο ΧΩΝΙ ο Νίκος ΧΟΥΝΤΗΣ ΓΙΑ:

- τους επιτρόπους

- τους εταίρους μας

- μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

- τα media

- τις ευρωεκλογές

Γ. Ζουγανέλης Στο ΧΩΝΙ: «Δεν του είπα ότι τον αγαπώ»
Ο σπουδαίος καλλιτέχνης ανοίγει την καρδιά του Στο ΧΩΝΙ και θυµάται προσωπικές στιγµές µε τον Σάκη Μπουλά, που σηµάδεψαν και τους δυο σε µια φιλία που κρατάει 40 χρόνια.

«Εχασα τον αδελφό µου»

Οι συνεργασίες 40 χρόνων, τα γέλια, τα µαθήµατα ζωής, ό,τι δεν πρόλαβε να του πει πριν φύγει για να σεργιανίσει στη «γειτονιά των Αγγέλων».

 Ο Γιάννης Ζουγανέλης µιλάει Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή για τον δικό του Σάκη Μπουλά, τον αδελφό του που έχασε το πρωί της Παρασκευής την πολύµηνη µάχη µε τον καρκίνο.


301 δισ. μας χρωστά η Γερμανία μόνο για το κατοχικό δάνειο
ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ: Χωρίς καν να συμπεριλαμβάνονται οι επανορθώσεις, οι αρχαιολογικές καταστροφές και κλοπές!

Στο 93,6% του συνολικού δηµοσίου χρέους της χώρας ανέρχεται το ποσό που δικαιούται να ζητήσει η Ελλάδα από τη Γερµανία!

Στα 301,5 δις ευρώ υπολογίζει το ύψος του αναγκαστικού κατοχικού δανείου ο ερευνητής και οικονοµολόγος Τζανής Γκούσκος.

Έχεις δάνεια; Ψάχνεις λύση; Πάρε Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή!‏
Ένας πλήρης και αναλυτικός ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ για να ελαφρύνετε τα δανειακά σας βάρη, ακολουθώντας το νομικό δρόμο που ταιριάζει στη δική σας περίπτωση.

Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τα υπερδανεισμένα ελληνικά νοικοκυριά.

Η σωστή ενημέρωση είναι «νούμερο ένα» όπλο άμυνας απέναντι σε μνημονιακούς και τροϊκανούς που έχουν βάλει στο μάτι την ακίνητη περιουσία του Ελληνα.

Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή: Το ΧΩΝΙ και η δικηγόρος Aννα Κορσάνου σας προσφέρουν ένα χρηστικό οδηγό ενημέρωσης (και επιβίωσης) για την προστασία από τις τράπεζες.

Μάθετε τα πάντα για τους τρεις νόμους που ισχύουν σήμερα και προστατεύουν τους δανειολήπτες. Αναλυτικά: Ποιος ταιριάζει στη δική σας περίπτωση, ανάλογα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σας, σε ποιο βαθμό σας προστατεύει, πότε μπορείτε να πετύχετε διαγραφή χρέους και σε ποιο βαθμό.

- πρόγραμμα διευκόλυνσης για τους ενήμερους δανειολήπτες (ν. 4161/2013),
- ν. 4224/2013 για την προστασία της πρώτης κατοικίας,
- νόμος Κατσέλη (3869/2010), όπως τροποποιήθηκε από το ν. 4161/2013,
δείτε ποιος νόμος εξυπηρετεί καλύτερα τη δική σας περίπτωση. Ενημερωθείτε ΣΩΣΤΑ από Το ΧΩΝΙ και διεκδικήστε την καλύτερη δυνατή ρύθμιση για τα δάνεια σας!

Ακόμη, Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΟΔΗΓΙΕΣ για να προστατευθείτε από απατεώνες που υπόσχονται λύσεις στην οικονομική σας ασφυξία, έχουν όμως βάλει στο μάτι το... πορτοφόλι σας.

Έχεις δάνεια; Ψάχνεις λύση; Πάρε Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή.
Στα περίπτερα όλης της χώρας

Το τελευταίο τραγούδι του Σάκη Μπουλά σε CD με Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή‏‏

Αυτή την Κυριακή, Το ΧΩΝΙ καταθέτει το δικό του στεφάνι στη μνήμη του αξέχαστου τραγουδιστή και φίλου της εφημερίδας, Σάκη Μπουλά. Κυκλοφορεί με το CD που περιέχει το τελευταίο τραγούδι που ηχογράφησε ο Σάκης Μπουλάς πριν φύγει από κοντά μας.

Το ΧΩΝΙ κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με το CD «Ντίλερ, Κίλλερ και ΣΙΑ» (των Γεωργουσόπουλου, Ζουγανέλη). Το τραγούδι του CD με το νούμερο 9, το συγκλονιστικό «Κίλλερ», είναι η τελευταία ηχογράφηση με τη φωνή του μεγάλού Σάκη Μπουλά, που μας άφησε τόσο πρόωρα.

Ένα τραγούδι-γροθιά στο στομάχι με τη φωνή του Σακη:
«I am killer
Σκοτώνω αξίες,
Ιδέες και ήθη
Ανοίγω τον δρόμο
στη λήθη
Δολοφονώ τον ύπνο
των δικαίων
Και πυρπολώ τα έργα των σπουδαίων»

Ένα στεφάνι από Το ΧΩΝΙ στη μνήμη του φίλου της εφημερίδας, Σάκη.

Αυτήν την Κυριακή, στα μεγάλα αστικά κέντρα, μαζί με Το ΧΩΝΙ χωρίς καμία επιβάρυνση στην τιμή της εφημερίδας (1,5 ευρώ).

ΤΟ CD ΠΟΥ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Βάλτε στο σπίτι σας το CD των Ζουγανέλη, Γεωργουσόπουλου και ακούστε τραγούδια - γροθιές κατά του σάπιου συστήματος, των μνημονίων και των διεφθαρμένων πολιτικών! Κορυφαίοι ερμηνευτές και άνθρωποι με ευαισθησίες βάζουν ψυχή και δίνουν φωνή στα 14 πολιτικά μανιφέστα του «ΝΤΙΛΕΡ, ΚΙΛΛΕΡ και ΣΙΑ»!

Μαζί με τον αξέχαστο Σάκη Μπουλά, οι Λαζόπουλος, Στόκας, Λ. Παπαδόπουλος, Μακεδόνας, Κοντογιάννης, Μάλφα, Σιδέρη, Κικίδη, Καρελάς, Ζιώγαλας, Κοτανίδη, Ζουγανέλης.


Μετά από χρόνια ΣΙΩΠΗΣ, το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ είναι και πάλι εδώ, έτοιμο να εμπνεύσει τον δοκιμαζόμενο Έλληνα να αντισταθεί στη μνημονιακή λαίλαπα!


http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/13049-sok-tha-mas-pairnoun-spitia-kai-ix

ΠΡΕΖΑ TV
24-2-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: