Τετάρτη, Αυγούστου 31, 2016

EΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ CETA & TTIP ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 06/09 ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Η νεοσύστατη «Προοδευτική συμμαχία» (Progressive Caucus) διοργανώνει την πρώτη δημόσια εκδήλωσή της με θέμα "CETA και ΤΤΙΡ: δύο όψεις του ίδιου νομίσματος" την Τρίτη 6 Σεπτέμβρη στην αίθουσα Α1G2 και ώρα 18:30 – 21:00 (τοπική) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν Ευρωβουλευτές, ακαδημαϊκοί, πολιτικές προσωπικότητες και ακτιβιστές από την Ευρώπη προκειμένου να ξεκινήσει η διερεύνηση της εμπορικής συμφωνίας CETA ανάμεσα στην ΕΕ και τον Καναδά.


Ευρωβουλευτές της Αριστεράς, των Σοσιαλιστών και των Πρασίνων προχώρησαν στη συγκρότηση της νέας πολιτικής κίνησης «Προοδευτική ομάδα» (ή «Προοδευτική Συμμαχία») τον περασμένο Ιούλιο. Πρόκειται για ένα χώρο διαλόγου που ιδρύθηκε από προοδευτικούς Ευρωβουλευτές, ανοιχτή σε όλα τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που στηρίζουν την αλληλεγγύη, τη δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την αειφορία. Στις διαδικασίες συγκρότησης της «Προοδευτικής Ομάδας» συμμετέχει σημαντικός αριθμός ευρωβουλευτών, μεταξύ των οποίων και οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και Στέλιος Κούλογλου.

Η εκδήλωση της 6ης Σεπτεμβρίου θα μεταδοθεί πιθανότατα ζωντανά μέσω livestreaming. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

http://www.unravellingceta.eu/

https://www.facebook.com/unravellingCETA/?fref=ts

http://canadians.org/ceta-food-safety-greek   
http://left.gr/ 

ΠΡΕΖΑ TV
31-8-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: