Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016

ΞΕΦΤΙΛΑ:Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΟΤΑΝ Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ.

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ...ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ...ΣΤΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.

ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΜΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ TWITTER, ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ:
Θα μας σκοτώνουν ως άπιστους,θα θέλουν να κάνουν σκλάβες τις γυναικες μας και εμείς θα τους αντιμετωπίσουμε με την μεταλαμπάδευση των αξιών.
Προ ημερησίας στη Βουλή για θέματα ασφαλείας ζήτα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με επιστολή που αναμένεται να στείλει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εντός ολίγου.
Στην απόφαση αυτή κατέληξε μετά από σύσκεψη του συντονιστικού της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σκεπτικό το οποίο αναφέρει στην επιστολή του ο κ.Μητσοτάκης είναι ότι: “Καθίσταται αναπόδραστη ανάγκη η εξέταση της ασφάλειας στις νέες συνθήκες που βιώνει η χώρα” καθώς όπως εκτιμά ο κ.Μητσοτάκης στην επιστολή του: “Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες βάσιμα μπορεί να υποστηριχθεί ότι οι συμφωνίες της ΕΕ για το προσφυγικό και οι ρυθμίσεις για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων θα αντιμετωπίσουν πρόσθετα προβλήματα στην εφαρμογή τους. Αυτό θα σημαίνει επιπλέον βάρη και πρόσθετα προβλήματα σε μία σχεδόν εκτός ελέγχου κατάσταση στο προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα”
Καταλήγοντας ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει ότι σε αυτές τις συνθήκες το ζήτημα της ασφάλειας καθίσταται ζωτικής σημασίας για τους Έλληνες πολίτες και για τη χώρα μας.
Θοδωρής Λαπαναΐτης
http://news247.gr/ 

ΠΡΕΖΑ TV
23-3-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: