Παρασκευή, Μαρτίου 14, 2014

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Στη συνάντηση που θα έχει τη Δευτέρα με τον πρωθυπουργό παρέπεμψε ο υπουργός Παιδείας τους εκπαιδευτικούς που ζητούν την επαναπρόσληψή τους. Νωρίτερα και καθώς η ΟΛΜΕ πραγματοποίησε τρίωρη στάση εργασίας εκπαιδευτικοί διαδήλωσαν έξω από το υπουργείο Παιδείας ενώ αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον υπουργό Κ. Αρβανιτόπουλο.Εκείνος τους διαβεβαίωσε ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν κατά τη συνάντηση που θα έχει τη Δευτέρα με τον πρωθυπουργό.


Οι εκπαιδευτικοί, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, ζητούν να προκηρυχθούν οι θέσεις στα ΙΕΚ- ΣΕΚ που είχαν προβλεφθεί για την κατηγορία τους, ώστε να εργαστούν ξανά στην εκπαίδευση, καθώς έχουν «κολλήσει» στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Χθες το βράδυ δεκάδες καθηγητές πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη στο γραφείο του υπουργού και αποχώρησαν γύρω στις 01:30 τα ξημερώματα μετά την επέμβαση των ΜΑΤ και καθώς ορίστηκε η σημερινή συνάντηση.

Στο μεταξύ, σε συμβολικό αποκλεισμό της διεύθυνσης εκπαίδευσης δυτικής Θεσσαλονίκης προχώρησαν το πρωί καθηγητές σε διαθεσιμότητα και συνάδελφοί τους των Γ' και Ε' ΕΛΜΕ, στο πλαίσιο του αγώνα των συναδέλφων τους στην Αθήνα. 
enet.gr
ΠΡΕΖΑ TV
14-3-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: